Nemačka - vesti

Sada je još tužnije Vlasnik kluba u Nemačkoj otkrio šta mu je Šaban rekao kad je došao na nastup

Srbija danas pre 1 sat
Suze same teku!
Vlasnik kluba VIP u Minhenu došao je juče na sahranu velikana narodne muzike Šabana Šaulića, da još jednom, poslednji put, pozdravi svog dugogodišnjeg saradnika i prijatelja i isprati ga u večnu kuću. NIJE IM NI SAUČEŠĆE IZJAVIO: Šabanova porodica besna na menadžera,... »

Porodica šaulića poslala venac sa emotivnom porukom: Poslednji pozdrav nastradalom Šabanovom vozaču i kolegi

Blic pre 14 sati
Šaban Šaulić sahranjen je juče u Aleji zaslužnih građana, a njegov prijatelj i kolega Mirsad Kerić biće sahranjen danas u Ofenbahu. Danas je i komemoracija Mirsadu Keriću na koju su došli mnogobrojni prijatelji i porodica. Porodica Šaulić poslala je beli venac sa porukom: "Poslednji pozdrav dragom... »

Vladika Grigorije: Razgraničenje sa Kosovom ne bi nikome donelo ništa dobro

Kurir pre 1 sat
S druge strane, mnogo zla i nesreće bi snašlo već ionako unesrećen narod, rekao je vladika
BEOGRAD - Vladika Diseldorfa i Nemačke Grigorije ocenio je da razgraničenje sa Kosovom ne bi nikome donelo ništa dobro. "Nemam ni zrno vere da bi tako nešto bilo kome donelo dobro. S druge strane, mnogo zla i nesreće bi snašlo... »

Ogroman portret Mona Lize osvanuo na zidu hotela u Nemačkoj

Blic pre 1 sat
Lokalni umetnici nacrtali su na zidu jednog hotela u Berlinu portret Mona Lize koji se prostire na 170 kvadratnih metara. Portret je viši od 16 metara i širine 11 metara. Nemačka novinska agencija DPA navodi da je jutros čuvena Mona Liza dobila "ubrzano zatezanje lica", jer je na prvobitnoj verziji... »

Ovo je dokaz da mu nije bilo premca na estradi: Evo šta se pre nekoliko godina desilo na svadbi na kojoj je Šaban pevao

Blic pre 5 sati
Pevač Šaban Šaulić, koji je u nedelju preminuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, za sobom je ostavio veliki broj poštovalaca njegove pesme, a i te kako je poznato da je bio najtraženiji pevač na veseljima, i kod nas, i u dijaspori. Šaban Šaulić je često pevao na svadbama, a na jednoj, koja je bila... »

Glas iz Nemačke: Amerika ruši sporazum za sporazumom, a svi upiru prstom u — Rusiju?!

Večernje novosti pre 13 sati
Jurgen Tritin je u članku za „Frankfurter rundšau“ napisao da svet stoji na pragu nuklearne trke u naoružanju koja se može izbeći ako se unaprede odnosi sa Rusijom
Poslanik Bundestaga Jurgen Tritin je u članku za „Frankfurter rundšau“ napisao da svet stoji na pragu nuklearne trke u naoružanju koja se može izbeći ako se unaprede odnosi sa Rusijom. Nemački poslanik je naglasio da evropske... »

Cveće i sveće za Šabana

Vesti online pre 14 sati
Dijaspora iz Nemačke će se 24. februara, tačno u podne, od kralja narodne muzike Šabana Šaulića (67) i talentovanog muzičara Mirsada Kerića (43) simbolično oprostiti paljenjem sveća i polaganjem cveća u blizini mesta gde su tragično nastradali 17. februara. Svi zainteresovani trebalo bi da se pojave u podne u Rasthof Goersloh Nord, Brockweg 300 (33334 Goersloh).
- Sveće ćemo zapaliti na parkingu udaljenom oko 300 metara od mesta gde su Šaulić i Kerić nastradali. O svemu smo uredno obavestili policiju i dobili dozvolu da se na dostojanstven način oprostimo od njih, a pozivi nam stižu... »

Sve bolesti nacističke Nemačke sabrane na jednoj jedinoj karti od koje se ledi krv u žilama

Telegraf pre 14 sati
Za pružanje „konačnog rešenja jevrejskog pitanja“, nacisti su na tlu Poljske obrazovali 457 logora. Slovima: četiri stotine pedeset sedam. Svi znamo za njih, barem za one najpoznatije, ali tek kada se baci pogled na ovakvu jednu kartu, čovek postaje svestan obima ludila koje je vladalo
Zlo Trećeg rajha, zlo njegove vladajuće idelogije nacional-socijalizma, ta krajnja konsekvenca rasizma i nacionalizma koja je tokom Drugog svetskog rata doživela divljačku manifestaciju na tlu Evrope — podrobno je obrađena u... »

Glas iz Nemačke: Amerika ruši sporazum za sporazumom, a svi upiru prstom u — Rusiju?!

Sputnik pre 16 sati
Poslanik Bundestaga Jurgen Tritin je u članku za „Frankfurter rundšau“ napisao da svet stoji na pragu nuklearne trke u naoružanju koja se može izbeći ako se unaprede odnosi sa Rusijom.
Nemački poslanik je naglasio da evropske države pogrešno reaguju na pretnju nove trke u naoružanju i pokušavaju da za sve optuže Moskvu. „Upirati prstom samo u Rusiju, kao što to radi ministar inostranih poslova Nemačke Hajko... »

Esesovci iz komšiluka: Nacističku penziju prima 71 osoba u Hrvatskoj

Blic pre 1 dan
Više od 2.000 ljudi, od kojih 71 u Hrvatskoj, u februaru je primilo penzije koje se isplaćuje bivšim nacistima, njihovim saradnicima ili licima koja su bila prisilno regrutovana, objavilo je danas nemačko Ministarstvo rada. Poslanici u Belgiji, gde je 18 takvih ljudi, juče su usvojili tekst kojim... »

©2019 Netmark d.o.o.