Niš

General Simović: Obavezno služenje vojnog roka je potreba države Srbije!

Niške vesti pre 53 minuta
Кopnena vojska je 16. novembra ove godine dočekala Dan Кopnene vojske radno, u Šapcu, gde je obuci Rečne flotile prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Narednog dana, u Domu vojske u Nišu, komandant Кopnene vojske je rekao, da je… »

Kakav rezultat: Teodora u Nišu preciznija i od svetskog rekorda

Nova pre 5 sati
Juniorka kragujevačkog Čika Mate Teodora Vukojević obeležila je drugo kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije, održano u Nišu. Vukojević je ubedljivo pobedila vazdušnom puškom u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Mlada Kragujevčanka je… »

Preminuo urednik portala Infovranjske Saša Stojković Babačko

Danas pre 6 sati
Saša Stojković Babačko, vlasnik i glavni i odgovorni urednik portala Infovranjske, preminuo je danas u ranim jutarnjim satima, nakon kraće bolesti u Nišu, saopštio je portal. Rođen 12. juna, 1963. godine u Vranju u porodici Babačko, od oca Sime i… »

Mlada srpska strelkinja bila preciznija od svetskog rekorda!

Telegraf pre 5 sati
Bravo Teodora! Juniorka kragujevačkog „Čika Mate“ Teodora Vukojević obeležila je drugo kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije, održano u Nišu. Vukojevićeva je ubedljivo pobedila vazdušnom puškom u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Mlada… »

U 16 gradova Srbije nisu usvojeni lokalni planovi za borbu protiv korupcije

Danas pre 11 sati
Od 28 gradova u Srbiji u 16 nisu usvojeni lokalni planovi za borbu protiv korupcije, ili nisu formirana antikorupcijska tela koja treba da čine građani sa integritetom, saopštio je Biro za društvena istraživanja (Birodi), na osnovu podataka Agencije… »

Izgradnja brze pruge počinje od deonice Stalać‒Đunis

Politika pre 1 dan
Do kraja godine biće raspisan tender za izvođača, a radovi bi trebalo da počnu u junu sledeće godine. Ćićevac – Izgradnja brze pruge Beograd–Niš počeće od najzahtevnije deonice, Stalać–Đunis i to već u prvoj polovini 2022. U toku su… »

SSP u Nišu predstavio svoje planove, Đilas poručio da opozicija izlazi na izbore da pobedi

Južne vesti pre 1 dan
Ispred “Kalče” u Obrenovićevoj ulici predstavnici ujedinjene opozicije (SSP, NS, DS) razgovarali su sa građanima i predstavili “Plan za dan posle”. Lider SSP Dragan Đilas ubeđen je da će “ovo zlo trajati još 4 meseca”, a opozicija se… »

Pirot i Niš opet među gradovima sa najzagađenijim vazduhom u Srbiji

Južne vesti pre 1 dan
Jako zagađen - tako je trenutno okarakterisan vazduh u Pirotu i Nišu, prema merenjima kvaliteta vazduha Agencije za zaštitu životne sredine. Vrednosti PM10 i PM2,5 čestica u Pirotu u 17 sati bile su višestruko veće od granice prihvatljivog, dok je… »

In memoriam: Saša Stojković Babačko (1963 – 2021)

OK radio pre 1 dan
Posle kraće bolesti u Nišu je u subotu ujutru preminuo Saša Stojković Babačko, vlasnik i glavni i odgovorni urednik portala InfoVranjske.rs. Rođen 12. juna, 1963. godine u Vranju u porodici Babačko, od oca Sime i majke Božane. Osnovnu i srednju… »

Sotirovski postala jedna od stotinak novih članova Predsedništva SNS, Vučić odbio novi mandat

Južne vesti pre 1 dan
Na svojoj zvaničnoj Fejsbuk strani Dragane Sotirovski, aktuelna gradonačelnica Niša, pohvalila se da je na predlog lidera SNS Aleksandra Vučića predložena i izabrana za članicu Predsedništva Srpske napredne stranke. To vidi kao veliku čast i… »

Vremenska prognoza »

Niš »
nedelja
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
9 ˚C
ponedeljak
Kiša
Kiša
2˚ / 9˚
utorak
Sneg
Sneg
-2˚ / 2˚

Vesti dana »