Milo Đukanović - vesti

Đukanović: Sa Moskvom ali na svom putu

Večernje novosti pre 4 sata
Novoizabrani crnogorski predsednik najavio normalizaciju odnosa sa Rusijom
Novoizabrani crnogorski predsednik Milo Đukanović, izjavio je za RIA Novosti da je Crna Gora spremna za normalizaciju odnosa sa Rusijom, a što se njega lično tiče, ta priča je kucanje na otvorena vrata. - Nažalost, poslednjih... »

Đukanović namerava da poboljša odnose sa Rusijom

RTS pre 12 sati
RTS: Đukanović namerava da poboljša odnose sa Rusijom
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da u svom novom mandatu namerava da se pozabavi poboljšanjem odnosa sa Rusijom.
"Crnogorsko-ruske odnose određuje vekovna tradicija prijateljstva, zato smo dužni da ih takvima i danas održimo i osavremenimo. Ja ću se kao predsednik postarati da tako i bude", rekao je Milo Đukanović za Ria novosti. Prema... »

"24 minuta": Zašto Vučić ne jede šnicle pred Angelom Merkel?

B92 pre 9 sati
B92: "24 minuta": Zašto Vučić ne jede šnicle pred Angelom Merkel?
U 135. epizodi emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” videćete zašto predsednik Vučić ne jede šnicle pred Angelom Merkel.
Pogledajte kakav incident je napravio Šešelj u Skupštini tokom posete delegacije hrvatskog Sabora. Na predsedničkim izborima u Crnoj Gori pobedio je Milo Đukanović.Neverovatno ali istinito: Opet propao plan o ujedinjenju... »

Milo na pjenu od mora

Danas pre 9 sati
Ekonomist magazin, maj 2009. Šešelj je davnih dana rekao da će Amerika i Zapad iskoristiti Mila Đukanovića, pa da će ga pustiti niz vodu, baš kao i Norijegu kad im više ne bude bio potreban.
Ali, koliko je trajalo to ‘puštanje Mila niz vodu’? U jednom trenutku takva licitiranja postaju zaista besmislena. Tek besmislena sad, kad je Milo trijumfalno pobedio u prvom krugu na predsedničkim izborima, dok Šešelj sprema... »

Preokret: Đukanović sad želi bolje odnose sa Rusijom, koju je optužio za atentat

Blic pre 12 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da, u svom novom mandatu, namerava da se pozabavi poboljšanjem odnosa sa Rusijom. - Crnogorsko-ruske odnose određuje vekovna tradicija prijateljstva, zato smo dužni da ih takvima i danas održimo i osavremenimo. I ja ću se kao predsednik postarati da... »

Mitropolit crnogorsko-primorski optužuje! Amfilohije: Milo prodao veru za Hag!

Pravda pre 13 sati
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije tvrdi da su Amerikanci 1996. ucenili predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, zbog čega se on potpuno odrekao svoje prosrpske politike. U intervjuu 'Nedeljniku' Amfilohije je rekao da su Amerikanci Đukanovića stavili pred svršen čin: Ako ne promeni stranu, završiće u Hagu zbog granatiranja Dubrovnika 1991.
U istom razgovoru, vladika je govorio i o svom nadimku Pukovnik, bliskim susretima sa Zoranom Đinđićem, Slobodanom Miloševićem, Čedomirom Jovanovićem. Ovo su najzanimljiviji delovi. Nadimak Pukovnik su mi izmislili u Srbiji, a... »

"Najodaniji poslušnik": Brisel zaslužan što se Milo „održava na aparatima“, a Crnogorci "taoci"...

Pravda pre 16 sati
Građani Crne Gore polako postaju taoci neke vrste simbioze između Mila Đukanovića i Evropske unije, a za takvu situaciju snosi veliku odgovornost i zvanična crnogorska opozicija, jer sve opozicione parlamentarne stranke u Crnoj Gori zdušno podržavaju ulazak zemlje u EU, kaže analitičar Boško Vukićević.
Visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federika Mogerini pohvalila je juče u Tivtu spoljnopolitički kurs i aktivnosti Vlade Crne Gore. Ona se u sklopu svoje zapadnobalkanske turneje prvo sastala sa novoizabranim... »

Dijaspora ponižena i odbačena

Vesti online pre 1 dan
U Crnoj Gori ništa novo - Milo Đukanović je novi-stari, a reklo bi se i večiti vladar. Reakcija ima, a ponajžešća stiže od Spasoja Krivokapića, predsednika Patriotskog foruma građana iz Evropske zajednice i Švajcarske.
- Crnogorci izabraše Mila koji guvernira skoro tri decenije, a i kako ne bi kad ima odlične marketinške uslove potpomognute sigurnom finansijskom podrškom i nemoćnom opozicijom. Uz to, ako se uzme u obzir politička edukacija... »

Brisel zaslužan što se Milo „održava na aparatima“

Sputnik pre 1 dan
Građani Crne Gore polako postaju taoci neke vrste simbioze između Mila Đukanovića i Evropske unije, a za takvu situaciju snosi veliku odgovornost i zvanična crnogorska opozicija, jer sve opozicione parlamentarne stranke u Crnoj Gori zdušno podržavaju ulazak zemlje u EU, kaže analitičar Boško Vukićević.
Visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbjednosnu politiku Federika Mogerini pohvalila je juče u Tivtu spoljnopolitički kurs i aktivnosti Vlade Crne Gore. Ona se u sklopu svoje zapadnobalkanske turneje prvo sastala sa... »

Milo bez alternative

Danas pre 1 dan
Pobeda Đukanovića je garant za dalji crnogorski razvoj u dobrom pravcu Upravo održani predsednički izbori u Crnoj Gori završili su se rezultatom za koji mnogi konstatuju da je više nego očekivan.
Ovo pre svega iz razloga što je politički život Crne Gore u poslednjih skoro trideset godina obeležilo prisustvo Đukanovića kao glavnog političkog aktera, u personalnom smislu, i učešće Demokratske partije socijalista, DPS, u... »

©2018 Netmark d.o.o.