Niš

"Maleni cvet" čeka novog dobitnika: Raspisan konkurs za nagradu Grada Niša, za književnost za decu i mlade

Večernje novosti pre 8 sati
NAGRADA Grada Niša za književnost za decu i mlade „Maleni cvet“, za najbolju knjigu proze, ili poezije, objavljenu na srpskom jeziku u 2022. godini, biće dodeljena sedmi put sledeće godine. NKC U konkurenciju za nagradu ulaze sva prva izdanja… »

Pucnjava u Nišu, jedna osoba teško ranjena, policija traga za počiniocem

Politika pre 1 dan
U pucnjavi u Nišu sinoć je teško povređena jedna osoba, rečeno je Tanjugu u PU Niš. Kako je navedeno, prijava o pucnjavi primljena je sinoć u 23.45, a do pucnjave je došlo u podrumu jednog tržnog centra. Policija radi na utvrđivanju činjenica… »

Violončelista Nemanja Stanković na koncertnoj turneji u Srbiji

Politika pre 1 dan
Novim koncertnim projektom „Solo”, violončelista Nemanja Stanković, najavljuje koncertnu turneju po gradovima Srbije, kada će večeras nastupiti u Valjevu, 6. decembra u Nišu, dok će kragujevačka publika nastupu ovog poznatog violončeliste… »

Pucnjava u Nišu, jedna osoba teško povređena

Dnevnik pre 1 dan
NIŠ: U pucnjavi u Nišu sinoć je teško povređena jedna osoba, rečeno je Tan‌jugu u PU Niš. Kako je navedeno, prijava o pucnjavi primljena je sinoć u 23.45, a do pucnjave je došlo u podrumu jednog tržnog centra. Pacijent M.M. (29), primljen je… »

Festival kulture osoba sa invaliditetom

Jug press pre 10 sati
LESKOVAC Leskovački kulturni centar organizovao je Festival kulture osoba sa invaliditetom koje je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja i lokalna samouprava. Četiri udruženja osoba sa invaliditetom, Udruženje distrofičara, Udruženje MNRT… »

MG Open Days

Auto blog pre 9 sati
Došao je trenutak da provozate MG ZS. Posetite salone na sledećim lokacijama: Milutina Milankovića 21, Novi Beograd Tel: 011 20 90 610 Bulevar vojvode Stepe 50, Novi Sad Tel: 021 6302 822 Bulevar Nikole Tesle bb, Niš Tel: 018 585 999 i uživajte u… »

Svečano uručenje nagrade “Slaviša Nikolin Živković” u subotu na niškom Sajmu knjiga

Južne vesti pre 11 sati
Za roman Povratak iz pakla Vukosavu Delibašiću biće uručena nagrada “Slaviša Nikolin Živković” u subotu, 3. decembra u 12 sati na 57. Niškom sajmu knjiga u hali "Čair". Ova nagrada dodeljuje se za najbolji neobjavljeni rukopis napisan na… »

Preko 25 fakulteta upoznalo niške maturante sa svojim programima

Jug press pre 11 sati
NIŠ Na Sajmu obrazovanja sa simboličnim nazivom „Pronađi svoj put“ koji je organizovala Gimnazija „Svetozar Marković“ u Nišu maturantima niških gimnazija, budućim brucošima“ svoje programe i uslove upisa kao i mogućnosti da dođu di… »

Talenat je osobina bez ikakvih ograničenja

Jug press pre 11 sati
NIŠ Prvi put sva niška udruženja osoba sa invaliditetom zajedničkom svečanošću obeležila su svoj međunarodni dan u Oficirskom domu. Ovom prilokom akcenat je stavljen na nadarene i talentovane osobe sa invaliditetom, a ne na probleme sa kojima se… »

Karavan Uhvati film kreće iz Novog Sada: Na repertoaru najbolja ostvarenja festivala

Blic pre 11 sati
Karavan "Uhvati film" započinje svoje putovanje. U obilasku gradova po Srbiji posetiće Novi Sad, Kraljevo i Niš i doneti projekcije najboljih filmova sa 20. Međunarodnog festivala "Uhvati film". Nakon projekcija, biće organizovane diskusije. Ulaz na… »

Vremenska prognoza »

Niš »
subota
Oblačno
Oblačno
4 ˚C
nedelja
Znatno oblačno
Znatno oblačno
2˚ / 7˚
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
2˚ / 7˚

Vesti dana »