Nik Kirjos

Kirjos imitirao Novaka - Poštujem ga, ali mi se ne sviđa uopšte

RTS 14.02.2021
Australijski teniser Nik Kirjos pred poraz u konkurenciji dublova, imitirao je Novaka Đokovića i njegov pozdrav "publici" na Australijan openu. Kirjos je potom izjavio da ima ogromno poštovanje za srpskog tenisera, ali da mu se "ne sviđa uopšte"… »

Siguran sam da me Đoković ne voli, ali ni ja ne volim njega i to je zabavno!

Alo 14.02.2021
Nik Kirjos, australijski teniser, ne propušta nijednu šansu da govori o Novaku Đokoviću. Neposredno pre dubl meča sa Tanasijem Kokinakisom je odlučio da onako kako to radi Đoković nakon meča. Izveo je “pozdrav Suncu” i objasnio zašto je to… »

Kirjos ne može bez Đokovića: Ne volim Novaka, ne voli ni on mene - to je zabavno

Srbija danas 14.02.2021
Srpski teniser najveća opsesija popularnom teniseru. Kontraverzni australijanski teniser Nik Kirjos ne prestaje da privlači pažnju vanteniskim aktivnostima i komentarima izvan terena. Nakon što je imitirao Novaka Đokovića (video možete pogledati )… »

Kirios potvrdio netrpeljivost prema Novaku: Đoković me ne voli, a ni ja njega

Vesti online 14.02.2021
Nik Kirjos ne prestaje da privlači pažnju vanteniskim aktivnostima i komentarima izvan terena koji se tiču Novaka Đokovića. Nakon što je imitirao Novaka Đokovića u meču dubla sa Tanasijem Kokinakisom kojim je završio učešće na Australijan… »

"Ne volim Novaka uopšte, a ni on mene": Oglasio se Kirjos i otkrio zašto je imitirao Đokovića!

Mondo 14.02.2021
Australijanac je baš uporan... Australijanac je baš uporan... Novak Đoković vodi bitku za plasman u četvrtfinale Australijan opena, a za to vreme, Nik Kirjos ne prestaje da priča o Srbinu. Ponovo je Australijanac bio opterećen najboljim teniserom… »

"Đoković me ne voli, a ni ja njega!" Nik Kirjos otkrio zbog čega je brutalno imitirao Novaka i kakav odnos ima s njim

Blic sport 14.02.2021
Kontroverzni australijski teniser ne prestaje da privlači pažnju postupcima van terena i komentarima. On je ponovo uspeo da uradi nešto, o čemu se priča, a kao mnogo puta do sada, "na račun" , kog je imitirao pred svoj meč u dubl konkurenciji! … »

Kirjos: Đoković me ne voli, a ni ja njega

B92 14.02.2021
Nik Kirjos ne prestaje da privlači pažnju vanteniskim aktivnostima i komentarima izvan terena. Nakon što je imitirao Novaka Đokovića u meču dubla sa Tanasijem Kokinakisom kojim je završio učešće na Australijan openu, Kirjos je upitan o svom… »

Kirjos o imitiranju Novaka: Ne volim Novaka, ni on mene, ali se poštujemo! Sve je to zabava

Večernje novosti 14.02.2021
Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos u nedelju ujutru ponovo je dospeo u žižu javnosti "na račun" Novaka Đokovića, kog je imitirao pred svoj meč u dubl konkurenciji! Kirjos je u paru sa Kokinakisom igrao protiv četvrtih nosioca… »

Kirjos otkrio zašto je imitirao Đokovića: Novak me ne voli, ni ja njega isto, ali se poštujemo

Telegraf 14.02.2021
Asutralijanac ističe da je sve to zabava. Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos u nedelju ujutru ponovo je dospeo u žižu javnosti "na račun" Novaka Đokovića, kog je imitirao pred svoj meč u dubl konkurenciji! Kirjos je u paru sa Kokinakisom… »

Ne volim Novaka: Kirjos konačno priznao - Evo zašto je imitirao Đokovića!

Srbija danas 14.02.2021
Australijanac ponovo prešao granicu. Nik Kirjos ne prestaje da pravi skandale u Melburnu. Australijski teniser bez ikakvog razloga prozvao je Novaka Đokovića tokom turnira, da bi potom i imitirao najboljeg tenisera sveta. Kontroverzni Australijanac je… »

Vesti dana »