Milo Đukanović

Đukanović o Temeljnom ugovoru: Verujemo da će vlada doneti odluku koja je u državnom interesu

Danas pre 7 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izrazio je očekivanje da će Vlada Crne Gore na odgovoran način razmotri pitanje Temeljnog ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) i da će doneti odluku koja će biti u državnom interesu Crne Gore. On je… »

Promene u crnoj gori Milo Đukanović obećao da će se povući, ali pod njegovim uslovima!

Kurir pre 1 dan
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović postigao je dogovor sa vodećim liderima EU, odnosno dao im je obećanje da će se povući iz političkog života pod uslovom da mu se dozvoli da to uradi kako je on to zamislio, odnosno na svoj način, pišu… »

Đukanović o Temeljnom ugovoru: Verujemo da će vlada doneti odluku koja je u državnom interesu

Novi magazin pre 6 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izrazio je očekivanje da će vlada Crne Gore na odgovoran način razmotri pitanje Temeljnog ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) i da će doneti odluku koja će biti u državnom interesu Crne Gore. On je… »

Vlada u petak o Temeljnom ugovoru, Đukanović i Krivokapić upozoravaju da se ne žuri

Glas Amerike pre 7 sati
Podgorica — Pitanje odnosa države Crne Gore sa Srpskom pravoslavnom crkvom, čiji je rasplet najavljen za petak kada bi vlada trebalo da odluči o potpisivanju Temeljnog ugovora sa SPC, moglo bi da izazove krizu nedavno izabrane, 43. Vlade premijera… »

Đukanović: “Niko nikada nije odlučivao o tome kada ću se povući iz politike”

Nedeljnik pre 9 sati
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC (Beta) – Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas da nikad niko nije odlučivao o tome kada će se povući iz politike. On je, odgovarajući na pitanje novinara o povlačenju iz politike, rekao da će “hiljaditi… »

Đukanović: Nikad niko nije odlučivao o tome kada ću se povući iz politike

N1 Info pre 8 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da nikad niko nije odlučivao o tome kada će se povući iz politike. On je, odgovarajući na pitanje novinara o povlačenju iz politike, kazao da će „hiljaditi put“ ponoviti i nada se staviti tačku… »

Đukanović: Ne treba žuriti sa odlukom o Temeljnom ugovoru

Blic pre 9 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas da Vlada ne treba da žuri sa odlukom o potpisivanju Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) i poručio da svaka Vlada mora da sledi interese države. Đukanović je novinarima, nakon… »

Đukanović: Ne treba žuriti sa odlukom o Temeljnom ugovoru

Vesti online pre 10 sati
Vlada ne treba da žuri sa odlukom o potpisivanju Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, ocenio je predsednik Crne Gore Milo Đukanović i poručio da svaka vlada mora slediti interese države, prenosi Vijesti. On je novinarima, nakon otvaranja… »

Zahtevao je da to uradi na svoj način: Milo Đukanović se povlači iz politike?!

Pravda pre 9 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović postigao je dogovor sa vodećim liderima EU, odnosno dao im je obećanje da će se povući iz političkog života. Međutim, kako pišu crnogorski mediji koji se pozivaju na izvore iz Brisela, Đukanović je imao… »

Politička bura u vezi pitanja Temeljnog ugovora Crne Gore sa SPC-om

Al Jazeera pre 11 sati
Vlada Crne Gore u petak 8. jula glasaće o potpisivanju Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, najavio je ministar poljoprivrede Vladimir Joković. Vlada i SPC su krajem juna usaglasili tekst Temeljnog ugovora o uređenju međusobnih odnosa… »

Vesti dana »