Milo Đukanović - vesti

"Đukanović uradio sve što je mogao protiv Srba"

B92 pre 4 minuta
B92: "Đukanović uradio sve što je mogao protiv Srba"
Podgorica -- Predsednik opozicione NOVA i funkcioner DF, Andrija Mandić rekao je da je poziv Kadri Veseljija CG i Makedoniiji da se "okupe" protiv Srbije, potpuno logičan.
Kako je rekao, to je potpuno logično "uzimajući u obzir da je režim Mila Đukanovića uradio sve što je mogao protiv Srbije i srpskog naroda. "Veselji je juče rekao da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je,... »

Mandić: Đukanović uradio sve što je mogao protiv Srba

RTV pre 4 minuta
RTV: Mandić: Đukanović uradio sve što je mogao protiv Srba
PODGORICA - Predsednik opozicione Nove srpske demokratije (NOVA) i funkcioner Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić rekao je da je poziv Kadri Veseljija Crnoj Gori i Makedoniji da se "okupe" protiv Srbije, potpuno logičan "uzimajući u obzir da je režim Mila Đukanovića uradio sve što je mogao protiv Srbije i srpskog naroda."
Veselji je juče rekao da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, dodaje, "lično spreman da se suoči sa Srbijom". Pozvao je Severnu Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO, da se svi "okupe protiv Srbije".... »

Đukanović poručio Hahnu: Sadašnje afere ne potresaju zemlju

Al Jazeera pre 8 sati
Sada smo u situaciji da ono što se događa bude tema za institucije da obave svoj posao, a mi da se bavimo prioritetima državne politike, rekao je predsjednik Crne Gore.
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović zahvalio se evropskom komesaru za politiku susedstva i pregovore o proširenju Johannesu Hahnu na interesovanju u pogledu poslednjih dešavanja u zemlji i kazao da, za razliku od nekih sličnih... »

Đukanović i han razgovarali u Podgorici: “Koverta” (ne)potresa državu

Večernje novosti pre 16 sati
Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručuio je evropskom komesaru za proširenje Johanes Hanu da Crna Gora ostaje rešena da ispuni sve zadatke kako bi postala deo evropskog sistema vrednosti
PODGORICA - Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručuio je evropskom komesaru za proširenje Johanes Hanu da Crna Gora ostaje rešena da ispuni sve zadatke kako bi postala deo evropskog sistema vrednosti i obezbedila evropski... »

Đukanović s Hanom: Sadašnje afere ne potresaju Crnu Goru

N1 Info pre 17 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović zahvalio je evropskom komesaru za proširenje Johanesu Hanu na interesovanju za poslednja dešavanja u zemlji i rekao da za razliku od nekih sličnih pojava u prošlosti, sadašnje stanje ne potresa Crnu Goru.
"Sada smo u situaciji da ono što se događa bude tema za institucije da obave svoj posao, a mi da se bavimo prioritetima državne politike", rekao je Đukanović koji je razgovaro sa Hanom, u okviru njegove posete Podgorici povodom... »

Napadi opozicije na šefa države: Za "Kovertu" krive Mila

Večernje novosti pre 20 sati
Žustru raspravu u Skupštini Crne Gore. Đukanović je za jedne simbol, poput Svetog Petra, za druge je oboleo od pohlepe
AFERA "Koverta" koja je izazvala politički zemljotres u Crnoj Gori, pokazala je svu podeljenost između "dve Crne Gore" - one koja brani lik i delo crnogorskog predsednika i lidera DPS Mila Đukanovića, i druge, koja ga "razapinje"... »

Knežević: Boris Tadić se bojao da ga Milo Đukanović ne ubije

RTV pre 22 sata
RTV: Knežević: Boris Tadić se bojao da ga Milo Đukanović ne ubije
BEOGRAD - Predsednik Atlas grupe Duško Knežević rekao je da je bivši predsednik Srbije Boris Tadić umislio da Milo Đukanović hoće da ga ubije i u intervjuu magazinu Nedeljnik istakao da je Đukanović kupovao svake izbore tako što je reketirao privrednike.
Knežević je rekao da su odnosi Crne Gore i Srbije bili bolji kada je na vlasti bio Tadić. "Odnosi Tadića i Đukanovića bili su jako zategnuti, iako sam ja bio dobar sa Tadićem i imao dobru relaciju sa DS od samog osnivanja. Onda... »

Rasprava u crnogorskom parlamentu: Da li je Đukanović Sveti Petar?

Danas pre 22 sata
Poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Divanović rekao je u Skupštini Crne Gore, u raspravi o aferi „Koverat, da je Milo Đukanović simbol Crne Gore isto kao Sveti Petar i da neće doveka vladati…
„Moja poruka je uvek da ne treba da krivite Petra zbog Svetog Petra, ne treba zbog Mila Đukanovića da mrzite Crnu Goru. Milo Đukanović je dok je tu, đe je simbol Crne Gore isto kao Sveti Petar. Moraćemo svi da sačekamo da se Milo... »

Knežević: Odnosi Crne Gore i Srbije bili su bolji kada je na vlasti bio Tadić

Danas pre 23 sata
Predsednik Atlas grupe Duško Knežević rekao je da je bivši predsednik Srbije Boris Tadić umislio da Milo Đukanović hoće da ga ubije i u intervjuu magazinu Nedeljnik istakao da je Đukanović kupovao svake izbore tako što je reketirao privrednike.
Knežević je rekao da su odnosi Crne Gore i Srbije bili bolji kada je na vlasti bio Tadić. „Odnosi Tadića i Đukanovića bili su jako zategnuti, iako sam ja bio dobar sa Tadićem i imao dobru relaciju sa DS od samog osnivanja. Onda... »

Odakle Đukanoviću novac?

Danas pre 1 dan
Centar za građansko obrazovanje (CGO) saopštio je danas da Agencija za sprečavanje korupcije (ASK) treba da proveri odakle predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću novac za pokrivanje duga u Atlas banci jer toj agenciji nije prijavio ni dugove ni ušteđevinu i s obzirom na to da bračni par Đukanović ima ograničene prihode.
Iz te nevladine organizacije saopštili su da su danas uputili ASK, Inicijativu da proveri podataka iz Izveštaja o prihodima i imovini predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. Crnogorsku javnost je upoznao Duška Knežević, biznismen... »

©2019 Netmark d.o.o.