Niš

Poverenik podneo prijavu protiv odgovornih zbog objavljivanja informacija sa saslušanja "Malčanskog berberina"

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović podneo je krivičnu prijavu protiv odgovornih za objavljivanje u medijima iskaza osumnjičenog za otmicu maloletne M. K. Poverenik je sproveo postupak… »

Baumajter uspešan u preuzimanju akcija Bačkaputa

Dnevnik pre 2 sata
NOVI SAD: Beogradski Baumajster uspeo je u preuzimanju akcija AD Vojvodinaput-Bačkaput, pa sada ukupno poseduje 95,77 odsto ove novosadske firme, navodi se u dokumentu koji je objavila Beogradska berza. Baumajster je preko ponude koja je zatvorena 15… »

Vratio se: Borivoje Ristić ponovo na golu Radničkog!

Hot sport pre 5 sati
Samo šest meseci kasnije iskusni golman se vratio u Niš gde je briljirao prošle sezone i pomogao Radničkom da dođe do pozicije vicešampiona. Odbrana Radničkog bila je bezbrižna dok je gol čuvao Borivoje Ristić. Letos se 36-godišnji golman… »

Planinari Preslapa kreću u osvojanje najvišeg vrha na Andima

Jug press pre 7 sati
NIŠ-LESKOVAC Pod vođstvom Zorana Pavlovića Paće iz Predejana, od 28.januara do 22.februara 2020.godine, biće izvedena ekspedicija na vrh Akonkagva koji se nalazi na 6962 metara nadmorske visine, u Aregentini, najviši vrh planinskog masiva Andi… »

Zujalice stvaraju pesme koje se vide

Jug press pre 7 sati
NIŠ Grupa mladih iz Niša, okupljenih pod imenom „Zu zu Zujalice“, stvaraju edukativne pesme za decu, a osim po zabavnim kostimima, od ostalih autora za najmlađe izdvajaju se i po tome što sve tekstove prevode na znakovni jezik. „Želimo da naš… »

Policija traga za vandalima: Istom prevozniku polomili šoferšajbne na sedam autobusa u Prokuplju i Nišu

Blic pre 6 sati
Autobusima kompanije „Flix a bus“ iz Jugbogdanovca, od juna prošle godine, kada je preuzela obavljanje prevoza radnika za kompaniju „Leoni“, sedam puta su lomljena stakla na autobusima u Nišu i Prokuplju, upozoravaju iz ove prevozničke firme… »

Talentovani učenici ponovo na bilbordima širom Srbije

RTV pre 3 minuta
BEOGRAD - Na 38 lokacija širom Srbije Ministarstvo prosvete je postavilo bilborde na kojima su prikazani mladi talentovani učenici koji su osvojili brojne nagrade na internacionalnim takmičenjima. Bilbordi sa fotografijama uspešnih učenika su… »

Talentovani učenici ponovo na bilbordima širom Srbije

Dnevnik pre 2 minuta
BEOGRAD: Na 38 lokacija širom Srbije Ministarstvo prosvete je postavilo bilborde na kojima su prikazani mladi talentovani učenici koji su osvojili brojne nagrade na internacionalnim takmičenjima. Bilbordi sa fotografijama uspešnih učenika su… »

Talentovani učenici ponovo na bilbordima širom Srbije

Politika pre 8 minuta
Na 38 lokacija širom Srbije Ministarstvo prosvete je postavilo bilborde na kojima su prikazani mladi talentovani učenici koji su osvojili brojne nagrade na internacionalnim takmičenjima. Bilbordi sa fotografijama uspešnih učenika su postavljeni u… »

Poverenik: Krivična prijava zbog izjave Ninoslava Jovanovića u medijima

Cenzolovka pre 56 minuta
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti podneo je krivičnu prijavu protiv lica osumnjičenog da je neovlašćenim licima učinio dostupnim iskaz Ninoslava Jovanovića, osumnjičenog za otmicu maloletne M.K. Poverenik… »

Vremenska prognoza »

Niš »
ponedeljak
Sumaglica
Sumaglica
1 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-3˚ / 3˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-7˚ / 5˚

Vesti dana »

Vučić: Postigli kompromis kojim nije priznato Kosovo

Politika pre 27 minutajoš 33 povezane

Tači proglasio Kurtija mandatarom

RTS pre 4 satajoš 24 povezane

Kina uverava da može obuzdati epidemiju

Politika pre 1 satjoš 21 povezana

Đoković posle 900. pobede: Tek sam počeo

RTV pre 2 satajoš 30 povezanih

Saša Ilić dobitnik Ninove nagrade za roman godine

Sputnik pre 1 satjoš 21 povezana