MUP - vesti

Ujedinjeni kolektiv policije otvorio kancelariju u Nišu: Uskoro nove tribine i akcije na jugu Srbije u cilju unapređenja saradnje policije sa građanima!

Kurir pre 3 sata
NIŠ - Policijski Sindikat Ujedinjeni kolektiv policije otvorio je kancelariju u Nišu, u prisustvu rukovodstva SUKP. Sama najava početka rada u drugom po veličini gradu u Srbiji naišla je na veoma dobar odziv pripadnika MUP i građana. Ovo je samo nastavak šire akcije u cilju unapređenja položaja... »

Surovi ubica koji je digao celu BiH na noge kupio je poseban pištolj samo da ubije svoju majku!

Alo pre 6 sati
Alo: Surovi ubica koji je digao celu BiH na noge kupio je poseban pištolj samo da ubije svoju majku!
Obdukcija tela višestrukog ubice iz Bosne Edina Gačića je završena, ali niko od članova njegove porodice ne javlja se da preuzme telo, pa surovog ubicu nema ko ni da sahrani. A ko je Edin Gačić i kako je započeo svoj krvavi pir koji je šokirao ceo region.
Naime, Gačić je svoja dva najnovija ubistva izvršio početkom ovog meseca kada je bez jasnog motiva ubio komšiju Sauda Sultanića u prodavnici u mestu Podorašac kod Konjica da bi potom, tokom bega od policije, 9. februara ubio... »

Berlin odgovorio trampu: Nemačka će prihvatiti džihadiste koji su imali konzularni pristup

Blic pre 9 sati
Nemačka može preuzeti džihadiste "Islamske države" zarobljene u Siriji samo ukoliko su osumnjičeni imali konzularni pristup, saopšteno je danas iz nemačkog Ministarstva unutrašnjih poslova. "U principu, svi nemački državljani i osumnjičeni koji su se borili za takozvanu `Islamsku državu` imaju... »

Naše priče sedmice

Slobodna Evropa pre 14 sati
Policija u Tarčinu nadomak Sarajeva pretresa nekoliko kuća Višestruki ubica Edin Gačić ubijen u policijskoj akciji Policija je ubila višestrukog ubicu koji se danima nalazio u bjekstvu Edina Gačića, a koji je osumnjičen i za ubistvo policajca. "Prilikom međusobne razmjene vatre Gačić je ubijen, a... »

Vežba kontradiverzionih jedinica ispred Palate Srbija

Studio B pre 1 dan
Održana je združena vežba jedinica MUP-a „Primena mera kontradiverzione zaštite“, u kojoj su učestvovali pripadnici Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd, Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata i Specijalne antiterorističke jednice.
foto Tanjug Pripadnici MUP-a demonstrirali su detekciju i uklanjanje eksplozivne naprave na automobilu koje se nalazilo u blizini štićenog objekta. Nakon što je sumnjivo vozilo uočeno i slučaj prijavljen, pripadnici MUP-a... »

Oni su istinski heroji: Članovi ove jedinice MUP-a 5.500 puta godišnje rizikuju sopstveni život (video) (foto)

Telegraf pre 1 dan
Samo u toku jedne godine rizikuju život i do 5.500 puta
Svaki put kad im stigne poziv, oni izlaze na teren ne znajući da li će se sa njega i vratiti. Da su hrabri - malo je reći. Reč je o jedinicima kontradiverzione zaštite MUP-a, onima koji, prosto rečeno, deaktiviraju bombe i koji samo u toku jedne godine obavi i do 5.500... »

Primećeno sumnjivo vozilo, policijski pas locirao eksplozivnu napravu, a onda je počela munjevita akcija u Beogradu

Blic pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović prisustvovao je danas združenoj vežbi jedinica MUP-a "Primena mera kontradiverzione zaštite", u kojoj su učestvovali pripadnici Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd, Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata i... »

Uhapšen osumnjučeni za pretnje Jeremiću i Trifunoviću

Novi magazin pre 1 dan
Policija je danas uhapsila Z. I. (56) iz Šapca, zbog sumnje da je putem Tvitera i Fejsbuka pretio predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću, predsedniku Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću, novinarima Slobodanu Georgievu i Biljani Lukić, kao i Predragu Voštiniću iz Lokalnog fronta Kraljevo.
Policija je, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal i Odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsila Z.I. zbog osnova sumnje da je je izvršio više krivičnih dela ugrožavanje sigurnosti,... »

Stefanović na združenoj vežbi jedinica MUP-a ispred Palate Srbija

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da ministarstvo želi da uloži više novca u kontradiverzione timove, koji na godišnjem nivou izvrše od 4.000 do 5.500 različitih protivdiverzionih... »

MUP raspisao konkurs za 400 novih policajaca: Prijemni traje tri dana, ovo su uslovi koje kandidati moraju da ispune

Top press pre 1 dan
Ministarsvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za obuku 400 policajaca koji će raditi na teritoriji Beograda. Koji su uslovi da neko postane policajac, kakve provere prolazi i šta budući kandidat može da očekuje nakon savladavanja svih testova, otkrivamo dalje u tekstu. Prijemni ispit traje tri dana. Prvo se proverava zdravlje kandidata, a zatim znanje srpskog jezika. Nakon toga slede psihološki testovi ličnosti i sposobnosti, a ukoliko kandidat prođe ove testove, sledi provera motoričkih sposobnost
Ministarsvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za obuku 400 policajaca koji će raditi na teritoriji Beograda. Koji su uslovi da neko postane policajac, kakve provere prolazi i šta budući kandidat može da očekuje nakon... »

©2019 Netmark d.o.o.