MUP - vesti

Brz promene u prelasku vozilima iz Srbije u Crnu Goru

RTS pre 3 minuta
RTS: Brz promene u prelasku vozilima iz Srbije u Crnu Goru
Državljani Srbije mogu ući u Crnu Goru, pored lične karte i vozačke dozvole, uz prezentovanje i potvrde o predaji dokumenata za registraciju motornog vozila, saopštila je Uprava policije MUP-a Crne Gore.
Saopštenje je, kako se navodi, izdato povodom izvještavanja medija u Srbiji da se iz ove države u Crnu Goru preko graničnih prelaza ne može više ući u Crnu Goru uz prezentovanje "potvrde o prudužetku važenja roka trajanja... »

Putnici tvrde: Crnogorci ne priznaju ovaj srpski dokument! Vratili su nas sa granice MUP crne gore: To nije tačno, u režimu prelaska ništa se nije promenilo

Kurir pre 10 minuta
Nedavno je u Srbiji doneta odluka o produženja roka trajanja saobraćajnih dozvola i registarskih tablica sa sedam na devet godina, a da biste neometano otišli u inostranstvo, u policiji dobijate besplatnu potvrdu na srpskom i engleskom jeziku kojom se dokazuje da je rok važenja saobraćajne... »

Presađivanje organa – značajna uloga Helikopterske jedinice MUP-a

RTS pre 15 minuta
RTS: Presađivanje organa – značajna uloga Helikopterske jedinice MUP-a
Od početka godine devet porodica je dalo saglasnost za presađivanje organa njihovih najmilijih, a obavljene su 24 transplantacije. Tokom uskršnjih praznika produžena su četiri života – urađene su transplantacije srca, jetre, bubrega. Deo Nacionalne kampanje "Produži život" postali su pripadnici Helikopterske jedinice MUP-a koji su potpisali donorske kartice.
Pripadnici Helikopterske jedinice MUP-a mnogima su pomagali. Na obeležavanje svog dana –12. aprila, na još jedan način pokazali su da su solidarni. Potpisali su donorske kartice i postali deo Nacionalne kampanje "Produži život".... »

Hapšenje zbog otmice

B92 pre 5 sati
B92: Hapšenje zbog otmice
Zajedničkim operativnim radom policije u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica 50-godišnjeg muškarca i uhapšene dve osobe.
Sumnja se da su Z. J. (1970) iz Kuršumlije i I. S. (1975) iz Beograda, 17. aprila ove godine na području Raške oteli oštećenog, odveli ga u kuću na području Aranđelovca, a potom tražili otkup. Policija ih je uhapsila u Beogradu... »

Zaplenjeno pola kilograma heroina

Politika pre 2 sata
Pripadnici policije u Beogradu zaplenili su pola kilograma heroina i uhapsili Đ.S. (1979) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, prilikom pretresa stana osumnjičenog,... »

Oteli muškarca, pa tražili otkup: Pali u Beogradu prilikom primopredaje novca (video)

Telegraf pre 5 sati
Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati
Zajedničkim operativnim radom pripadnika MUP-a Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica pedesetogodišnjeg muškarca i uhapšene dve osobe, zbog postojanja osnova... »

Uhapšeni zbog otmice

Studio B pre 6 sati
Zajedničkim operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica 50-godišnjeg muškarca i uhapšene dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile ovo krivično delo.
Sumnja se da su Z. J. (1970) iz Kuršumlije i I. S. (1975) iz Beograda, 17. aprila ove godine na području Raške oteli oštećenog, odveli ga u kuću na području Aranđelovca, a potom tražili otkup. Policija ih je uhapsila u Beogradu... »

Saobraćajne potvrde srpskog MUP ne važe u Crnoj Gori

Srbija danas pre 10 sati
Već postoje slučajevi vraćanja ljudi sa granice
Nedavno je u našoj zemlji doneta odluka o produženja roka trajanja saobraćajnih dozvola i registarskih tablica sa sedam na devet godina, a da biste neometano otišli u inostranstvo, u policiji dobijate besplatnu potvrdu na srpskom i engleskom jeziku kojom se dokazuje da... »

Nakon saslušanja u MUP zbog ubistva Luke, oglasila se Lukasova bivša: Ispričala šta se dešavalo na mestu zločina

Srbija danas pre 11 sati
Svedok događaja
Sonja Vuksanović, bivša supruga pevača Ace Lukasa, saslušana je u policiji zbog ubistva Luke Radulovića. Sonja je potvrdila da je te noći bila u lokali na samo nekoliko metara od mesta na kom se zločin desio. Međutim, ona je naglasila da nije videla ko je ispalio... »

Stefanović: Novi džipovi za interventnu jedinicu

Danas pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je danas pripadnike Interventne jedinice u Beogradu i sa njima razgovarao o nastavku opremanja i modernizaciji te jedinice.
Stefanović je tokom posete, zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, najavio da će pripadnici Interventne jedinice uskoro dobiti nove džipove, kako bi što lakše i bolje mogli da obavljaju svakodnevne zadatke, saopštilo... »

"Hrvatska vodi svoju politiku, mi znamo svoju"

B92  pre 7 sati  još 18 povezanih

Napadač ubio četiri osobe u restoranu u SAD (FOTO)

Novi magazin  pre 1 sat  još 16 povezanih

Nadal: Hvala timu, prošli smo kroz težak period

N1 Info  pre 34 minuta  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.