Nik Kirjos

Kirjos najniže: Nazvao Federera najvećim ikad, a onda pomenuo Đokovića! Dokle, dečko?

Srbija danas 03.04.2021
Opsednut je. Australijanac Nik Kirjos još jednom se pohvalio činjenicom da je pobeđivao Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Trenutno 51. teniser sveta na društvenim mrežama je podelio video, na kome su prikazani najbolji momenti… »

„Niko ne može da mi oduzme pobede nad RF, Rafom i Novakom“

Sport klub 03.04.2021
Australijanac Nik Kirjos još jednom se pohvalio činjenicom da je pobeđivao Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Trenutno 51. teniser sveta na društvenim mrežama je podelio video, na kome su prikazani najbolji momenti njegovog meča… »

Napokon se opametio: Kirjos konačno došao na genijalnu ideju!

Srbija danas 17.03.2021
Australijanac iznenadio. Poput nekolicine kolega i australijski teniser Nik Kirjos odlučio je da ne učestvuje na predstojećem ATP turniru u Majamiju. Dok bude trajalo takmičenje na Floridi, Australijancu ipak neće biti dosadno, jer je pronašao čime… »

On će nekog da leči? Nik Kirjos odustao od Majamija, ali je našao drugi "posao" - postaje psiholog!

Blic sport 17.03.2021
Australijski teniser ne prestaje da iznenađuje svet. Ne može da prođe ni mesec dana, a da se oko njega ne događa nešto, u najmanju ruku - čudno. On je nedavno odustao od dolaska na turnir u Majami, ali će u pauzi očigledno imati šta da radi jer… »

Kirjos psiholog – nudi pomoć za depresivne

B92 17.03.2021
Nik Kirjos je odustao od dolaska na Masters u Majami, ali će u pauzi očigledno imati šta da radi. Australijanac, kog mnogi smatraju jednim od "loših momaka" svetskog tenisa, ipak se u poslednje vreme dosta trudi da popravi svoj imidž. U Melburnu je… »

Kirjos nudi pomoć depresivnim ljudima: Loš dečko belog sporta deli savete na društvenim mrežama

Kurir 17.03.2021
Australijski teniser Nik Kirjos nudi psihološku pomoć svima koji su u depresiji. "Loš dečko belog sporta" je u Melburnu je 2020. godine bio jedan od glavnih inicijatora kampanje za pomoć ugroženima u požarima u Australiji, a tokom pandemije… »

Kirjos zaboravio Federera, pa se "vadio": Rodžer je za mene Bog, voleo bih da bude prvi igrač sveta

Telegraf 14.03.2021
Teniserki glasali ko će biti u TOP 10 na kraju godine. Čelnici ATP-a napravili su zanimljivu anketu među teniserima kako bi videli njihovo mišljenje ko će na kraju 2021. godine biti u TOP 10! U anketi su učestvovali igrači kao što su Grigor… »

Vavrinka priprema teren za penziju: Švajcarac odustao od Dubaija i Majamija, vraća se tek na šljaku

Večernje novosti 14.03.2021
TROSTRUKI grend slema šampion Stan Vavrinka neće učestvovati na predstojećem turniru u Dubaiju, ali ni na mastersu u Majamiju. Iako je bio u žrebu za takmičenje u Dubaiju, organizatori su brzo saopštili da se švajcarski teniser povukao zbog umora… »

Umorni Vavrinka odustao od Dubaija i Majamija

Sport klub 14.03.2021
Trostruki grend slema šampion Stan Vavrinka neće učestvovati na predstojećem turniru u Dubaiju, ali ni na mastersu u Majamiju. Iako je bio u žrebu za takmičenje u Dubaiju, organizatori su brzo saopštili da se švajcarski teniser povukao zbog umora… »

Teniseri rekli svoje! Novak će još dugo biti na vrhu, Federera su svi zaboravili! (video)

Alo 14.03.2021
Zanimljivu anketu napravio je ATP među teniserima, upitavši ih kojih 10 igrača će biti članovi "top ten" društva na kraju sezone, a njihov zaključak je jasan. Naime, u anketi ATP su učestvovali igrači kao što su Grigor Dimitrov, Nik Kirjos, Tejl… »

Vesti dana »