MUP - vesti

Stefan Cvetković: MUP mi je dodelio 24-časovno obezbeđenje

Novi magazin pre 10 sati
Novinar Stefan Cvetković izjavio je danas da mu je Ministarstvo unutrašnjih poslova dodelilo 24-časovno obezbeđenje.
"Rečeno mi je da su procene moje bezbednosti takve da mi je potrebno 24-časovno obezbeđenje MUP-a. Ja sam rekao da se ne protivm tome, ukoliko je njihova procena takva", rekao je Cvetković agenciji Beta. On je ranije najavio da... »

Stefan Cvetković: MUP mi je dodelio 24-časovno obezbeđenje

Insajder pre 10 sati
Novinar Stefan Cvetković izjavio je da mu je Ministarstvo unutrašnjih poslova dodelilo 24-časovno obezbeđenje. On je ranije danas najavio da će sutra u 13 sati održati konferenciju za novinare u Medija centru u Beogradu. Cvetković je rekao da će se obratiti novinarima bez obzira na nove okolnosti koje se tiču njegove bezbednosti.
"Rečeno mi je da su procene moje bezbednosti takve da mi je potrebno 24-časovno obezbedjenje MUP-a. Ja sam rekao da se ne protivm tome, ukoliko je njihova procena takva", rekao je Cvetković agenciji Beta. Podsetimo, Cvetkovićev... »

BG: Zaplenjeno 10 kg marihuane, uhapšene tri osobe

B92 pre 16 sati
B92: BG: Zaplenjeno 10 kg marihuane, uhapšene tri osobe
Beogradska policija zaplenila je više od 10 kilograma marihuane, vredne oko 1,2 miliona dinara, i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su trgovali narkoticima.
Kako je naveo MUP, uhapšeni su V. B. (47), N. P. (33) i K. M. (25). Policija je u jednom ugostiteljskom objektu na Čukarici otkrila kod V. B. tri kilograma marihuane, a kasnije u stanu u kojem boravi još sedam kilograma te droge,... »

Policija u ugostiteljskom objektu na Čukarici i u stanu pronašli 10 kilograma marihuane

BK TV pre 16 sati
Zaplena! Pripadnici MUP-a u Beogradu zaplenili su više od 10 kilograma marihuane čija se vrednost procenjuje na milion i dvesta hiljada dinara i uhapsili V.B. (47), N.P. (33) i K.M. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih... »

Skoplje:Šok bombe, kamenice i suzavac, povređeno 7 policajaca, privedeno 25 osoba

RTV pre 1 dan
RTV: Skoplje:Šok bombe, kamenice i suzavac, povređeno 7 policajaca, privedeno 25 osoba
SKOPLJE - Sedam policajaca povređeno je večeras u nasilnim protestima ispred zgrade makedonskog Sobranja u Skoplju, dok je 25 demonstranata privedeno.
Najnovije podatke saopštilo je makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje je navelo da je deo demonstranata upotrebio "rasprskavajuća sredstva i nasilno gurao zaštitnu ogradu s namerom da nasilno uđe u Sobranje". "U cilju... »

MUP zaplenio 10 kilograma marihuane

Beta video pre 16 sati
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su više od 10 kilograma marihuane čija se vrednost procenjuje na milion i dvesta hiljada dinara i uhapsili V.B. (1971), N.P. (1985) i K.M. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena... »

Skoplje: U sukobu policije i demonstranata povređeno 17 osoba, privedeno 26

RTV pre 16 sati
RTV: Skoplje: U sukobu policije i demonstranata povređeno 17 osoba, privedeno 26
SKOPLJE - U nasilnim protestima ispred zgrade Sobranja u Skoplju zbog potpisivanja sporazuma Grčke i Makedonije o imenu bivše jugoslovenske republike, povređeno je 17 osoba, među kojima 10 policajaca, dok je 26 demonstranata privedeno, saopštilo je danas makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Privedeni demonstranti su se, kako se kaže u novom saopštenju MUP-a, ponašali nasilno, gurali su zaštitnu ogradu i bacali kamenje i pirotehnička sredstva na Sobranje i kordon policije. Navodi se da je sinoć u 21.30 sati grupa od... »

Stefanović posetio policajca ranjenog u Nišu: Da Miloš nije goloruk krenuo na cev oružja nastao bi masakr

Srbija danas pre 18 sati
Ministar obećao pomoć porodici ranjenog pripadnika MUP-a
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas u Kliničkom centru Niš policijskog službenika Miloša Miloševića koji je ranjen u subotu uveče prilikom intervencije ispred jednog kafića u tom gradu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu... »

PEŠACI OPREZ! Svake nedelje pogine po tri pešaka

Naissus info pre 19 sati
Pešaci su jedna od najranjivijih kategorija učesnika u saobraćaju. Nisu uvek vidljivi vozačima, pogotovo vozačima velikih kamiona i autobusa, a ukoliko dođe do nezgode sa vozilima, gotovo da nemaju nikakve šanse da izbegnu teške posledice. U prethodnih pet godina (od 2013. do 2017. godine) poginulo je 742 pešaka, dok je povređeno 14.466 pešaka, navodeu Ageniciji za bezbednost saobraćaja Republike Srbije. Prema najnovijim podacima MUP-a, u poslednje dve godine, poginuli pešaci čine oko 24% od ukupnog broja
Zato pešaci moraju da budu vrlo pažljivi i da nikada ne rizikuju u situacijama kada dele put sa ostalim vozilima, posebno velikim, poput kamiona i autobusa. Drugim rečima, u proseku, svake nedelje pogine po tri pešaka, a svakog... »

Strah zavladao velikom kladušom: Posle tuče i ubistva migranta građani više ne spavaju mirno! (foto)

Kurir pre 21 sat
VELIKA KLADUŠA - U Velikoj Kladuši je u noći sa petka na subotu ubijen migrant (24) iz Maroka A. L., a pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona susu uhapsili dve osobe koje se dovode u vezu s ovim zločinom. Ubice su takođe migranti, ali nihov identitet nije utvrđen.
Kako saznajemo, uhapšeni migranti su iz Alžira. U toku je utvrđivanje i pravog identiteta osumnjičenih, s obzirom na to da nemaju nikakva dokumenata, odnosno koriste više imena. Ministar unutrašnjih poslova USK Anel Ramić rekao... »

Nova runda dijaloga: Vučić i Tači u nedelju u Briselu?

Kurir  pre 6 sati  još 4 povezane

Odbijen Mladićev zahtev za izuzeće troje sudija

Danas  pre 10 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 19. jun

B92  pre 6 sati  još 1 povezana

Sančes uklanja Frankove posmrtne ostatke iz mauzoleja

Blic  pre 9 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.