Nikola Milutinov

Nikola Milutinov uspešno operisan u grčkoj, oporavak nastavlja u Beogradu!

Alo pre 14 dana
Košarkaš CSKA Nikola Milutinov uspešno je operisan u Grčkoj. Kako se navodi, srpski centar je uz dozvolu ruskog kluba došao u Grčku na operaciju ramena, a sam hirurški zahvat je prošao dobro, prenosi portal Jurohops. Nikoli sledi povratak u… »

Nikola Milutinov uspešno operisan u Grčkoj, oporavak nastavlja u Beogradu

Blic sport pre 16 dana
Košarkaš uspešno je operisan u Grčkoj, prenosi portal Jurohups. Kako se navodi, srpski centar je uz dozvolu ruskog kluba došao u Grčku na operaciju ramena, a sam hirurški zahvat je prošao dobro. Nikoli sledi povratak u Srbiju, jer će u Beogradu… »

Milutinov uspešno operisan u Grčkoj

RTS pre 16 dana
Košarkaš CSKA Nikola Milutinov uspešno je operisan u Grčkoj, prenosi portal Jurohups. Kako se navodi, srpski centar je uz dozvolu ruskog kluba došao u Grčku na operaciju ramena, a nakon toga vratiće se u Srbiju i u Beogradu će nastaviti oporavak… »

Milutinov uspešno operisan u Grčkoj

Nova pre 16 dana
Nikola Milutinov, košarkaš CSKA, uspešno je operisan u Grčkoj, prenosi portal Jurohups. Kako se navodi, srpski centar je uz dozvolu ruskog kluba došao u Grčku na operaciju ramena, a nakon toga vratiće se u Srbiju i u Beogradu će nastaviti… »

Milutinov uspešno operisan, dolazi u Beograd na rehabilitaciju

Vesti online pre 16 dana
Košarkaš CSKA Nikola Milutinov uspešno je operisan u Grčkoj, prenosi portal Jurohups. Kako se navodi, srpski centar je uz dozvolu ruskog kluba došao u Grčku na operaciju ramena, a nakon toga vratiće se u Srbiju i u Beogradu će nastaviti oporavak… »

Grci javljaju: Operisan Nikola Milutinov (foto)

Srbija danas pre 18 dana
Odmah počinje sa rehabilitacijom. Srpski reprezentativac Nikola Milutinov operisao je povređeno rame u Grčkoj, u ortopedskoj klinici doktora Dimitrisa Aleksakisa, prenosi Gazzetta.gr. Hirurški zahvat je protekao bez problema i centar CSKA iz Moskve… »

Operacija je uspešno obavljena: Hirurški zahvat u Grčkoj je protekao bez problema!

Hot sport pre 19 dana
Nije poznato koliko će trajati oporavak Nikole Milutinova! Centar CSKA iz Moskve Nikola Milutinov, uspešno je operisan u Grčkoj! Kako prenosi Gazzetta.gr. hirurški zahvat je protekao bez poteškoća u ortopedskoj klinici doktora Dimitrisa Aleksakisa… »

Sve je prošlo dobro: Nikola Milutinov operisao rame

Kurir pre 18 dana
Košarkaški reprezentativac Srbije i centar CSKA iz Moskve Nikola Milutinov operisao je povređeno rame u ortopedskoj klinici doktora Dimitrisa Aleksakisa, prenose mediji u Grčkoj. Hirurški zahvat je protekao bez problema i srpski reprezentativac će… »

Milutinov operisan u Grčkoj

B92 pre 18 dana
Srpski košarkaš Nikola Milutinov operisao je rame. Centar moskovskog CSKA bio je podvrgnut artroskopiji desnog ramena na klinicu u Atini i tako započeo period oporavka. CSKA je izdao dozvolu bivšem košarkašu Partizana da se operiše u glavnom gradu… »

Milutinov uspešno operisan u Atini

Sport klub pre 18 dana
Centar CSKA iz Moskve Nikola Milutinov operisao je povređeno rame u Grčkoj, u ortopedskoj klinici doktora Dimitrisa Aleksakisa, prenosi Gazzetta.gr. Hirurški zahvat je protekao bez problema i srpski reprezentativac će odmah započeti rehabilitaciju… »

Vesti dana »