MUP

Pripadnik MUP-a preminuo od koronavirusa

B92 pre 1 dan
Pripadnik MUP-a Radovan Tijanić preminuo je od posledica koronavirusa, navodi se u saopštenju tog ministarstva. On je preminuo u KBC "Dragiša Mišović". "Reč je o nenadoknadivom gubitku za Ministarstvo unutrašnjih poslova. Radovan Tijanić je u… »

Uhapšeni policijski službenici iz Prijepolja

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Prijepolje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su policijske službenike Regionalnog centra granične policije prema Crnoj Gori D.K. (1982) i I.D. (1993) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Ministarstvo i MUP kontrolišu i izdaju dozvole za kretanje

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja tokom vanrednog stanja, zajedno sa MUP-om kontrolisaće i vršiti izdavanje dozvola za kretanje u vreme policijskog časa, saopšteno je iz tog ministarstva. Kako se navodi… »

Policijski službenici uhapšeni zbog ranjavanja devojke iz vatrenog oružja

B92 pre 1 dan
Pripadnici MUP-a u Prijepolju uhapsili su policijske službenike Regionalnog centra granične policije prema Crnoj Gori D.K. (1982) i I.D.(1993) iz Prijepolja. Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte… »

Ministarstvo za rad i MUP kontrolišu i izdaju dozvole za kretanje

RT Kragujevac pre 2 dana
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja tokom vanrednog stanja, zajedno sa MUP-om kontrolisaće i vršiti izdavanje dozvola za kretanje u vreme policijskog časa, saopšteno je iz tog ministarstva. Kako se navodi, građani kojima… »

Smederevski lopovi ne miruju: Dvojica obijala radnju tokom policijskog časa, ali nisu daleko odmakli

Kurir pre 2 dana
Smederevska policija uhapsila je S.M.(58) i B.M. (27) iz Smederevske Palanke kada su tokom zabrane kretanaj pokušali da obiju jednu prodavnicu u tom gradu. Krivičnom prijavom terete se za krivično delo teška krađa u pokušaju. U saopštenju MUP-a se… »

Stefanović: U MUP-u 31 osoba zaražena korona virusom

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je 31 pripadnik MUP-a zaražen novim virusom korona, dok je oko 900 u samoizolaciji. Stefanović je naveo da je danas među žrtvama korone i pripadnik MUP-a, star 58… »

(Uživo) Pandemija iz minuta u minut: U Italiji za 24 sata preminulo još 525 osoba

Srbija danas pre 2 dana
Pratite situaciju u Srbiji i svetu iz minuta u minut. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je 31 pripadnik MUP-a zaražen novim virusom korona, dok je oko 900 u samoizolaciji. Stefanović je naveo da je danas među… »

Stefanović: U MUP-u 31 osoba zaražena koronavirusom, 900 u samoizolaciji

Insajder pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je 31 pripadnik MUP-a zaražen novim koronavirusom, dok je oko 900 u samoizolaciji. Kako tvrdi, policija se dobro organizovala od početka epidemije koronavirusa, ističući da bi… »

Stefanović: U MUP-u 31 osoba zaražena koronavirusom, 900 u samoizolaciji

Vesti online pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je 31 pripadnik MUP-a zaražen novim virusom korona, dok je oko 900 u samoizolaciji. Stefanović je naveo da je danas među žrtvama korone i pripadnik MUP-a, star 58 godina, koji… »

Vesti dana »