Nemačka

Evropsko fudbalsko tržište zabeležilo pad prvi put u 10 godina

N1 Info pre 5 sati
Evropsko fudbalsko tržište zabeležilo je ukupni pad prihoda u iznosu od 3,7 milijardi evra, odnosno 13 procenata, u sezoni 2019/20, što je prvi pad prihoda od globalne finansijske krize iz 2008/09, saopštila je kompanija "Dilojt". U godišnjem… »

OI: Đoković i Stojanović u polufinalu miks dubla

Radio 021 pre 5 sati
Nina Stojanović i Novak Đoković plasirali su se u polufinale mešovitog dubla na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto su bili bolji od nemačkog para Laura Zigemund/Kevin Kravic sa 2:0 u setovima. Priliku. Priliku da obezbede medalju za Srbiju, Nina i… »

Kriza drma, krah decenije za evropsko fudbalsko tržište

Sportske.net pre 5 sati
Evropsko fudbalsko tržište zabeležilo je ukupni pad prihoda u iznosu od 3,7 milijardi evra, odnosno 13 procenata, u sezoni 2019/20, što je prvi pad prihoda od globalne finansijske krize iz 2008/09, saopštila je danas kompanija "Dilojt" (Deloitte). U… »

Obećana zemlja za Srbe otvorila nova radna mesta: Nemci traže na hiljade radnika

BizLife pre 4 sati
Fotonaponska industrija cveta i u Nemačkoj, a kompanije ulažu novac u obuku radne snage. „Zaista uživam u poslu, oduševljen sam i mnogo toga mogu da naučim“, kaže Fabijan Rohas, 26.-godišnji Argentinac koji od prošlog oktobra radi u firmi koja… »

Čačanska lepotica ode za Nemačku i Rusiju u Srbiji niske cene otkupa, pa kupce traže van zemlje!

Alo pre 5 sati
U nekim delovima Šumadije, ovogodišnji rod šljive je duplo manji neko lane. Najviše se gaje čačanska lepotica i stenlej, ali te sorte nisu ovog leta rodile u svom punom kapacitetu. - Do toga je došlo jer je bio kasni mraz. Imali smo toplu zimu, sve… »

Nemački zavod za statistiku zabeležio neviđenu eksploziju duga: Strah od inflacije

Alo pre 5 sati
Statistika nikada nije zabeležila toliki rast državnog duga Nemačke kao u prvoj godini korone, tokom koje se on povećao za 14,4 odsto. Stručnjaci smatraju da to nije problem, ali nisu svi optimistični, a raste i strah od inflacije, piše danas… »

Borelj: EU treba da nađe način za saradnju sa Rusijom

RTV pre 6 sati
MADRID - Šef diplomatije Evropske unije DŽozep Borelj veruje bi EU trebalo da nađe način da sarađuje sa Rusijom, a navodi se u intervjuu koji je danas objavio španski El Pais. Borelj je izjavio da je Savetu Evrope naloženo da spremi izveštaj o… »

Rio Tinto dolazi, Aksel Špringer odlazi

Dojče vele pre 6 sati
Rio Tinto namerava da u projekat Jadar u Srbiji uloži 2,4 milijarde dolara. Ali put do toga je dugačak, piše nemačka štampa. Tema listova je i odlazak kompanije Aksel Špringer iz istočne Evrope, pa i iz Srbije. Nemački konzervativni list… »

Đoković deklasirao Nišikorija za polufinale!

B92 pre 6 sati
Novak Đoković se bez većih problema plasirao u polufinale olimpijskog turnira. Najbolji teniser sveta je posle 70 minuta igre pobedio 69. igrača sveta, Japanca Keija Nišikorija 6:2, 6:0. Tako se osvajač tri grend slem titule u 2021. godini… »

Duž palićke promenade spomen na Lajoša Vermeša

Subotica.com pre 5 sati
Duž šetališta uz obalu Palićkog jezera postavljeno je 18 tabli sa slikama i informacijama o Lajošu Vermešu i Palićkim sportskim igrama, kasnije nazvanim Palićka olimpijada. Postavljanje tabli koje su obogatile promenadu finansirala je Pokrajinska… »

Vesti dana »