Niš

"Čim sam otvorio oči pitao sam za Aleksu, krili su od mene da je umro": Marko je preživeo "autobus smrti", mogao je da…

Blic pre 4 sata
Prošlo je sedam meseci od strašne tragedije koja se dogodila 21. decembra prošle godine, kada je voz udario autobus "Niš ekspresa" na pružnom prelazu u Donjem Međurovu. Osmoro njih, među kojima je bilo i dece koja su toga dana pošla u školu… »

Danas vrlo visoke vrednosti UV zračenja: Izbegavajte sunce i zaštitite se što bolje možete

Kurir pre 27 minuta
BEOGRAD, 23. jula (Tanjug) - U Srbiji su juče vrednosti UV indeksa bile umerene (žuti alarm) do vrlo visoke (crveni alarm), pokazuju podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ). Vrlo visok UV indeks imali su, između ostalih, Vranje, Prizren… »

Posle šest godina Vila cara Konstantina zablistaće u novom ruhu

Večernje novosti pre 5 sati
Arheološko nalazište Medijana u Nišu će na proleće opet biti dostupno javnosti. Nedavno otkriće na lokalitetu - carske terme, biće atrakcija za posetioce. VIŠE od 1.000 kvadratnih metara mozaičkih podova u letnjoj rezidenciji cara Konstantina iz… »

RHMZ upozorava: Visoki nivo UV zračenja

Večernje novosti pre 10 sati
U Srbiji se danas vrednosti UV indeksa kreću od umerene (žuti alarm) do vrlo visoke (crveni alarm), pokazuju podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ). U Srbiji se danas vrednosti UV indeksa kreću od umerene (žuti alarm) do vrlo visoke… »

JP Aerodrom Niš uskoro prestaje da postoji, pripaja se Aerodromima Srbija

Beta pre 15 sati
Direktor Javnog preduzeća Aerodromi Srbija Mihajlo Zdravković rekao je agenciji Beta da je postupak pripajanja preduzeća Aerodrom Niš u završnoj fazi i da bi trebalo da bude okončan do kraja avgusta. Zdravković je kazao da je imovina niškog… »

25 Nišlija završilo u Hitnoj zbog sunca

B92 pre 11 sati
Niš -- Lekari niške Hitne pomoći zbrinuli su u toku proteklog dana i noći 25 pacijenata koji su imali zdravstvene probleme zbog previše vremena provedenog na suncu. "Tokom dana bilo je 19 intervencija na javnim mestima, uglavnom zbog kolapsa, a u… »

Svaki treći radnik kod privatnika ne koristi pauzu, jedan od razloga i strah da se ne zameri šefu

Radio 021 pre 13 sati
Trećina radnika u privatnom sektoru u Srbiji ne iskoristi vreme za pauzu u toku radnog vremena na koju zakonski imaju pravo, a čak 69 odsto radnika u tom sektoru ne iskoriste celu pauzu, podatak je organizacije Pobuna Srbija. Prema podacima ove… »

Saradnja Srbije i Kine u oblasti digitalne ekonomije

RTS pre 10 sati
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se sa ministrom uprave za digitalni prostor NR Kine Džuangom Žungvenom, sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti telekomunikacija i informaciono-komunikacionih… »

Očekuje se bolja turistička sezona od prošlogodišnje

RTV pre 15 sati
BEOGRAD - Prve procene lokalnih turisitičkih organizacija pokazuju da se može očekivati da će ovogodišnja letnja turistička sezona u Srbiji biti bolja od prošlogodišnje, uprkos lošijim vremenskim prilikama u prethodnim mesecima, kažu u… »

Konzulat Mađarske otvoren u Beogradu

Danas pre 7 sati
Konzulat Mađarske danas je otvoren u Beogradu, a na čelu mu je počasni konzul Nemanja Milutinović, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je u govoru na otvaranju rekao da će otvaranje… »

Vremenska prognoza »

Niš »
utorak
Vedro
Vedro
20 ˚C
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
16˚ / 25˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17˚ / 30˚

Vesti dana »