Nemačka - vesti

Rukometaši Srbije dobili protivnike na SP u Nemačkoj i Danskoj

Novi magazin pre 16 minuta
Muška rukometna reprezentacija Srbije igraće s Francuskom, Rusijom, Nemačkom, Brazilom i Južnom Korejom u Grupi A na Svetskom prvenstvu 2019. godine, odlučeno je danas žrebom u Kopenhagenu.
Svetsko prvenstvo za rukometaše održaće se od 9. do 27. januara 2019. godine u Nemačkoj i Danskoj, a danas je održan žreb za to takmičenje. Rukometaši Srbije igraće u Berlinu. U Minhenu u Grupi B igraće Španija, Hrvatska,... »

Podela Kosova se sve češće pominje u srpskoj javnosti, a sada je stigao kategoričan stav iz Nemačke

Blic pre 4 sata
Nemačka je kategorično protiv podele Kosova, izjavio je ambasador te zemlje u Prištini Kristijan Helt, i dodao da bi to stvorilo potencijal za destabilizaciju regiona i šire. - Niko ne bi mogao da mi da ubedljiv odgovor na pitanje kakve probleme bi podela rešila. Da li bi ona donela bilo kakvo... »

U Nemačkoj priveden najbliži čovek Bin Ladena! Vlasti će ga isporučiti Tunisu?!

Srbija danas pre 22 minuta
Hoće li biti deportovan?
Nemačka policija privela je bivšeg telohranitelja ubijenog vođe Al Kaide, Osame bin Ladena, i namerava da ga deportuje u rodni Tunis. "Bild" navodi da je 42-godišnji Sami A. priveden kada je došao u policijsku stanicu, gde mora svakodnevno da se javlja. Zvaničnici... »

Rukometaši Srbije u grupi sa Francuzima, Nemcima, Rusima... Poznati su protivnici na Svetskom prvenstvu 2019 (foto)

Telegraf pre 33 minuta
Reprezentacija Srbije će svoje utakmice na prvenstvu koje se održava u Nemačkoj i Danskoj igrati u Berlinu
Rukometna reprezentacija Srbije igraće u grupi A na Svetskom prvenstvu 2019. godine, protiv domaćina Nemačke, kao i ekipa Francuske, Rusije, Brazila i Južne Koreje, odlučeno je danas žrebom u Kopenhagenu. Srpski rukometaši će se... »

Palo poverenje kompanija u Nemačkoj u poslovni ambijent

Blic pre 2 sata
Indeks poslovne klime, izračunat na osnovu ankete minhenskog ekonomskog instituta Ifo, pao je u junu na 101,8 poena sa 102,3 poena iz maja, navodi se u saopštenju tog instituta dostavljenom Tanjugu. Kompanije u Nemačkoj su manje zadovoljne aktuelnom poslovnom situacijom, ali su, nasuprot tome,... »

Žreb za SP: Teže nije moglo

Mondo pre 1 sat
Srbija u grupi sa domaćinom Nemačkom, favoritom Francuskom, Rusima...
Rukometna reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj igraće u A grupi protiv jednog od domaćina Nemačke, Francuske, Rusije, Brazila i Južne Koreje, odlučeno je žrebom u Kopenhagenu. "Orlovi" su, slobodno se... »

Žreb za Svetsko prvenstvo je rekao svoje: Srpski rukometaši u grupi sa Francuskom, Nemačkom, Rusijom

BK TV pre 1 sat
Rukometna reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu igraće u A grupi protiv domaćina Nemačke, Francuske, Rusije, Brazila i Južne Koreje, odlučeno je danas žrebom u Kopenhagenu. Srpski rukometaši sa braniocima titule Francuzima i domaćom selekcijom, još jednim pretendentom za najviši plasman, kao... »

Rukometaši na Svetskom prvenstvu protiv Francuske, Nemačke, Rusije

RTS pre 1 sat
RTS: Rukometaši na Svetskom prvenstvu protiv Francuske, Nemačke, Rusije
Rukometna reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu igraće u Grupi A protiv domaćina Nemačke, Francuske, Rusije, Brazila i Južne Koreje, odlučeno je žrebom u Kopenhagenu.
Srpski rukometaši sa braniocima titule Francuzima i domaćom selekcijom, još jednim pretendentom za najviši plasman, kao i ostali rivali iz Grupe A, nadmetaće se u Berlinu. Po tri najbolje reprezentacije iz svake grupe obezbediće... »

Žreb za SP: Srbija protiv Francuske, Nemačke, Rusije

Kurir pre 2 sata
Rukometna reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu igraće u A grupi protiv domaćina Nemačke, Francuske, Rusije, Brazila i Južne Koreje, odlučeno je žrebom u Kopenhagenu.
Srpski rukometaši sa braniocima titule Francuzima i domaćom selekcijom, još jednim pretendentom za najviši plasman, kao i ostali rivali iz A grupe, nadmetaće se u Berlinu. Ostale grupe: B grupa (Minhen): Španija, Hrvatska,... »

Vicekancelar Austrije kritikuje nemačku politiku prema migrantima: Spor oko azilanata bi mogao da znači i politički kraj Merkelove

Telegraf pre 5 sati
Ukoliko bi Nemačka počela sa vraćanjem miganata tu istu meru bi primenila i Austrija, najavio je on
Austrijski vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe ocenjuje da bi unutarnemački spor oko politike prema azilantima mogao da znači politički kraj kancelarke Angele Merkel. On je, u emisiji "Im centrum" austrijske državne televizije... »

Mogerini: Dijalog ide teško, ali u ohrabrujućem smeru

Dnevnik  pre 1 sat  još 21 povezana

RZS: U aprilu prosečna plata 416 evra

Nova ekonomija  pre 2 sata  još 15 povezanih

Crna Gora otvara poglavlje kojim odlučuje o sudbini eura

Danas  pre 4 sata  još 15 povezanih

Kuburović: Srbija nema informacije o hapšenju Miše Banane

Večernje novosti  pre 1 sat  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.