MUP

Pretreseno više objekata: Pronađena veća količina marihuane, municija i puška

Blic pre 1 sat
Pripadnici MUP Zapadnohercegovačkog kantona pretresli su više objekata na području opštine Grude i tom prilikom pronašli veću količinu marihuane, 106 komada municije različitog kalibra i pušku nepoznate marke. Akcija "Lord" sprovedena je po… »

Pravda za dr Mariju

Politika pre 1 sat
Iako je Medicinski fakultet u Nišu završila s prosekom 9,57, doktorka Marija Stanković pet godina je bezuspešno tražila zaposlenje, da bi posle svega radno mesto dobila u MUP-u. Niš – Duže od pet godina mlada doktorka Marija Stanković iz sela… »

U akciji Lord pronađena droga, oružje i municija

Alo pre 1 sat
U akciji Lord pronađena droga, oružje i municija. Radeći po akciji kodnog naziva LORD, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona u nedelju su izvršili pretres porodične kuće, okućnice, pratećih… »

Kod Kuršumlije pucano na policiju sa područja Kosmeta

Politika pre 2 sata
KURŠUMLIJA - Na pripadnike MUP-a Srbije su u nedelju posle podne ispaljeni hici iz vatrenog oružja sa teritorije Kosova i Metohije, blizu administrativne linije, piše portal objektiv.rs, navodeći da u incidentu nije bilo povređenih. Policajci su… »

Sandra se samo srušila nasred ulice: Iznenadna smrt kandidatkinje SDA

Srbija danas pre 3 sata
Začinovićeva je preminula na ulici, kod Ambasade Francuske. Kandidat SDA za Opštinsko veće sarajevske opštine Centar Sandra Začinović iznenada je danas preminula u Sarajevu, potvrđeno je iz ove stranke. Prema informacijama iz Operativnog centra… »

Srušila se na ulici: Iznenadna smrt kandidatkinje SDA

Blic pre 4 sata
Kandidat SDA za Opštinsko veće sarajevske opštine Centar Sandra Začinović iznenada je danas preminula u Sarajevu, potvrđeno je iz ove stranke. Prema informacijama iz Operativnog centra MUP Kantona Sarajevo, policiji je prijavljeno da je ženi… »

Pronađena bomba u travi na Zvezdari, uklonila je policija

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Radnici JKP "Gradska čistoća" pronašli su ručnu bojevu bombu u travi, na beogradskoj opštini Zvezdara, prenosi Objektiv.rs. Kako navodi, kontradiverziona ekipa MUP-a je, po dolasku na lice mesta, uklonila eksplozivnu napravu. Kako dodaje… »

Eksplozivna naprava pronađena u parku na Zvezdari

RTS pre 6 sati
Radnici "Gradskog zelenila" pronašli su u parku u beogradskoj opštini Zvezdara eksplozivnu napravu. Kako RTS nezvanično saznaje, eksplozivnu napravu su radnici pronašli u parku u Bosutskoj ulici u blizini Zvezdarske šume dok su čistili… »

NOVA.RS: Novosađanin hapšen pred decom zbog komentara na Fejsbuku

Moj Novi Sad pre 7 sati
Zbog ironičnog komentara na društvenim mrežama, koji je novosadska policija protumačila kao pretnju, Aleksandra Ostojića su u nedelju pripadnici MUP-a pretresali, a potom i priveli u stanicu, sve u prisustvu njegova dva sina od četiri i šest… »

Đubretari pronašli bombu u Zvezdarskoj šumi

Nova pre 8 sati
U Bosudskoj ulici u beogradskoj opštini Zvezdara danas oko 11.30 sati radnici JKP "Gradska ćistoća" pronašli su ručnu bombu. Eksplozivna naprava nalazila se u blizini Zvezdarske šume. Kontradiverziona ekipa MUP-a brzo je stigla na lice mesta i… »

Vesti dana »