Milo Đukanović

"Oni se neće umiriti dok ne završe sever Kosova": Vučić o napetoj situaciji i dijalogu u Briselu: Idem sa dobrom voljom da…

Blic pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras od 21 sat u emisiji "Prva tema" na televiziji Prva, gde govori o svetskoj krizi, pregovorima u Briselu, napadima iz Hrvatske, sastavu nove Vlade i o provokacijama iz Prištine. Vučić je izjavio… »

"Cela Srbija je uz vas": Vučić izjavio saučešće povodom tragedije na Cetinju

Večernje novosti pre 4 dana
PREDSEDNIK Srbije izrazio je saučešće povodom tragedije na Cetinju u kojoj je život, prema poslednjim informacijama, izgubilo 11 ljudi. Foto: Tanjug - Želim da izjavim saučešće, svim građanima Crne Gore, a posebno porodicama stradalih. Upućujem… »

Vučić izjavio saučešće Crnoj Gori povodom stravičnog masakra: "Cela Srbija je uz njih"

Telegraf pre 4 dana
Na Cetinju je u krvavom piru ubijeno 11 ljudi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće svim građanima Crne Gore povodom masakra koji se danas dogodio na Cetinju, u kojem je ubijeno 11 ljudi. On je saučešće izjavio i premijeru… »

Cela Srbija je uz vas: Vučić izjavio saučešće povodom tragedije na Cetinju

Kurir pre 3 dana
Predsednik Srbije izrazio je saučešće povodom tragedije na Cetinju u kojoj je život, prema poslednjim informacijama, izgubilo 11 ljudi. - Želim da izjavim saučešće, svim građanima Crne Gore, a posebno porodicama stradalih. Upućujem saučešće i… »

Milo Đukanović o masakru na Cetinju: Nezapamćena tragedija koja pogađa celu Crnu Goru!

Kurir pre 3 dana
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je današnji događaj na Cetinju nezapamćena tragedija koja pogađa celu Crnu Goru. Đukanović je izrazio najiskrenije saučešće unesrećenim porodicama, svima koji su izgubili svoje najmilije… »

Abazović i Đukanović: Tragedija koju Crna Gora ne pamti

N1 Info pre 3 dana
Premijer Crne Gore Dritan Abazović saopštio je da je današnji događaj na Cetinju tragedija koju Crna Gora ne pamti. Predsednik Milo Đukanović kazao je da je u pitanju nezapamćena tragedija koja pogađa celu Crnu Goru. Đukanović je izrazio… »

"Cela Srbija je uz vas" Vučić izjavio saučešće porodicama stradalih u masakru na Cetinju

Srbija danas pre 3 dana
Predsednik Srbije izrazio je saučešće povodom tragedije na Cetinju u kojoj je život, prema poslednjim informacijama, izgubilo 11 ljudi. - Želim da izjavim saučešće, svim građanima Crne Gore, a posebno porodicama stradalih. Upućujem saučešće i… »

Đukanović: Nezapamćena tragedija koja pogađa celu Crnu Goru

Nova pre 3 dana
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je današnji događaj na Cetinju nezapamćena tragedija koja pogađa celu Crnu Goru. Đukanović je izrazio najiskrenije saučešće unesrećenim porodicama, svima koji su izgubili svoje najmilije. Duboko… »

Đukanović o masakru na Cetinju: Solidarni s unesrećenim porodicama u ovim teškim trenucima

Telegraf pre 3 dana
Predsednik Crne Gore je izrazio najiskrenije saučešće unesrećenim porodicama, svima koji su izgubili svoje najmilije. Predsednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je da je današnji događaj na Cetinju nezapamćena tragedija koja pogađa celu Crnu… »

Preko Dritana ruše SPC

Vesti online pre 3 dana
Ukoliko 19. avgusta u crnogorskom parlamentu ne bude dovoljno glasova za rušenje izvršne vlasti, potpisani Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) će ostati na snazi, a Demokratska partija socijalista (DPS) Mila Đukanovića više nikada… »

Vesti dana »