Niš

Brozova jadranska pruga

Danas pre 14 sati
Ko je i kako Srbiju posvađao sa Zapadnom Evropom (13) Želja ondašnjih srpskih političara da se železnicom spoji sa Rusijom bila je toliko jaka, da su čak i 1915. kada je državu gazio okupator pokušavali da završe prugu Niš – Prahovo u nadi da… »

Nišlije posle drame do trijumfa u „Jezeru“

RT Kragujevac pre 1 dan
Fantastičnu utakmicu odigrali su odbojkaši Radničkog i Niša u okviru 2. kola Super lige Srbije. Na kraju maratonske bitke na parketu „SBB hale Jezero“, koja je potrajala skoro dva i po sata, pobedi su se radovali niški odbojkaši, koji su slavili… »

Kolaps na auto-putu od Beograda do niša: Zbog radova kolona nikad duža (foto)

Kurir pre 12 sati
Večeras su sa na auto-putu Beograd-Niš stvorile ogromne gužve i nepregledne kolone automobila. Razlog svemu su radovi, kao i povećan intezitet saobraćaja. Najveća gužva je kod odvajanja za Smederevo, gde se čini da kolona nema kraja. (Kurir.rs)… »

Upozorenje za vozače - večeras će biti velika gužva na autoputu "Miloš Veliki", evo zbog čega

Alo pre 11 sati
Auto-put E-75, petlja "Niš jug" - petlja "Merošina" - do sutra radovi na sanaciji kolovoza. Na auto-putu Miloš Veliki, u popodnevnim i večernjim satima očekuje se , saopštilo je JP "Putevi Srbije". Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa… »

Zvanični podaci: Još jedna osoba preminula od korone u Srbiji, novih 68 zaraženih

Južne vesti pre 15 sati
U poslednja 24 sata u Srbiji je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, pokazuju podaci Ministarstva zdravlja. Novozaraženih u Srbiji je 68, a u kovid objektima KC Niš hospitalizovana su 32 pacijenata, a kod njih 7 potvrđen je virus. Od… »

U leskovačkoj Kovid bolnici nema pacijenata obolelih od korone

Jugmedia pre 15 sati
Prema poslednjim podacima, u Kovid bolnici u Leskovcu trenutno je hospitalizovano 5 pacijenata, ali kod njih nije potvrđeno prisustvo virusa Covid -19. U poslednja 24 časa primljena su dva nova pacijenta, a kako dalje navode iz Opšte bolnice, nije bilo… »

U Kliničkom centru Niš smešteno 32 pacijenta , kod sedam potvrdjena korona

Jug press pre 15 sati
NIŠ-LESKOVAC-VRANJE-SURDULICA U Kovid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 32 pacijenata. Kod 7 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19. U ZC… »

Studentski centar u Nišu jedini u Srbiji priprema domaću zimnicu za studente

Jug press pre 15 sati
NIŠ Studenti fakulteta Univerziteta u Nišu , koji se hrane u studentskim restoranima, mogu da se pohvale da jedini u Srbiji jedu turšiju koja je pripremljena na domaći način po recepturi naših baka koja se brižljivo čuva u Studentskom centru, a… »

Skupa neistina i jeftina istina

Jug press pre 15 sati
NIŠ ‚‚Skupa neistina i jeftina istina‚‚ naziv je tribine koja je održana u amfiteatru na Keju u organizaciji Regionalnog centra Mobing Niš. Prema rečima direktorke centra Aleksandre Barton tribina je dugo pripremana sa ciljem da građani na… »

Sedmoro pacijenata sa potvrđenim virusom korona u KC Niš

Niške vesti pre 16 sati
U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 5 pacijenata. Nema pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19. U 3 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 18 pacijenta. Кod 6 pacijenata je potvrđeno prisustvo… »

Vremenska prognoza »

Niš »
ponedeljak
Vedro
Vedro
8 ˚C
utorak
Kiša povremeno
Kiša povremeno
13˚ / 25˚
sreda
Kiša povremeno
Kiša povremeno
15˚ / 25˚

Vesti dana »