Novi Pazar

Fudbal u Srbiji sa publikom od 1. juna

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Fudbalske utakmice u Srbiji od 1. juna biće igrane uz prisustvo publike, saopštio je danas Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19. Uslov je da među gledaocima bude obezbeđen razmak od jednog metra, a neće biti dozvoljeno okupljanje više… »

Uloženi milioni: Novim putem do najpoznatije dečje planine, uskoro žičara na maloj stazi

B92 pre 2 dana
Kraljevo -- Na putu Kraljevo - Goč u toku su obimni radovi na kompletnoj rekonstrukciji puta od prigradskog naselja Beranovac pa narednih 4,5 kilometara. Radove izvodi "Novi Pazar put", a vrednost celog posla je 170 miliona dinara, bez PDV-a. "Radi se o… »

Obimni radovi na putu Kraljevo-Goč: Potpuna rekonstrukcija u blizini "Dečije planine"

Srbija danas pre 2 dana
Na putu Kraljevo - Goč u toku su obimni radovi na kompletnoj rekonstrukciji puta od prigradskog naselja Beranovac na narednih 4,5 kilometara. Radove izvodi ,"Novi Pazar-put", a vrednost celog posla je 170 miliona dinara, bez PDV-a. - Radi se o značajnom… »

Prosečna plata u Novom Pazaru najmanja u Sandžaku

Danas pre 3 dana
Prosečna neto zarada u Novom Pazaru, bez poreza i doprinosa, u martu ove godine najmanja je u odnosu na ostalih pet gradova u Sandžaku i iznosi 44.846 dinara. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku ovaj iznos je za skoro 15.000 dinara niži u… »

SDA Sandžaka predala listu za izbore u Novom Pazaru

Radio sto plus pre 3 dana
Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji Novog Pazara listu kandidata za predstojeće lokalne izbore na kojoj se nalazi 47 kandidata za odbornike. Kandidat za odbornika Emir Ašćerić kazao je nakon predaje… »

Prosečna plata u Novom Pazaru na začelju kolone

Radio sto plus pre 3 dana
Prosečna neto zarada u Novom Pazaru, bez poreza i doprinosa, u martu ove godine najmanja je u odnosu na ostalih pet gradova u Sandžaku i iznosi 44.846 dinara. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u koje je radio Sto plus imao uvid, ovaj… »

Upucali prolaznicu: Uhapšeni učesnici obračuna u Pazaru

Nova pre 3 dana
Više tužilaštvo u Novom Pazaru odredilo je pritvor do 30 dana B.M.(32), I.M.(35) i I.M.(31) koji su u noći između subote i nedelje, u prigradskom naselju Šestovo, učestvovali u tuči i pucnjavi u kojoj je, hicem iz pištolja, ranjena mlađa žena… »

Nastavljena akcija humanog hvatanja i zbrinjavanja pasa lutalica

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Veliki problem koji su izazvali psi lutalice na novopazarskim ulicama tokom i nakon vanrednog stanja, uspešno se rešava. Danima unazad akreditovana firma iz Vrnjačke Banje za humano hvatanje i zbrinjavanje pasa sakuplja lutalice koje se odvoze u… »

Bez vas ne bih bio tu gde sam

Vesti online pre 4 dana
Velika sreća zakucala je ovih dana na vrata trošnog doma Nikole Matkovića, đaka pešaka iz zabitog sela Vučinići kod Novog Pazara i dugogodišnjeg štićenika Humanitarnog mosta „Vesti“. Radost i za Milanoviće Prvo plac, pa sve ostalo. Da se… »

DUNP: Na budžetu 684 mesta

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Vlada Republike Srbije usvojila je predlog kvota Državnog univerziteta u Novom Pazaru za upis u prvu godinu studija, u školskoj 2020/21.godini. Tako će se o trošku budžeta u ovoj visokoškolskoj ustanovi školovati 684 brucoša, dok će broj… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Sumaglica
Sumaglica
0 ˚C
nedelja
Slaba kiša
Slaba kiša
2˚ / 12˚
ponedeljak
Pljuskovi
Pljuskovi
0˚ / 7˚

Vesti dana »