Mostar

Tuča izmakla kontroli: Otac i sin se tukli drvenim motkama, a onda umešala i snaja

Blic pre 22 dana
Više osoba se sukobilo u nedelju u romskom naselju na Bišće polju u Mostaru, saopšteno je iz MUP HNK. Policijskoj stanici Mostar sukob je prijavljen u 19.20 časova. Patrola policije je odmah izašla na mesto događaja gde su saznali da je došlo do… »

Otac i sin se tukli drvenom motkom po glavi, a onda se umešala devojka sa nožem

Alo pre 22 dana
Više osoba se sukobilo u nedelju u romskom naselju na Bišće polju u Mostaru, saopšteno je iz MUP HNK. Policijskoj stanici Mostar sukob je prijavljen u 19.20 časova. Patrola policije je odmah izašla na mesto događaja gde su saznali da je došlo do… »

Nesreća kod Konjica: Biciklista (60) poginuo u sudaru sa BMW-om, za volanom sedeo mladić (26)

Telegraf pre 22 dana
Udes se dogodio sinoć oko 20.30 časova. U Čelebićima kod Konjica juče u 20.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća na putu M17 u kojoj su učestvovali B. G. (26) iz Prnjavora, koji je upravljao vozilom BMW, i biciklista A. B. (60) iz Čelebića. -… »

U Mostaru preminula dva muškarca: Još 98 novozaraženih u Hercegovačko-neretvanskom kantonu

Blic pre 22 dana
Na Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar tokom proteklog vikenda od virusa korona preminula su dva muškarca, osamdesetogodišnjak iz Livna i sedamdesetdvogodišnjak iz Ljubuškog. Ssaopšteno je ovo iz Kriznog štaba… »

"Ostajte ovde": Dodik i Šarović potpisali sporazum o formiranju koalicije u Mostaru

Blic pre 23 dana
Lideri SDS i SNSD Mirko Šarović i Milorad Dodik potpisali su Sporazum o formiranju koalicije "Ostajte ovde - zajedno za naš Mostar" o zajedničkom nastupu i formiranju jedinstvene liste za lokalne izbore u Mostaru, saopšteno je iz SDS. U saopštenju… »

Srbi složno na izbore: Dodik i Šarović u Mostaru izlaze u koaliciji

Večernje novosti pre 23 dana
LIDERI stranaka SDS i SNSD Mirko Šarović i Milorad Dodik, potpisali su Sporazum o formiranju koalicije „Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar“ o zajedničkom nastupu i formiranju jedinstvene liste čime se stvara mogućnost izbora legitimnih… »

Mostar: SDA, SBB, DF, SBiH i BPS potpisali sporazum o zajedničkom nastupu na izborima

Slobodna Evropa pre 25 dana
Članovi predsjedništava Stranke demokratske akcije (SDA), Saveza za bolju budućnost (SBB), Demokratske fronte (DF), Stranke za BiH ( SBiH) i Bosanskohercegovačke patriotske stranke (BPS), te predsjednici gradskih organizacija ovih stranaka u petak su… »

Tužilaštvo ogorčeno: Ulažu žalbu na presudu fatalnoj Suniti

Blic pre 25 dana
Nakon presude koja je danas, nepravosnažno, izrečena u Kantonalnom sudu Mostar, a kojom je Sunita Hindić (21) osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 3,5 godine za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika „Villa Ivanković, iz Tužilaštva… »

Mostarski Srbi na jedinstvenoj listi

RTV pre 25 dana
MOSTAR - Srbi u Mostaru na lokalne izbore u decembru izlaze sa jedinstvenom listom "Ostajte ovdje - Zajedno za naš Mostar", potvrđeno je na sastanku SNSD-a, SDS-a i svih srpskih udruženja okupljenih u mostarskoj Koordinaciji Srba, kao i predstavnika… »

Turisti iz Srbije 'otkrili' Mostar

Slobodna Evropa pre 29 dana
“Mi smo započeli put iz Kragujevca, odakle smo inače, ali smo napravili celu turu po Bosni. Išli smo prvo u Višegrad, pa u Sarajevo, Travnik i Jajce i onda smo došli ovde, za kraj”, kaže za Nina Stojanović, iz Kragujevca, koja je prvi put u… »

Vremenska prognoza »

Mostar »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
18 ˚C
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
9˚ / 22˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 23˚

Vesti dana »