Nemačka - vesti

Merkelova poručila: Nemačka će prihvatiti 10.000 izbeglica!

Kurir pre 1 sat
Nemački kancelar Angela Merkel potvrdila je danas da će Nemačka prihvatiti 10.000 izbeglica u okviru programa relokacije između EU i Turske, ističući u isto vreme potrebu za stalnom pomoći zemljama pogođenim krizama.
"Prema sadašnjem programu relokacije, Nemačka će prihvatiti 10.000 izbeglica", rekla je Merkelova na zajedničkoj konferenciji za novinare sa visokim komesarom UN za izbeglice Filipom Grandijem. Merkelova je ukazala da je Nemačka... »

Merkel: Nemačka će prihvatiti 10.000 izbeglica prema programu relokacije

Blic pre 1 sat
Nemački kancelar Angela Merkel potvrdila je danas da će Nemačka prihvatiti 10.000 izbeglica u okviru programa relokacije između EU i Turske, ističući u isto vreme potrebu za stalnom pomoći zemljama pogođenim krizama. - Prema sadašnjem programu relokacije, Nemačka će prihvatiti 10.000 izbeglica -... »

Ryanair od novembra leti i iz Banjaluke - Prve destinacije Belgija i Nemačka

Ekapija pre 5 sati
(Foto: Rebius/shutterstock.com) (Foto: Rebius/shutterstock.com) Najveća evropska niskotarifna kompanija Ryanair saopštila je danas da će prve letove iz Banjaluke pokrenuti od novembra, i to do Brisela i Memingena u Nemačkoj. Karte od 19,99 EUR za ove dve destinacije će biti dostupne već danas na... »

"Treba nam više republikanaca": Tramp napada demokrate na Tviteru zbog šefa CIA

Blic pre 5 sati
Dok čeka odluku Senata da li će direktor Centralne obaveštajne agencije (CIA) Majk Pompeo postati novi državni sekretar SAD, američki presdednik Donald Tramp napada demokrate na Tviteru. - Teško je poverovati da će "ometači" glasati protiv Majka Pompea za državnog sekretara. Demokrate neće odobriti... »

Berlin: Napad na Siriju nije protiv međunarodnog prava

Press pre 6 sati
Nemačka vlada navodi da su vazdušni napadi SAD, Britanije i Francuske u Siriji bili legalni uprkos proceni stručnjaka da se radilo u kršenju međunarodnog prava.
Foto:Gettyimages Istraživači nemačkog parlamenta prošle nedelje su poslanicima dostavili mišljenje na 11 strana u kojem se preispituje da li navodni hemijski napad u sirijskom gradu Dumi opravdava napade na Siriju. Nemačka nije... »

[POSLEDNJA VEST] Prvi letovi Rajanera sa banjalučkog aerodroma za Belgiju i Nemačku

Tango Six pre 6 sati
Kompanija Rajaner najavila je danas svoje prve letove iz Bosne i Hercegovine sa dve nove rute iz Banja Luke do aerodroma Charleroi u Briselu i Memmingen u Nemačkoj, prenosi „Mondo Bosna i Hercegovina“. Na obema rutama će se saobraćati dva puta nedeljno počevši od novembra prema zimskom redu letenja... »

Nemačka TV: Istina o navodnom hemijskom napadu

Mondo pre 10 sati
Meštani Dume u izbegličkom kampu tvrde da su napad hemijskim oružjem koji je u tom sirijskom gradu, navodno, izvršen 7. aprila, inscenirali teroristi, izjavio je reporter nemačke televizije ZDF Uli Gak.
On je posetio izbeglički kamp, u kojem je smešteno oko 20.000 ljudi koji su pobegli iz istočne Gute i Dume. Bivši meštani Dume su izjavili da je meta napada bio položaj komande "Islamske države" i da su teroristi tamo namerno... »

Aleksandar Danke Dojčland Vučić: Zašto nas predsednik Srbije toliko ponižava pred Nemačkom? (video)

Pravda pre 11 sati
Novina Miodrag Zarković u svojoj emisiji Spinj.njet koja se emituje na jutjub kanalu "HelmCast" uporedio je politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa pesmom koju su pre 27 godina pevali hrvatski pevači "Danke Dojčland" u znak zahvalnosti što je Berlin priznao obnovu NDH.
Zarković je rekao va Vučić neprestano ponižava i bruka Srbiju u odnosu prema Nemačkoj i da to pokazuje kolke pristiske vrši Berlin na Srbiju kako bi izdejstvovala priznanje tzv. Kosova. U svojoj emisiji Zarković ukazuje na niz... »

Više posla: U Srbiji najsavremenija nemačka linija za PVC

Kurir pre 15 sati
Planirano je zapošljavanje 130 radnika kada pogon postigne pun kapacitet proizvodnje
U Subotici je puštena u rad nova nemačka linija za automatsku CAD-CAM proizvodnju PVC stolarije u okviru kompanije „Joviste“. Planirano je zapošljavanje 130 radnika kada pogon postigne pun kapacitet proizvodnje. Novu proizvodnu... »

Ruše "drva" i po Nemačkoj

Vesti online pre 15 sati
Kuglaški bračni par Sabina i Srđan Šokac otisnuli su se 2016. u Nemačku posle izuzetno uspešnih karijera u domaćim klubovima.
Sabina je igrala i osvajala medalje u Svetskom kupu i Ligi šampiona, kao i domaće titule i trofeje u Kupu Srbije sa subotičkim Pionirom, koji se ugasio 2016. Srđan Šokac bio je prvotimac prvaka i pobednika Kupa Srbije Beograda.... »

Dan vs Vojska najbolji deo naše zemlje

Večernje novosti  pre 1 sat  još 24 povezane

Vojska Srbije - vojska naroda

RTV  pre 33 minuta  još 24 povezane

Krivična prijava zbog Savamale

Danas  pre 8 sati  još 12 povezanih

"Posle 19 godina i dalje nemamo jasniju sliku o zločinu"

B92  pre 5 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.