MUP

U Republici Srpskoj obeležen Dan policije, Dodik uputio čestitke

Telegraf pre 3 dana
Venac na Centralno spomen-obeležje položili su ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i direktor policije Darko Ćulum. Dan policije Republike Srpske, 4. april, obeležen je danas služenjem parastosa stradalim pripadnicima Ministarstva… »

Filmska potera za motociklistom u Novom Pazaru

Alo pre 2 dana
Samo im je uputio uvredu i nastavio dalje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su S. S. (1994) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju… »

Mladen mijatović objavio crnu brojku: Stanovnici jednog grada u Srbiji prave potpuni haos tokom policijskog časa

Srbija danas pre 2 dana
U uključenju u Nacionalni dnevnik izneo je nove informacije. - Evidentno je da se od 13 časova, kad je krenuo policijski čas, na ulicama Beograda ne mogu videti građani, iako je preko dana bilo ljudi na ulicama, tačnije pre početka zabrane kretanja… »

Ovaj dekica postao je hit na internetu: Pogledajte kako sa štapom beži od policije (video)

Srbija danas pre 2 dana
On je sa štakom šetao ulicom, kada je ugledao policijsku patrolu. Izolacija, policijski čas i zabrana kretanja kako bi se sprečilo širenje korona virusa nisu teško pala samo mlađoj populaciji u Srbiji, već je i sve veći broj penzionera i starijih… »

Novi Pazar je novo žarište: “Policija će vas striktno kontrolisati”, poručio Nebojša Stefanović

Nedeljnik pre 2 dana
BETAPHOTO/MUP SRBIJE/DS Novi Pazar je danas na konferenciji za medije koju su vodili lekari okarakterisan kao novo žarište koronavirusa u Srbiji. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zatražio je od građana Novog Pazara da se ponašaju… »

Deka se šetkao usred policijskog časa, a čim je video policiju, uhvatio štraftu (video)

Alo pre 2 dana
On je sa štakom šetao ulicom, kada je ugledao policijsku patrolu. Izolacija, policijski čas i nisu teško pala samo mlađoj populaciji u Srbiji, već je i sve veći broj penzionera i starijih od 65 godina koji bi da zaobiđu nove mere Vlade i izađu… »

Hit nad hitovima: Deka sa štapom kršio meru zabrane izlaska, pa se brzo sakrio iza kamiona kada je video policiju (video)

Srbija danas pre 2 dana
Penzioner je preko dana šetao sa štakom kada je ugledao policijsko vozilo. Izolacija, policijski čas i zabrana kretanja kako bi se sprečilo širenje korona virusa nisu teško pala samo mlađoj populaciji u Srbiji, već je i sve veći broj penzionera i… »

Užas u Pančevu: Izboli nožem muškarca, izdahnuo na licu mesta od posledica povreda

Srbija danas pre 3 dana
Uhapšeni su osumnjičeni za teško delo ubistvo. Policija je u Pančevu uhapsila dva muškarca zbog sumnje da su sinoć u mestu Jabuka kod ubili 32-godišenjeg muškarca. D. T. (21) i M. P. (45) iz okoline Pančeva sumnjiče se da su muškarca izboli… »

Deka sa štapom kršio meru zabrane izlaska, naleteo na policiju, pa se brzo sakrio iza kamiona

Telegraf pre 2 dana
Penzioner je preko dana šetao sa štakom kada je ugledao policijsko vozilo. Izolacija, policijski čas i zabrana kretanja kako bi se sprečilo širenje korona virusa nisu teško pala samo mlađoj populaciji u Srbiji, već je i sve veći broj penzionera i… »

Uhapšen muškarac (40) iz Kruševca: Policija mu zaplenila pola tone duvana (foto)

Srbija danas pre 3 dana
Određen mu pritvor od 48 časova. Kruševljanin V. Ć. (40) uhapšen je zbog prometa više od pola tone duvana bez akciza, saopšteno je danas iz MUP-a. Policija je u automobilu "citroen" i prostorijama koje je koristio osumnjičeni u Kruševcu, u… »

Vesti dana »