Novi Pazar

Sportski žurnal: Sportska 2019. kroz objektiv Senka Župljanina

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Sportske dnevne novine “Sportski žurnal” objavile su na celoj stranici odabrane fotografije sa borilišta, mahom nastalih u Novom Pazaru, a na kojima su sportisti pojedinci i sportski kolektivi, fotografa Senada Senka Župljanina. “Ovo je za mene i… »

Kolašinac: Kecap i Hadžibulić kvalitetna pojačanja

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da su ofanzivni igrač Admir Kecap i vezista Semir Hadžibulić kvalitetna pojačanja za klub, s kojim je ugovor produžio i krilni napadač Ivan Pejaković. “Kecap je stigao posle polusezone… »

Gorani se na tribini predstavljaju Sandžaku

Radio sto plus pre 4 dana
Večeras od 19 sati Sanžaklije imaju prvu priliku da se bliže upoznaju sa kulturnim identitetom Gorana, na tribini koju organizuje Bošnjački institut za nauku, kulturu i umetnost iz Novog Pazara, izjavio je večeras jedan od govornika profesor… »

Završena simulaciona vežba “Novi Pazar 2020”

IndeksOnline pre 4 dana
NOVI PAZAR – Simulaciona vežba “Novi Pazar 2020”, po rečima Nasera Crnovršanina, rukovodioca Odeljenja za vanredne situacije i poslove odbrane, uspešno je realizovana. “Učenici škole “Desanske Maksimović”; kao i nastavno osoblje su bili… »

“Ćiro” Tarika Filipovića oduševio novopazarsku publiku

IndeksOnline pre 4 dana
NOVI PAZAR – Autorska monodrama jednog od najpoznatijih glumaca u regiji Tarika Filipovića – „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića izvedena je sinoć u novopazarskom Kulturnom centru. Predstava je priča o životu i karijeri… »

Gradonačelnik Biševac ugostio predstavnike novopazarskih medija

IndeksOnline pre 4 dana
NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac bio je domaćin tradicionalnog godišnjeg druženja sa predstavnicima medija. Konstruktivni predlozi u cilju unapređenja saradnje nisu izostali ni u kranje opuštenoj atmosferi. “Dragi… »

Vežba: Zemljotres u Novom Pazaru

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Grad Novi Pazar organizovao je simulacionu vežbu za slučaj zemljiotresa . Prikaz mogućeg razvoja događaja zasnovan je na scenariju sa najtežim posledicama. Učestvovalo je 150 osnovaca sa nastavnicima. “Jedan ispravan potez deteta može da mu spasi… »

Tradicionalni susret Biševca i novinara

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac ugostio je novinare i medijske uposlenike ovog kraja, na tradicionalnom radnom doručku. Cilj okupljanja bio je unapređenje saradnje medija i Gradske uprave radi boljeg i efikasnijeg javnog informisanja… »

Zatrić preuzeo Pazarke: Ženska odbojka ima veliku perspektivu

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Odbojkaški trener Hamza Zatrić, koji je nedavno preuzeo vođenje ženske ekipe Novog Pazara, rekao je da je cilj formiti tim koji će za nekoliko godina konkurisati za plasman u Superligu Srbije. “Napravljena je dobra selekcija. To su izuzetno mlade… »

Matija Popović uveren u pobedu Borca protiv Rogaške

Mozzart sport pre 4 dana
Čačane očekuje jedno od najtežih gostovanja u ABA 2 ligi. Danas su su na programu tri utakmice 16 kola ABA 2 lige. Možda najinteresantniji duel, naravno ako izuzmemo odmeravanje Novog Pazara i Dinamika, vodi nas put razmišljanja od susretu Čačana… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-4˚ / -2˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-10˚ / 0˚

Vesti dana »