Milo Đukanović

Đukanovićev kabinet: Vučićevo pismo saučešća poslao proterani ambasador Božović

N1 Info pre 3 dana
Na adresu kabineta predsednika Crne Gore je dostavljeno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića crnogorskom kolegi Milu Đukanoviću povodom tragedije na Cetinju, upućeno sa adrese bivšeg ambasadora Srbije u Podgorici Vladimira Božovića. Kako je… »

Đukanović masakr na Cetinju iskoristio za napad na Srbiju! Milo ljut jer mu je Vučićeva "podrška i žal zbog pogibije 11…

Alo pre 3 dana
Kabinet predsednika Crne Gore Mila Đukanovića saopštio je večeras da će zatražiti da se ambasadoru Srbije u Podgorici Vladimiru Božoviću zabrani ulazak u Crnu Gori. Đukanović je ljut jer mu je Vučićeva "podrška i žal zbog pogibije 11 ljudi"… »

Đukanović masakr na Cetinju iskoristio za napad na Srbiju! Milo ljut - Vučićeva podrška mu stigla sa mejla Vladimira…

Srbija danas pre 3 dana
Kako Đukanovićev kabinet kaže, u pitanju je "nepoštovanje Crne Gore" Kabinet predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića saopštio je večeras da je na tu adresu danas dostavljeno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućeno Ðukanoviću povodom… »

Sahranjene žrtve zločina na Cetinju

Politika pre 4 dana
CETINjE - Veliki broj građana Crne Gore odao je danas poslednju poštu žrtvama zločina na Cetinju, a desetoro nastradaih sahranjeno je na cetinjskom gradskom groblju, u Bajicama, Gradcu i Ljubotinju. Prethodno je u Vladinom domu na Cetrinju održana… »

Kabinet Đukanovića: Božović se predstavlja kao ambasador, nepoštovanje institucija Crne Gore

Euronews pre 3 dana
Kabinet predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića saopštio je večeras da je na tu adresu danas dostavljeno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućeno Ðukanoviću povodom nesreće na Cetinju, a da je upućeno sa zvanične imejl adrese Vladimira… »

Opet smeta Božović! Skandalozno saopštenje kabineta Mila Đukanovića

Večernje novosti pre 3 dana
KABINET za informisanje Predsednika Crne Gore saopštio je da je na adresu kabineta Mila Đukanovića sa zvanične e-mail adrese Vladimira Božovića dostavljeno pismo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. U saopštenju se navodi da se… »

Kabinet Đukanovića: Božović se predstavlja kao ambasador u Crnoj Gori

RTV pre 3 dana
PODGORICA - Kabinet predsednika Crne Gore Mila Đukanovića saopštio je večeras da je na tu adresu danas dostavljeno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućeno Đukanoviću povodom nesreće na Cetinju, a da je upućeno sa zvanične imejl… »

Pismo saučešća iz Beograda uznemirilo Đukanovića: "Još jedan čin nepoštovanja institucija Crne Gore"

B92 pre 3 dana
U Podgoricu stiglo pismo saučešća iz Srbije koje je uznemirilo Mila Đukanovića. Kabinet predsednika Crne Gore Mila Djukanovića saopštio je večeras da je na tu adresu danas dostavljeno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućeno… »

Proterani ambasador Božović slao predsedniku Crne Gore Vučićev mejl saučešća

Nova pre 3 dana
"Na adresu kabineta Predsednika Crne Gore danas je dostavljeno pismo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića upućeno predsedniku Đukanoviću povodom nesreće na Cetinju u kojoj je život izgubilo 11 lica, među kojima 2 dece, a 6 povređeno… »

Đukanović na Cetinju obišao povređene u pucnjavi

N1 Info pre 3 dana
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović obišao je povređene u pucnjavi na Cetinju, koja se dogodila u petak, a koji su hospitalizovani u Opštoj bolnici "Danilo I". Iz službe za informisanje predsednika Crne Gore je saopšteno da je Đukanović… »

Vesti dana »