Milo Đukanović

Hvala Đedi na pobedi

Politika pre 1 dan
Priča o „jednom mandatu razlike” pomalo prikriva činjenicu da je na tim izborima Đukanovićeva stranka osvojila tačno deset procenata ili čak 41.000 glasova manje od zbira dve („srpske” i „prosrpske”) opozicione koalicije. Posle bitke su… »

U Crnoj Gori uhapšen filmski tim Borisa Malagurskog?

Dnevnik pre 1 dan
PODGORICA: Prvi dan snimanja dokumentarca "Crna Gora: Podeljena zemlja" u Podgorici, policija je filmski tim Borisa Malagurskog uhapsila i sprovela u Centar za bezbednost, objavljeno je danas na tviter nalogu Malagurskog. Zvaničnih potvrda, za sada… »

"Jedan od nas mora u zatvor" Knežević se zarekao da će Đukanović biti iza rešetaka

Srbija danas pre 8 sati
Knežević je iznoseći brojne optužbe na račun Mila Đukanovića rekao da je narod Crne Gore shvatio da je taj režim korumpiran. Predsednika "Atlas grupe" Duško Knežević najavio je povratak u Crnu Goru ističući da bi crnogorskom predsedniku… »

Knežević Đukanoviću: Kada dođem jedan od nas mora u zatvor

Nova pre 9 sati
Predsednika „Atlas grupe“ Duško Knežević najavio je povratak u Crnu Goru ističući da bi crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću bilo najbolje da napusti zemlju i da posle svega što je uradio nije moguće da dalje ostane na vlasti. „Ja… »

Posjeta koja se „nije dogodila“: Grubo inostrano mješanje u formiranje vlasti u Crnoj Gori?

Sputnik pre 10 sati
Poslije snimanja klipova podrške Milu Đukanoviću u predizbornoj kampanji, Edi Rama se u postizbornom periodu očigledno opredijelio za terensku agitaciju, tako da njegova posjeta Tuzima predstavlja de fakto postizbornu terensku kampanju za DPS. Ovako… »

Hapšenje ekipe Malagurskog: Poslednji trzaji odlazećeg režima /foto/

Sputnik pre 10 sati
Reditelj Boris Malagurski ocenjuje za Sputnjik da je hapšenje njegove ekipe koja radi na filmu „Crna Gora: Podeljena zemlja“ u Podgorici poslednji trzaj odlazećeg režima, koji je njihovim puštanjem iz Centra za bezbednost pokazao da istina više… »

Knežević: Đukanoviću i DPS sam dao milione, opoziciji nisam pomagao finansijski

N1 Info pre 10 sati
Biznismen i predsednik Atlas grupe Duško Knežević, gostujući u emisiji Pressing, optužio je Mila Đukanovića za višegodisnju korupciju. Kaže da je spreman da odgovara za ono što je uradio, ali i da je Đukanoviću "bolje da napusti zemlju što… »

Od ovoga se Vučiću diže kosa na glavi: Šta se krije iza napada SNS medija na Krivokapića i Abazovića?

Pravda pre 11 sati
Da Vučić želi da ima kontrolu nad crnogorskim službama bezbednosti kako ne bi isplivali svi zajednički poslovi sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, koji je posle 30 godina izgubio vlast svedoče mnogobrojni naslovi u režimskim tabloidima… »

Malagurski o hapšenju njegove ekipe u Podgorici: To su poslednji trzaji odlazećeg režima Mila Đukanovića

Kurir pre 11 sati
Reditelj Boris Malagurski ocenjuje da je hapšenje njegove ekipe koja radi na filmu „Crna Gora: Podeljena zemlja“ u Podgorici poslednji trzaj odlazećeg režima, koji je njihovim puštanjem iz Centra za bezbednost pokazao da istina više ne može da… »

Uhapšena kompletna filmska ekipa Borisa Malagurskog: Incident tokom prvog dana snimanja dokumentarca o Milu Đukanoviću…

Blic pre 13 sati
Prvog dana snimanja dokumentarca "Crna Gora: Podeljena zemlja“ u Podgorici, policija je filmski tim Borisa Malagurskog uhapsila i sprovela u Centar za bezbednost, saopštio je režiser. Malagurski je ovo objavio na svom Tviter nalogu uz fotografiju… »

Vesti dana »