Milo Đukanović - vesti

Papa stiže u Crnu Goru: Vatikan je prijatelj, a SPC glavni problem

Pravda pre 13 sati
Poglavar Rimokataločke crkve papa Franja najverovatnije će posjetiti Crnu Goru u maju naredne godine.
Kako saznaje portal IN4S, papa će posetiti Crnu Goru u okviru obilaska država regiona. Papa u Crnu Goru dolazi na poziv crnogorske vlasti. Podsećamo, crnogorski predsednik Milo Đukanović sastao se početkom oktobra u Vatikanu sa... »

Mandić pozvan u tužilaštvo zbog polemike s Katnićem

RTS pre 1 dan
RTS: Mandić pozvan u tužilaštvo zbog polemike s Katnićem
Predsednik NOVE i jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić dao je izjavu u Specijalnom držanom tužilaštvu zbog polemike sa specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem o klanovima u Crnoj Gori.
Andrija Mandić je, naime, nedavno u Skupštini rekao da ti sukobljeni klanovi mogu sutra da se obračunaju sa nekim iz vlasti ili parlamenta. "Danas sam pojasnio sve navode koje sam tada u Skupštini rekao, da svi naši napori da... »

Podgorički mediji tvrde: Papa Franja najverovatnije naredne godine i u crnoj gori

Blic pre 1 dan
Poglavar Rimokataločke crkve papa Franjo najverovatnije će posetiti Crnu Goru u maju naredne godine, u okviru obilaska država regiona, objavio je podgorički portal IN4s. Pozivajući se na svoja saznanja, ovaj medij prenosi da će papa Franjo u Crnu Goru doći na poziv crnogorske vlasti. Crnogorski... »

Papa Franjo u maju stiže u Crnu Goru

Sputnik pre 1 dan
Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo najverovatnije će posetiti Crnu Goru u maju naredne godine, piše portal IN4S.
Kako saznaje naš portal, papa će posetiti Crnu Goru u okviru obilaska država regiona. Papa Franjo u Crnu Goru dolazi na poziv crnogorskih vlasti. Podsećamo, crnogorski predsednik Milo Đukanović sastao se početkom oktobra u... »

Sastanak Mogerini i lidera zapadnobalkanske šestorke

B92 pre 1 dan
B92: Sastanak Mogerini i lidera zapadnobalkanske šestorke
Brisel -- Šefica EU diplomatije Federika Mogerini organizovaće 19. decembra sastanak u Briselu gde će okupiti lidere Zapadnog Balkana, najavila je EK.
Visoka predstavnica Federika Mogerini organizovaće pred kraj godine u Briselu sastanak lidera zapadnobalkanske šestorke. Tanjug nezvanično saznaje da je u pitanju radni ručak šefice EU diplomatije sa šest lidera Zapadnog Balkana.... »

EU, cilj koji izmiče

Danas pre 2 dana
Počelo je pre desetak godina sa „zamorom od proširenja“ po prijemu Bugarske i Rumunije, nastavilo se sa svetskom ekonomskom krizom, potom je duboko uzdrmano izbegličkom, da bi, konačno, Rusija, Bregzit i Tramp doveli do prave ošamućenosti sadašnje Evropske unije i neizvesnosti njenog daljeg razvoja.
Bili smo došli do paradoksalne situacije u kojoj su pojedine zemlje kandidati bili veći „proevropljani“ od država osnivača Evropske unije. Prirodno je da se i to menja. Poslednjih godina je, bez sumnje, Crna Gora bila kandidat... »

Đukanović najpopularniji, blagi pad podrške članstvu u EU

Glas Amerike pre 3 dana
Podgorički Centar za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) saopštio je da vladajuća Demokratska partija socijalista trenutno uživa podršku 41,5 odsto građana, dok je na vrhu liste najbolje ocijenjenih političara ponovo lider te partije, predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović. Istraživanje javnog... »

"Neću dokazivati liderstvo u odnosu na Đukanovića"

B92 pre 3 dana
B92: "Neću dokazivati liderstvo u odnosu na Đukanovića"
Podgorica -- Premijer CG Duško Marković izjavio je da se nije u šezdesetoj godini prihvatio dužnosti da bi dokazivao sposobnost svog liderstva u odnosu na Mila Đukanovića.
Na ocene poslanika Miodraga Lekića koji je u Skupštini rekao da je njegov stav i stav "demokratske javnosti" da je predsednik Vlade nedavno "opskurno napadnut iz sredine oko predsednika Đukanovića" i da premijer treba da izabere... »

Crnogorci i dalje vole Mila, veruju u obrazovanje i SPC

Mondo pre 3 dana
Demokratska partija socijalista (DPS) ima podršku 41,5 odsto građana, a njen lider Milo Đukanović najbolje je ocenjeni političar u Crnoj Gori. Poverenje u sve institucije u značajnom padu u odnosu na mart ove godine.
Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević Prema istraživanju javnog mnjenja, koje je sproveo Centar za demokratiju i ljudska prava (CEDEM), građani Crne Gore najveće poverenje imaju u sistem obrazovanja (55%), sledi Srpska pravoslavna crkva... »

Ja sam plaćeni ubica i snajper će da radi: Podgoričanin koji je pretio najvišim zvaničnicima Crne Gore osuđen na 8 meseci!

Kurir pre 3 dana
Podgoričanin Vlatko Milatović osuđen je na osam meseci zatvora zbog pretnji upućenih predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, premijeru Dušku Markoviću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću i glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću.
To je prvostepena presuda sudije podgoričkog Osnovnog suda Nade Rabrenović. Milatoviću se sudi za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Na... »

Dačić: Sednica SB UN otvorena za javnost

Blic  pre 8 sati  još 4 povezane

Kraj: Partizan - FMP 83:77

Večernje novosti  pre 7 sati  još 5 povezanih

Đurić: Priština nije opredeljena za mir

Danas  pre 10 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.