MUP

Tenderi vredni tri milijarde dinara: S kim sve posluje bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova –…

Nedeljnik pre 13 minuta
Foto Đorđe Kojadinović za Nedeljnik Ukupna vrednost tendera na kojima su pobedili konzorcijumi firmi za privatno obezbeđenje, među kojima je i “BPS security”, bivše državne sekretarke MUP-a Srbije Milene Vuković, bila je tri milijardi dinara… »

Zaplena u severnoj Makedoniji: U policijskoj akciji prekinut kanal šverca kokaina, dve osobe uhapšene

Blic pre 6 sati
Policija Severne Makedonije zaplenila je danas jedan kilogram kokaina u magacinu u selu Krušopek na periferiji Skoplja, čime je presečen kanal za šverc ukupno 1,3 tone kokaina, namenjenog zapadnoj Evropi, prenose tamošnji mediji. Privedeni su vozač… »

Uhapšen aranđelovčanin zbog amfetamina

Top press pre 14 sati
Aranđelovac – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su N. L. (1998) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u… »

Curi rok za prijavu pištolja i pušaka: MUP pozvao građane da što pre podnesu zahteve za nove oružne listove

Top press pre 12 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je još jednom građane koji u prethodne četiri godine nisu podneli zahtev za zamenu isprava o oružju da to što pre učine, jer zakonski rok ističe 5. marta. – Zahtev se podnosi nadležnoj organizacionoj… »

Kod Skoplja presečen kanal šverca kokaina

Vesti online pre 9 sati
Policija Severne Makedonije zaplenila je danas jedan kilogram kokaina u magacinu u selu Krušopek na periferiji Skoplja, čime je presečen kanal za šverc ukupno 1,3 tone kokaina, namenjenog zapadnoj Evropi, prenose tamošnji mediji. Privedeni su vozač… »

Lančani sudar kod Šumarskog fakulteta, kolone već nepregledne

B92 pre 19 sati
Beograd -- Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako navode u MUP-u, niko nije povređen tom prilikom. Na ovoj saobraćajnoj deonici u… »

Više vozača s probnim dozvolama na srpskim putevima, ali i udesa u kojima učestvuju

Radio 021 pre 23 sata
U Srbiji je u 2019. izdato oko 80.000 probnih vozačkih dozvola i njihov broj sve više raste, ali su novopečeni vozači učestvovali i u više saobraćajnih nesreća - 1.241, zbog čega su pooštrena ograničenja, pa probna dozvola može trajati i do… »

Maloletnici zapalili zastavu CG, podnete krivične prijave

B92 pre 12 sati
Policija u Nikšiću podnela je krivične prijave protiv dvojice 15-godišnjaka jer su zapalili zastavu Crne Gore na sportskom terenu u naselju Oštrovac. Fotografije su objavili na Instagramu i time počinili krivično delo povreda ugleda Crne Gore… »

Lančani udes kod Šumarskog fakulteta na Banovom Brdu: Sudarila se tri automobila

Telegraf pre 21 sat
Na ovoj saobraćajnoj deonici u obe ulice su se formirale kolone vozila. Tri vozila sudarila su se jutros oko sedam časova na uglu ulica Kneza Višeslava i Požeške, u blizini Šumarskog fakulteta, rečeno je u MUP-u. Kako navode u MUP-u, niko nije… »

Podnete prijave protiv maloletnika zbog paljenja zastave

Dnevnik pre 15 sati
NIKŠIĆ: Policija u Nikšiću podnela je krivične prijave protiv dvojice 15-godišnjaka jer su zapalili zastavu Crne Gore na sportskom terenu u naselju Oštrovac, a fotografije objavili na Instagramu i time počinili krivično delo povreda ugleda Crne… »

Vesti dana »