MUP

Podneta krivična prijava protiv tinejdžera (17) koji je ukrao četiri automobila u Novom Sadu

Blic pre 2 dana
Protiv tinejdžera (17) novosadska policija je podnela krivičnu prijavu zbog krivičnog dela teška krađa. "Sumnja se da je ovaj maloletnik ukrao četiri automobila na području Novog Sada", saopštili su iz MUP-a. Po nalogu nadležnog tužilaštva… »

Misteriozna smrt petnaestogodišnjaka u Nišu

Politika pre 3 dana
A. Ć. je bio u gradu sa drugovima kada je počeo da ih juri muškarac, navodno sa nožem u ruci. - Dečak se srušio na ulici, a policija i hitna pomoć samo su konstatovali smrt. NIŠ – U centru Niša, na raskrsnici Rajićeve i Ulice Janka… »

Željko Pantelić: Poslednji sicilijanski bos je fantazma

Nova pre 2 dana
Svi ga traže. Policija, karabinjeri, najbolji tužioci istražitelji, specijalne snage italijasnkog MUP-a. Tužilaštva širom Sicilije. Traži ga i mafija, tražio ga je i bos nad bosovima Toto Rina dok je bio živ. Za Rinu je njegovo “kumče” bilo… »

Na Paliluli pronađeno beživotno telo muškarca

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Beživotno telo muškarca pronađeno je danas oko 14 sati u beogradskoj opštini Palilula, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Navode da je telo, za sada nepoznatog muškarca, pronađeno ispred jedne napuštene zgrade. Uviđaj je u toku.… »

Pronađeno telo muškarca ispred zgrade na Paliluli

RTS pre 2 dana
Beživotno telo muškarca pronađeno je oko 14 sati u beogradskoj opštini Palilula, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Navode da je telo, za sada nepoznatog muškarca, pronađeno ispred jedne napuštene zgrade. Uviđaj je u toku.… »

Ima tek 17 godina a već krade kao profesionalac: Za sada su mu specijalnost automobili

Mondo pre 2 dana
Protiv njega biće podneta krivična prijava. Protiv njega biće podneta krivična prijava. On se sumnjiči da je počinio četiri krivična dela teške krađe Policajci u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada… »

Tinejdžer sa samo 17 godina krade automobile? Sumnja se da je počinio četiri teška krivična dela!

Srbija danas pre 2 dana
On se sumnjiči da je počinio četiri krivična dela teške krađe. Policajci u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio četiri krivična dela teške krađe, navodi se u saopštenju… »

Tinejdžer iz Novog Sada ima 17 godina, a već je stigao da ukrade 4 automobila

Telegraf pre 2 dana
On se sumnjiči da je počinio četiri krivična dela teške krađe. Policajci u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio četiri krivična dela teške krađe, navodi se u saopštenju… »

Država ćuti na širenje mržnje prema migrantima

Danas pre 3 dana
MUP ne odgovara da li će zabraniti "čišćenje" parka u Beogradu na koji pozivaju "narodne patrole" Iako porast ksenofobije u društvu zauzima visoko mesto na spisku briga predsednika Srbije, postoji više pokazatelja da država ne čini mnogo toga kako… »

Hiljade dokaza bez odgovora! Dve godine istrage o ubistvu sarajevskih policajaca Šehovića i Vujinovića

Večernje novosti pre 3 dana
PROŠLE su dve godine od hladnokrvnog ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koji su izrešetani automatskim puškama pri sprečavanju krađe "golfa 6" na Alipašinom polju, a ubice do danas nisu otkrivene! Uoči godišnjice… »

Vesti dana »