Milo Đukanović - vesti

Kakav obrt: Rusi optuženi za trovanje špijuna u Engleskoj povezani sa pokušajem ubistva Mila Đukanovića?

Blic pre 1 dan
Rusi optuženi za trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripalja povezani su sa zaverom za ubistvo crnogorskog premijera Mila Đukanovića, navodi "Dejli telegraf". Pasoši Aleksandra Petrova i Ruslana Boširova, najverovatnije lažni, izdani su u istoj seriji kao pasoš poručnika Eduarda Šišmakovog, oficira... »

Novine: Stefanović i rijaliti, Dodik, Amfilohije i Milo...

B92 pre 1 dan
B92: Novine: Stefanović i rijaliti, Dodik, Amfilohije i Milo...
Dnevni na naslovnicama donose priče o "najezdi migranata", "rušenju Dodika", kao i intervjue mitropolita Amfilohija i vicepremijera Nebojše Stefanovića.
"Večernje novosti" pišu da Evropu vreba deset miliona migranata, a donose i priču iz sela Vrelo kod Uba, gde je rođen reprezentativac Srbije Nemanja Matić. Za "Politiku" je govorio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije koji... »

Uhapšen Asad zbog "rušenja" Mila

Večernje novosti pre 1 dan
Bivšem agentu CIA u emiratima stavljene lisice na osnovu poternice iz Podgorice
Nekadašnji operativac CIA Džozef Asad uhapšen je u Abu Dabiju, po poternici Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, koje ga potražuje zbog sumnje da je bio deo mreže koja je nameravala da na dan parlamentarnih izbora u Crnoj... »

Đukanović se sastaje sa papom

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović sastaće u prvoj polovini oktobra sa papom Franjom.
Đukanović će se tokom posete Vatikanu sastati i sa državnim sekretarom Svete stolice, kardinalom Pjetrom Parolinom, potvrđeno je portalu „Antena M“ iz dobro obaveštenih izvora. Poseta Đukanovića Vatikanu dolazi nakon posete... »

Đukanović obećava “duplo” bolji život

BizLife pre 1 dan
Foto: screenshot Crnogorski predsednik Milo Đukanović obećao da će se crnogorski BDP udvostručiti za 15 godina, a da će dohodak po glavi stanovnika u 2030. dostići nivo od oko 12.000 evra, doprinoseći kontinuiranom rastu zaposlenosti. U nacionalnoj politici održivog razvoja utvrđeni su realni... »

Đukanović: Uređenje Crne Gore kao ekološle države je imalo pozitivan uticaj

Blic pre 2 dana
Ustavno uređenje Crne Gore kao ekološke države imalo je pozitivan uticaj na izgradnju institucionalnog sistema nezavisne i ekonomski stabilne zemlje, rekao je crnogorski predsednik Milo Đukanović. On je na sjednici Nacionalnog saveta za održivi razvoj i klimatske promene, povodom obeležavanja 27... »

Đukanović: Stav Crne Gore jasan, želimo EU perspektivu

Blic pre 3 dana
Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je danas da je stav zvanične Podgorice jasan, da Crna Gora želi EU perspektivu i da nema potrebe da se, kako je rekao, zamagljuje suština onog što je između EU i zemalja kandidata, a to su uspšni pregovori i želja kandidata da što pre postanu punopravne... »

Da li je Milo dobio „nepristojnu ponudu“ iz Brisela

Sputnik pre 3 dana
Ukoliko se ispostavi da je predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću iz Brisela zaista poručeno da ne može biti dio finalnog dogovora o ulasku zemlje u EU, nije isključeno da će se on tada odlučiti na produkovanje političke krize koja će imati za rezultat odustajanje Podgorice od članstva u Uniji, ocjenjuje novinar Marko Vešović.
Prema pisanju crnogorskih medija, zvaničnoj Podgorici i okruženju predsjednika Mila Đukanovića je preko nekoliko nivoa i sa više adresa iz Brisela i drugih važnih evropskih prijestonica stavljeno do znanja da Crna Gora neće moći... »

Đukanović: Stav Crne Gore jasan – želimo EU perspektivu

RTS pre 3 dana
RTS: Đukanović: Stav Crne Gore jasan – želimo EU perspektivu
Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je da je stav zvanične Podgorice jasan, da Crna Gora želi EU perspektivu i da nema potrebe da se, kako je rekao, zamagljuje suština onog što je između EU i zemalja kandidata - uspešni pregovori i želja kandidata da što pre postanu punopravne članice.
Milo Đukanović je to rekao reagujući na izjavu evropskog komesara za proširenje Johanesa Hana, koji je nedavno u Skoplju rekao da je Crna Gora lider u regionu kada su u pitanju evropske integracije, ali da pregovori mogu biti... »

Đukanović: 'Normalno' je što nema pomaka u istrazi o napadu na novinarku

Al Jazeera pre 3 dana
Želje da se dođe do naručioca i izvršioca napada na Oliveru Lakić nisu u skladu s onim što su realne sposobnosti državnog aparata, kaže predsjednik Crne Gore.
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ocijenio je u četvrtak da "nije poželjno", ali da je "normalno" to što pet mjeseci nema napretka u istrazi napada na istraživačku novinarku podgoričkih Vijesti Oliveru Lakić. "Mogli bismo se... »

Stojković: Sramota, odričem se srpskog pasoša

Danas  pre 4 sata  još 8 povezanih

SP - Srbija porazom završila boravak u Varni

Sportske.net  pre 3 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 24. septembar

B92  pre 3 sata  još 1 povezana

Maldivi: Kandidat opozicije proglasio pobedu na izborima

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.