Milo Đukanović - vesti

Kompozitor, savetnik, biznismen: Dok Mlađanu Dinkiću "cveta" na svim poljima, njegova bivša stranka je u milionskim dugovima

Blic pre 20 sati
Bivši potpredsednik Vlade i nekadašnji ministar Mlađan Dinkić odlično se snalazi u privatnom biznisu, a od skoro je i savetnik crnogorskog predsednika Mila Đukanovića. I dok njemu sjajno ide, njegova bivša stranka Ujedinjeni regioni Srbije, čiji je i dalje zvanični zastupnik, "grca" u dugovima,... »

Ugled brane na ratištima?

Večernje novosti pre 21 sat
Suprotni stavovi o učešću Crne Gore u međunarodnim vojnim misijama i koristi od NATO. Vlast veruje da čuva kredibilitet. Opozicija smatra da nadomešćuju zastoj u pregovorima
NAJAVA Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore, na samitu NATO u Briselu, da zvanična Podgorica namerava da učestvuje u misijama NATO u Letoniji i Iraku, uz već sigurne na Kosovu i Azerbejdžanu, za vlast znači kredibilitet koji u... »

Milov savetnik

Politika pre 2 dana
Mlađan Dinkić sišao je s političke tribine u julu 2013. godine, a to što nije vidljiv na glavnoj sceni ne znači da ne igra u regionalnoj političko-ekonomskoj areni. Ovih dana mediji javljaju da je Dinkić dobio poziv da savetuje Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore. To je zapravo nova ponuda jer... »

Crnogorski juriš na Moskvu: Što nisu uspeli Napoleon i Hitler, sada planira Milo

Pravda pre 2 dana
Vijest da Crna Gora kao članica NATO-a prvi put šalje svoje vojnike na granicu sa Rusijom sa nevjericom je prihvaćena u Crnoj Gori. Potpredsjednik Demokratske srpske stranke Matija Nikolić kaže da je prije dvije godine upozoravao na takvu mogućnost uz ocjenu da je reč o sramnoj i neustavnoj odluci sa nesagledivim posledicama.
Vojska Crne Gore uputiće jednog štabnog oficira i pešadijsko odeljenje u okviru kontingenta Oružanih snaga Republike Slovenije pod komandom Oružanih snaga Kanade, u okviru borbene grupe koja je stacionirana u Letoniji. To je... »

Crnogorski juriš na Moskvu: Što nisu uspeli Napoleon i Hitler, sada planira Milo

Sputnik pre 3 dana
Vijest da Crna Gora kao članica NATO-a prvi put šalje svoje vojnike na granicu sa Rusijom sa nevjericom je prihvaćena u Crnoj Gori. Potpredsjednik Demokratske srpske stranke Matija Nikolić kaže da je prije dvije godine upozoravao na takvu mogućnost uz ocjenu da je reč o sramnoj i neustavnoj odluci sa nesagledivim posledicama.
Vojska Crne Gore uputiće jednog štabnog oficira i pješadijsko odjeljenje u okviru kontingenta Oružanih snaga Republike Slovenije pod komandom Oružanih snaga Kanade, u okviru borbene grupe koja je stacionirana u Letoniji. To je... »

Obeležen dan državnosti Crne Gore: Čupićev osmeh simbol otpora

Večernje novosti pre 3 dana
Crna Gora proslavila dan državnosti, 13. jul, najznačajniji datum u svojoj burnoj istoriji. Đukanović otkrio spomenik u Nikšiću
CRNA Gora je u petak obeležila - 13. jul, datum koji podseća na dva velika događaja, 1878. kada je na Berlinskom kongresu "zaokružena" njena državnost i nezavisnost i ustanički iz 1941. kada je pala tvorevina kojom je upravljao... »

Dinkić širi posao, a URS dužan 182 miliona

Večernje novosti pre 3 dana
Naličje vesti o angažmanu bivšeg ministra kao ekonomskog savetnika Mila Đukanovića. Račun u blokadi više od hiljadu dana. Neplaćene reklame za kampanju i kirija
NEKADAŠEG ministra Mlađana Dinkića na našoj političkoj sceni nema skoro četiri godine, a dugovi Ujedinjenih regiona Srbije, stranke koju je vodio, dostigli su 182.375.211,85 dinara! Račun URS, prema podacima Narodne banke Srbije,... »

Tramp i Pompeo čestitali Crnoj Gori 13. jul

Glas Amerike pre 3 dana
Povodom 13. jula, Dana državnosti Crne Gore predsjedniku Milu Đukanoviću i građanima Crne Gore čestitku je uputio predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp. "Američki narod i ja upućujemo srdačne čestitke narodu Crne Gore povodom vašeg Dana državnosti, 13. jula", navodi se u čestitki.... »

Crna Gora slavi Dan državnosti: Uz njega obeležava i dan kad je počeo narodni ustanak protiv fašizma

Kurir pre 3 dana
Crna Gora danas obeležava Dan državnosti i Dan ustanka, a posle polaganja venca na Spomenik Partizanu borcu na Gorici, održana je svečana Akademija na kojoj je predsednik Milo Đukanović ocenio da je 13. jul najveći datum burne slobodarske Crne Gore.
"Uz njega jubilarno stoji još jedan slavni 13. jul, kada je pre 140 godine na Berlinskom kongresu potvrđeno međunarodno državno priznanje utemeljeno 20 godina ranije slavnom bitkom na Grahovcu. Ponosni na istorijski podvig naše... »

Đukanović: Ako sebi želi dobro, Evropa ne sme izostaviti Balkan

Blic pre 4 dana
Evropa mora da zna da, ako sebi želi dobro, Balkan ne sme ostati van nje, istakao je na Cetinju predsednik Crne Gore Milo Đukanović na prijemu povodom 13. jula - Dana državnosti. "Kao Evropljani želimo da budemo deo rešenja, a ne večito predvorje evropske civilizacije ili eksperimentalna politička... »

Užas u Jakovu: Dečak se udavio u bazenu

Večernje novosti  pre 5 sati  još 2 povezane

U Vašingtonu uhapšena Ruskinja pod sumnjom da je špijun

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Nišlijka pokušala da u zatvor unese drogu koju je sakrila u brushalter

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Srpska policija pojačala mere: Pod nadzorom 800 ljudi zbog rata mafijaša

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

EP: Srbija sigurna protiv Rumunije

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.