MUP - vesti

Ako vam se dogodi ovakav slučaj, sačuvajte dokaz! Za to se ide u zatvor!

Alo pre 12 minuta
Alo: Ako vam se dogodi ovakav slučaj, sačuvajte dokaz! Za to se ide u zatvor!
Apel iz specijalnog odeljenja MUP-a
Specijalno odeljenje MUP-a za borbu protiv visokotehnološkog kiriminala ove godine je podnelo je 77 krivičnih prijava protiv 82 lica, a od prošle godine proganjanje je uvedeno u krivični zakonik kao posebno krivično delo, rekao je danas inspektor u Odeljenju za borbu... »

MUP apeluje: Ne palite nisko rastinje na otvorenim prostorima

BK TV pre 24 minuta
Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pozvao je građane da ne spaljuju nisko rastinje na otvorenim prostorima, jer je to u prethodne dve nedelje dovelo do povećanja broja požara za čak oko sedam puta u odnosu na isti period prošle godine. Od početka oktobra na teritoriji... »

MUP: Apel da se rastinje ne spaljuje

RTV pre 43 minuta
RTV: MUP: Apel da se rastinje ne spaljuje
BEOGRAD - Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova apeluje na građane da ne spaljuju nisko rastinje na otvorenim prostorima, jer je to u prethodne dve nedelje dovelo do povećanja broja požara za čak oko sedam puta u odnosu na isti period prošle godine.
Od početka oktobra na teritoriji Republike Srbije došlo je do 1.431 požara na otvorenom prostoru, dok je u istom periodu u 2017. godini taj broj iznosio 216, navodi se u saopštenju. Samo tokom vikenda za nama na teritoriji... »

Kragujevčane uhvatili sa 5 kilograma droge: Policija pogledala ispod patosnica, pa ostali u šoku (foto)

Kurir pre 3 sata
Kragujevačka policija zaplenila je više od pet kilograma marihuane i uhapsila M.M. (1985) i N.P. (1960), obojicu iz Kragujevca. "Policija je 5,4 kilograma maruhuane pronašla u automobilu „mercedes“, u 15 paketa skrivenih ispod patosnica i u zadnjem braniku. Vozilom, zaustavljenom na periferiji... »

MUP: Pojačana kontrola vozača

IndeksOnline pre 3 sata
BEOGRAD – Pripadnici Uprave saobraćajne policije tokom ove nedelje pojačano će kontrolisati vozače teretnih vozila i autobusa, najavio je danas MUP Srbija. Saobraćajna policija će, u cilju smanjenja stradanja vozača i putnika u saobraćaju, pojačano kontrolisati pravilnu upotrebu tahografa i... »

MUP: Pojačane kontrole vozača autobusa i teretnih vozila

Danas pre 3 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom ove nedelje vršiće pojačanu kontrolu vozača teretnih vozila i autobusa, saopšteno je iz MUP-a.
Kako se navodi u saopštenju, saobraćajna policija će, u cilju smanjenja stradanja vozača i putnika u saobraćaju, vršiti pojačanu kontrolu pravilne upotrebe tahografa i poštovanja propisa vezanih za vreme upravljanja vozilom.... »

Zbog jednog krivičnog dela koje mnogi ne doživljavaju dovoljno ozbiljno, može da se ode u zatvor na 3 godine

Telegraf pre 3 sata
Dodaje da postoje i teži oblici, kada je u opasnosti život žrtve ili kada dođe do smrti lica koje se proganja.
Specijalno odeljenje MUP-a za borbu protiv visokotehnološkog kiriminala ove godine podnelo je 77 krivičnih prijava protiv 82 lica. Za deset godina, koliko postoji to odeljenje podneto je 881 krivična prijava protiv 1.906 lica. Od... »

Zaplenjene cigarete vredne oko 41.000 KM

Večernje novosti pre 4 sata
Na putu Foča – Sarajevo, u mestu Trnovo, oduzeto 9.100 paklica raznih cigareta
FOČA - Na putu Foča – Sarajevo, u mestu Trnovo, službenici Uprave za indirektno oporezivanje iz Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja iz Regionalnog centra Sarajevo, u saradnji sa pripadnicima MUP RS, PS Trnovo, pronašli... »

Proganjanje posebno krivično delo, važno dokumentovati dokaze

Blic pre 5 sati
Specijalno odeljenje MUP-a za borbu protiv visokotehnološkog kiriminala ove godine podnelo je 77 krivičnih prijava protiv 82 lica. Za deset godina, koliko postoji to odeljenje podneto je 881 krivična prijava protiv 1.906 lica. Od prošle godine proganjanje je uvedeno u krivični zakonik kao posebno... »

Ninoslav je iz kontejnera odneo punu kesu ošišane kose, a onda je stigla misteriozna poruka na vajberu!

Alo pre 5 sati
Alo: Ninoslav je iz kontejnera odneo punu kesu ošišane kose, a onda je stigla misteriozna poruka na vajberu!
Osuđivani silovatelj dece Ninoslav Jovanović (45) iz Malče, zvani Malčanski Berberin zbog manije da šiša devojčice pre silovanja, uhapšen je u petak uveče zbog sumnje da je na Fejsbuku proganjao ženske osobe.
Jovanović je, kako se sumnja, sa svog profila na društvenoj mreži Fejsbuk, a preko aplikacije mesindžer, u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju žena u kojima ih je proganjao, tražeći od njih da mu dostave svoju... »

©2018 Netmark d.o.o.