Nemačka

Prvi čovek nemačkih biciklista nazvao afričke takmičare „jahačima kamila“

RTS pre 2 sata
Direktor za biciklizam Nemačkog olimpijskog komiteta Patrik Moster poslat je kući iz Tokija zato što je bodreći svoje bicikliste dvojicu takmičara iz Afrike nazvao „jahačima kamila“. Nemački olimpijski komitet odmah je zbog rasističkih… »

Šta sve treba za ulaz u Nemačku: Nova, pooštrena pravila - važiće za sve, evo šta ćete morati da pokažete na granici

Mondo pre 2 sata
Putnici koji planiraju da uđu u Nemačku moraće da pokažu dokaz o imunitetu na kovid-19, bilo da je reč o sertifikatu o vakcinaciji ili o prethodno preležanoj infekciji, od ovog vikenda. Putnici koji planiraju da uđu u Nemačku moraće da pokažu… »

Leverkuzen: Pronađena još tri tela nastradalih u eksploziji

Nova pre 2 sata
Danas su pronađena još tri tela nastradalih nakon eksplozije u industrijskom parku u zapadnoj Nemačkoj, čime je broj poginulih porastao na pet, saopštili su policija i tužioci. Oni su naveli da neće iznositi druge detalje dok ne budu identifikovane… »

Bilans eksplozije u Leverkuzenu: Petoro nastradalo, 31 osoba povređena

N1 Info pre 1 sat
Tela još tri osobe izvučena su iz hemijskog kompleksa u nemačkom gradu Leverkuzenu čime je broj nastradalih u eksploziji porastao na pet. Dve osobe se i dalje vode kao nestale nakon eksplozije koja se dogodila u utorak u blizini spalionice otpada i… »

Nemačku zahvatio četvrti talas epidemije koronavirusa

Nova pre 1 sat
Nemačku je zahvatio četvrti talas pandemije kovida 19, potvrdila je državna agencija za kontrolu bolesti, a preneo je dnevni list "Handelsblat". U Nemačkoj je zabeležen najveći dnevni broj zaraženih koronavirusom u poslednja dva meseca, jer su… »

Aleksandar Vučić sutra na sastanku sa Migelom Bergerom

Alo pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa državnim sekretarom Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Migelom Bergerom, najavila je pres služba predsednika. Sastanak će biti održan u 8.30 u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika… »

Vučić sutra s državnim sekretarom MSP Nemačke

Blic pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa državnim sekretarom Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Migelom Bergerom, najavila je pres služba predsednika. Sastanak će biti održan u 8.30 u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika… »

Evropsko fudbalsko tržište zabeležilo pad prvi put u deset godina

B92 pre 2 sata
Evropsko fudbalsko tržište zabeležilo je ukupni pad prihoda u iznosu od 3,7 milijardi evra, odnosno 13 procenata, u sezoni 2019/20. To je prvi pad prihoda od globalne finansijske krize iz 2008/09, saopštila je kompanija "Dilojt" (Deloitte). U… »

Pronađena još tri tela nastradalih u eksploziji u Nemačkoj: Traga se za dve osobe

Telegraf pre 2 sata
U eksploziji je povređena 31 osoba, a još dve se vode kao nestale. Danas su pronađena još tri tela nastradalih nakon eksplozije u industrijskom parku u zapadnoj Nemačkoj, čime je broj poginulih porastao na pet, saopštili su policija i tužioci. Oni… »

Uručeni sertifikati za uspešno završenu obuku vođenja poslovnih knjiga

Pirotske vesti pre 4 sati
Polaznicima obuke za vođenje poslovnih knjiga danas su uručeni sertifikati o uspešno završenoj obuci. Obuku je organizovala Nacionalna služba za zapošljavanje u saradnji sa Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju GIZ koja je finasirala… »

Vesti dana »

Za Balkan bez granica

Vesti online pre 2 satajoš 72 povezane

Veče je odlično počelo, Čukarički ide dalje!

Sportske.net pre 29 minutajoš 29 povezanih

Požar na zapadnoj strani Murtenice pod kontrolom

Politika pre 30 minutajoš 27 povezanih