Novi Pazar

UBISTVO U NOVOM PAZARU: Policija traga za ubicom, blokiran ceo grad

IndeksOnline pre 3 dana
NOVI PAZAR – Za sada nepoznati napadač ubio je jedno lice u restorana “Dar” u ulici Save Kovačevića u Novom Pazaru, saznaje indeksonline.rs Ubica je iz vatrenog oružija pucao u pravcu žrtve sa više hitaca i pobegao u nepoznatom pravcu, kazu… »

Najnoviji detalji svirepog ubistva u restoranu “Dar” u Novom Pazaru (FOTO)

IndeksOnline pre 3 dana
NOVI PAZAR – K.B. ubijen je iz vatrenog oružja u restoranu “Dar” u ulici Save Kovačevića u Novom Pazaru, saznaje indeksonline.rs Kako saznajemo, ekipa Hitna pomoći koja je stigla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt. Prema još… »

UBISTVO U NOVOM PAZARU!

Sandžak haber pre 3 dana
U restoranu Dar došlo je do ubistva a policija je opkolila širi centar grada kako bi ubica bio uhapšen. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ubijen je muškarac sa više hitaca a za ubicom se traga. Policija je izašla na lice mesta i vrši… »

Novi Pazar sa oko 100 sportista na Sandžačkim igrama u Sjenici

IndeksOnline pre 3 dana
NOVI PAZAR – Sandžačke igre, 46. po redu, biće održane u Sjenici od 22. do 25. avgusta, a Novi Pazar će na toj manifestaciji predstavljati oko 100 sportista. “Podržavamo sve kvalitetne sportske priredbe u Novom Pazaru, zemlji i regionu. Na poziv… »

Novi Pazar sa oko 100 sportista na Sandžačkim igrama u Sjenici

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Sandžačke igre, 46. po redu, biće održane u Sjenici od 22. do 25. avgusta, a Novi Pazar će na toj manifestaciji predstavljati oko 100 sportista. “Podržavamo sve kvalitetne sportske priredbe u Novom Pazaru, zemlji i regionu. Na poziv domaćina… »

Grad Novi Pazar omogućio opremanje i adaptaciju Savjetovališta za dijabetes

IndeksOnline pre 3 dana
NOVI PAZAR – Savjetovalište za dijabetes već nekoliko mjeseci uspješno radi u novopazarskom Domu zdravlja. Ono je dostupno građanima svakog radnog dana od 7 do 14 časova. Svi zainteresovani ovdje mogu da saznaju mnogo više o dijabetesu, a… »

Grad Novi Pazar omogućio opremanje i adaptaciju Savjetovališta za dijabetes

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Savjetovalište za dijabetes već nekoliko mjeseci uspješno radi u novopazarskom Domu zdravlja. Ono je dostupno građanima svakog radnog dana od 7 do 14 časova. Svi zainteresovani ovdje mogu da saznaju mnogo više o dijabetesu, a pacijenti da nauče i… »

Sandžak inspiracija umjetnika

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Jedanaest umjetnika iz različitih republika bivše Jugoslavije borave i stvaraju u Novom Pazara u okviru tradicionalne likovne kolonije “Sandžak inspiracija umjetnika”. Likovnu koloniju finansira Grad Novi Pazar i Ministarstvo kulture i informisanja… »

Misija OEBS-a organizovala druženje mladih

Jug press pre 3 dana
BUJANOVAC Misija OEBS-a u Srbiji organizovala je u jednom bujanovačkom kafiću druženje mladih iz Novog Pazara, Bujanovca i Preševa, iz svih etničkih zajednica, kao kviz veče pod nazivom “Komšimetar”, Više od trideset trideset mladih imalo je… »

Na mesto u vrtiću čeka 400 najmlađih Novopazaraca

RTS pre 3 dana
Predškolska ustanova "Mladost" u Novom Pazaru, koja u svom sastavu ima pet vrtića, godinama ni približno ne zadovoljava potrebe grada. Na mesto u vrtiću čeka se više od godinu dana, a lokalna samouprava, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, čini… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
21 ˚C
nedelja
Pljuskovi
Pljuskovi
6˚ / 23˚
ponedeljak
Pljuskovi
Pljuskovi
12˚ / 23˚

Vesti dana »