Milo Đukanović

"S Đukanovićem u pristojnim odnosima, od Milanovića ne očekujem ništa" VIDEO

B92 pre 11 sati
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je s predsednikom Crne Gore Milom Đukanović "u pristojnim odnosima", a da od hrvatskog ne očekuje ništa. On je na pitanje TV Prva u kakvim je odnosima sa Đukanovićem nakon dešavanja u vezi… »

Ja ne dam, a ti raspušteni direktori bi hteli

Alo pre 7 sati
Predsednik o aktuelnim događajima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje ovog jutra u jutarnjem programu gde, govori o aktuelnim temama - od zagađenja do izbornog cenzusa. Predsednik prokomentarisao i odnose sa crnogorskim predsednikom Milom… »

Milo protiv Mila! Kako bi Đukanović iz '89 objasnio trenutnu situaciju u Crnoj Gori (video)

Srbija danas pre 13 sati
Sve je predvideo? Internetom kruži snimak Mila Đukanovića iz 1989. godine, tačnije januara tokom takozvane "antibirokratske revolucije" tokom koje je smenjen predsednik Saveza komunista Crne Gore Miljan Radović i predsednik Predsedništva SR Crne… »

Sveštenik ledenog pogleda najjači čovek u Crnoj Gori!

Alo pre 17 sati
Omiljeni sveštenik ujedno je i najjači čovek u Crnoj Gori. Omiljeni sveštenik ujedno je i najjači čovek u Crnoj Gori... U proteklih gotovo mesec dana iz Crne Gore, gde je narod izašao na ulice da brani svetinje od režima Mila Đukanovića koji je… »

Prozreli smo vaše zle namere: Albanac iz Crne Gore zatresao region porukom Milu Đukanoviću!

Kurir pre 1 dan
Kolja Ljuljđuraj, predsednik OO SNP Tuzi, u reagovanju na aktuelnu situaciju u Crnoj Gori saopštio je da je “ova vlast, koja nam je za vratom punih 30 godina, ponovo je našla način da zavadi braću i da vlada po onoj narodnoj, jer drugačije ne… »

"Prozreli smo vaše zle namere!" Albanac iz Crne Gore zatresao region porukom Milu Đukanoviću!

Srbija danas pre 1 dan
Ljuljđuraj objašnjava da nije mogao ostati nem pred sramnim Zakonom o slobodi veroispovesti. Kolja Ljuljđuraj predsednik OO SNP Tuzi u reagovanju na aktuelnu situaciju u Crnoj Gori saopštio je da je "ova vlast, koja nam je za vratom punih 30 godina… »

Bojan Tomović ne prestaje da iznenađuje javnost: Zamonašiće se kod raspopa Miraša na Cetinju

Večernje novosti pre 1 dan
Njegova promena vere i imena, izazvala je mnogo komentara, i reakcija javnosti. Pevač Bojan Tomović ne prestaje da iznenađuje javnost svojim odlukama. On se, nakon što je postao musliman, vratio u hrišćanstvo, a sada je odlučio da se zamonaši na… »

Predsednik Crne Gore nestao nakon što je potpisao sramni zakon! Sinu i snahi pravio društvo na medenom mesecu, ali mu se od…

Alo pre 2 dana
Naši izvori tvrde da je Đukanović sinu i snahi pravio društvo na medenom mesecu u SAD, ali mu se od tada gubi svaki trag. Đe je Milo, kad se vraća, zna li on uopšte što se dešava? Rečenica je koja se ovih dana često izgovara u komšijskoj… »

"Delije" i protiv Žalgirisa razvile transparent protiv Mila Đukanovića (foto)

Alo pre 3 dana
Utakmicu Crvena zvezda - Žalgiris u Areni posmatra više od 15000 gledalaca. Navijači Crvene zvezde u velikom broju popunile su i ove večeri tribine u Areni, na utakmici protiv Žalgirisa u Evroligi. Kao i protiv Bajerna i ovoga puta najvatrenije… »

Moćna poruka delija: Navijači Crvene zvezde razvili transparent sa porukom za Crnu Goru i Srbiju! Kurir TV

Kurir pre 2 dana
Navijači Crvene zvezde u velikom broju su popunile tribine u Areni na utakmici protiv Žalgirisa u Evroligi. Tom prilikom su najvatrenije pristalice crveno-belih na tribini razvile transparent povodom aktuelnih dešavanja u Crnoj Gori. Delije su velikim… »

Vesti dana »