Milo Đukanović

Šok u Crnoj Gori: Krivokapić se oglasio povodom izbora u Nikšiću

Večernje novosti pre 12 minuta
PREMIJER Zdravko Krivokapić saopštio je da ne stoji iza lista "Za budućnost Nikšića" i "Za život Nikšića", koje će učestvovati 14.marta na lokalnim izborima u ovom gradu. Izjava predsednika Vlade deluje začuđujuće jer se radilo o partijama… »

Pavićević: Đukanovićev uticaj slabi, ali su izvesni prevremeni izbori (PODKAST, VIDEO)

Danas pre 7 sati
Intervju na mreži – Vladimir Pavićević, politikolog i direktor Društva za istraživanje politike i političke teorije U političkom životu Crne Gore situacija je takva da DPS, nakon izbora 30. avgusta doživljava strmoglavi pad podrške u biračkom… »

Medojević nikad brutalniji: Otkrio kukavički Krivokapićev plan za budućnost Crne Gore

Srbija danas pre 1 dan
Nosioci vlasti su izgubili bilo kakav kontakt sa većinom koja ih podržava. Razgovor predstavnika vlasti i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na temu kohabitacije pokazatelj je slabosti Vlade i nespremnosti da napravi diskontinuitet od režima… »

Medojević nikad brutalniji: Tvrdi da je otkrio Krivokapićev plan za budućnost Crne Gore

Pravda pre 19 sati
Razgovor predstavnika vlasti i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na temu kohabitacije pokazatelj je slabosti Vlade i nespremnosti da napravi diskontinuitet od režima Đukanovića, rekao je u razgovoru za Novu M lider PZP-a Nebojša Medojević. Na… »

Prorok: Šta sad smera Milo /video/

Sputnik pre 21 sat
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović odbio je da potpiše niz predloga zakona koje je crnogorski parlament usvojio krajem decembra, uključujući i Zakon o izmenama i dopunama Zakona o slobodi veroispovesti. Šta stoji iza ovog njegovog poteza i da li… »

Đukanović kažnjava svoje neradnike: Funkcioneri DPS na udaru!

Pravda pre 21 sat
Kako pišu crnogorski mediji, pozivajući se na izvore bliske vrhu opozicione Demokratske partije socijalista (DPS), predsednik te partije, Milo Đukanović, na Kongresu stranke ukinuće funkciju zamenika predsednika koju obavlja bivši premijer, a sada… »

Reforma bezbjednosnog sektora ključna tema i izazov za novu vlast u Crnoj Gori

Sputnik pre 23 sata
Nakon smjene tridesetogodišnje vlasti u Crnoj Gori, jedna od ključnih tema koja zaokuplja pažnju javnosti je reforma bezbjednosnog sektora bez koje nova vlast ne može računati da je preuzela kontrolu nad državom. Za sada su primijećene brojne… »

Đukanović kažnjava svoje neradnike: Funkcioneri DPS na udaru, Milo svodi Markovića na rang "poletarca"

Srbija danas pre 23 sata
Bivši premijer je, prema navodima crnogorskih medija, ogorčen na vođu. Kako pišu crnogorski mediji, pozivajući se na izvore bliske vrhu opozicione Demokratske partije socijalista (DPS), predsednik te partije, Milo Đukanović, na Kongresu stranke… »

Mandić uputio hitan zahtev krivokapiću I abazoviću: Jedan od lidera DF-a poslao jasnu poruku - čeka se reakcija

Srbija danas pre 1 dan
Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić poručio je da se DPS sistem mora razvlastiti. - Pozivali smo i pozivamo Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića i govorili dajte, ljudi, smenjujte ovo. Ako ne možete više od ovoga da uradite, velika je stvar da… »

Čistka: Đukanović Markovića svodi na „rang poletarca“: Evo koga još „veliki šef“ kažnjava na Kongresu DPS

Pravda pre 1 dan
Kako saznaje portal IN4S iz izvora bliskih vrhu opozicione Demokratske partije socijalista, predsednik te partije, Milo Đukanović, na Kongresu stranke ukinuće funkciju zamenika predsednika koju je sada obavlja poslanik Duško Marković. Naime… »

Vesti dana »