Nik Kirjos

Kirjosa je lepa Srpkinja koštala veze: Bivša teniserka privedena zbog kokaina, a sad je trudna i stidi se prošlosti…

Alo 15.02.2021
Pre tri godine, australijski teniser Nik Kirjos imao je turbulentna dešavanja na privatnom planu. Kirjos je tada bio u noćnom provodu sa dve devojke, od kojih je jedna Monik Belivuković - australijska teniserka poreklom iz Srbije. Njih dvoje su viđeni… »

Ma možeš samo da ga mrziš! Australijska legenda brutalno izvređala Srbina: "Novak je zlikovac i..."

Pravda 15.02.2021
Novak Đoković je zlikovac koji je bio potreban tenisu, on doživljava poniženja zbog svojih poteza, kontroverzan je i bolje bi mu bilo da začepi! Sve to je napisao bivši australijski teniser Sem Grot, sada stručni konsultant i kolumnista "Herald… »

Bezveznjak napao šampiona: Novak je zlikovac, bolje da ućuti

Nova 15.02.2021
Bivši teniser Sem Grot, nekada 53. teniser planete, nastavio je sa nizom provokacija na račun Novaka Đokovića. Grot je do sada već nekoliko puta izražavao krajnje negativan stav prema Đokoviću, a u poslednjoj kolumni napisanoj za “Herald San”… »

Skandalozan napad na Novaka - on je zlikovac, bolje je da začepi! Neviđena pljuvačina bivšeg kolege o kojoj će se…

Kurir 15.02.2021
Novak Đoković je zlikovac koji je bio potreban tenisu, on doživljava poniženja zbog svojih poteza, kontroverzan je i bolje bi mu bilo da začepi! Sve to je napisao bivši australijski teniser Sem Grot, sada stručni konsultant i kolumnista "Herald… »

"Đokoviću, nauči me kako da se oporavim za dva dana"

B92 15.02.2021
Australijski teniser Tanasi Kokinakis nastavio je tamo gde je njegov najbolji prijatelj Nik Kirjos stao. Dubl partner Nika Kirjosa začudio se kako se Novak Đoković tako brzo oporavio. "Oporaviti se od takve povrede mišića za dva dana? Novače, nauči… »

Ovo polako prelazi u ludilo: "Oporaviti se od takve povrede mišića za dva dana? Novače, nauči me!"

Večernje novosti 15.02.2021
AUSTRALIJSKI teniser Tanasi Kokinakis nastavio je tamo gde je njegov najbolji prijatelj Nik Kirjos stao. Dubl partner Nika Kirjosa začudio se kako se Novak Đoković tako brzo oporavio. "Oporaviti se od takve povrede mišića za dva dana? Novače, nauči… »

Gde je Srpkinja koja je bila s Kirjosom? Napustila tenis, bila na sudu zbog kokaina, a sad je trudna

Telegraf 15.02.2021
Sve se događalo 2017. godine tokom Vimbldona, a u glavnim ulogama bili su pomenuti Kirjos, Monik Belivuković i njena drugarica Čelsi Samvejs. Osim zbog napada na Novaka Đokovića, kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos ovih dana nalazi se u… »

Kirios je prekardašio: Imitirao Novaka na treningu i rugao se njegovom slavlju! (VIDEO)

Vesti online 14.02.2021
Australijski teniser Nik Kirios nastavio je sa prozivkama na račun Novaka Đokovića pa je tako svoj nastup u dublu iskoristio da ismeje srpskog tenisera. Naime, Kirios je, pre dubl susreta, u društvu kolege Tanasija Kokinakisa, izašao na teren… »

Kirjos imitirao Novaka - Poštujem ga, ali mi se ne sviđa uopšte

RTS 14.02.2021
Australijski teniser Nik Kirjos pred poraz u konkurenciji dublova, imitirao je Novaka Đokovića i njegov pozdrav "publici" na Australijan openu. Kirjos je potom izjavio da ima ogromno poštovanje za srpskog tenisera, ali da mu se "ne sviđa uopšte"… »

Siguran sam da me Đoković ne voli, ali ni ja ne volim njega i to je zabavno!

Alo 14.02.2021
Nik Kirjos, australijski teniser, ne propušta nijednu šansu da govori o Novaku Đokoviću. Neposredno pre dubl meča sa Tanasijem Kokinakisom je odlučio da onako kako to radi Đoković nakon meča. Izveo je “pozdrav Suncu” i objasnio zašto je to… »

Vesti dana »