Nikola Milutinov

Miloš Teodosić opet MVP prve faze Evrokupa

Mozzart sport pre 17 dana
Srpski reprezentativac drugu godinu uzastopno najbolji. Dan pošto je centar CSKA Nikola Milutinov proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige u decembru, još jedan srpski reprezentativac je dobio veliko individualno priznanje. Evrokup je objavio da je… »

Nikola Mulutinov MVP Evrolige u decembru

Politika pre 18 dana
Srpski košarkaš i igrač moskovskog CSKA najbolji je igrač Evrolige u decembru, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja. Milutinov je pomogao ruskom timu da u septembru upiše šest pobeda u isto toliko mečeva, ali i da produži niz pobeda na 12… »

Milutinov MVP Evrolige za decembar

Vesti online pre 18 dana
Srpski košarkaš Nikola Milutinov izabran je za najkorisnijeg (MVP) igrača Evrolige u decembru, saopšteno je iz elitnog takmičenja. Milutinov je na šest pobeda moskovskog tima imao pet dabl-dabl partija, a prosečno je beležio 12,3 poena i 12,5… »

Evroliga: Nikola Milutinov MVP meseca VIDEO

B92 pre 18 dana
Srpski centar Nikola Milutinov proglašen je za najboljeg igrača Evrolige u mesecu decembru. Nikola Milutinov je minulog meseca pružao fenomenalne partije u dresu CSKA u elitnom klupskom takmičenju. Posebno se ističe njegova uloga tokom šest… »

Naš, a evropski! Nikola Milutinov MVP Evrolige za decembar

Blic sport pre 18 dana
Srpski košarkaš koji nastupa za ekipu CSKA izabran je za najkorisnijeg (MVP) igrača u decembru, saopšteno je iz elitnog takmičenja. Milutinov je na šest pobeda moskovskog tima imao pet dabl-dabl partija, a prosečno je beležio 12,3 poena i 12,5… »

Milutinov MVP Evrolige za decembar

RTV pre 18 dana
BARSELONA - Srpski košarkaš Nikola Milutinov izabran je za najkorisnijeg (MVP) igrača Evrolige u decembru, saopšteno je iz elitnog takmičenja. Milutinov je na šest pobeda moskovskog tima imao pet dabl-dabl partija, a prosečno je beležio 12,3 poena… »

Milutinov odigrao mesec za pamćenje: Dabl-dabl prosek i MVP nagrada

Mozzart sport pre 18 dana
Srpski centar briljirao u Evroligi. Nikola Milutinov je najbolji igrač Evrolige za decembar, saopšteno je na sajtu elitnog klupskog takmičenja! Da li je uopšte bilo sumnje? Milutinov je igrao mesec iz snova pošto je pomerio granice i pokazao zašto… »

Moskva slavi Milutinova – on i Džejms kao nekada Krstić i Kiriljenko /video/

Sputnik pre 18 dana
Nikola Milutinov, srpski reprezentativac i košarkaš moskovskog CSKA imenovan je za najkorisnijeg igrača decembra u Evroligi. On je bio briljantan u poslednjem mesecu prošle godine, a laureat je preuzeo od svog saigrača, Majka Džejmsa. Milutinov je… »

Nikola Milutinov MVP Evrolige u decembru

Sportski žurnal pre 18 dana
Srpski košarkaš i igrač moskovskog CSKA najbolji je igrač Evrolige u decembru, objavljeno je na sajtu tog takmičenja. Milutinov je pomogao ruskom timu da u septembru upiše šest pobeda u isto toliko mečeva, ali i da produži niz pobeda na 12… »

Milutinov MVP Evrolige za decembar

Dnevnik pre 18 dana
BARSELONA: Srpski košarkaš Nikola Milutinov izabran je za najkorisnijeg (MVP) igrača Evrolige u decembru, saopšteno je iz elitnog takmičenja. Milutinov je na šest pobeda moskovskog tima imao pet dabl-dabl partija, a prosečno je beležio 12,3 poena… »

Vesti dana »