Novi Pazar

BONIĆ: Pametno i strpljivo u Požarevcu

IndeksOnline pre 3 dana
NOVI PAZAR – Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da ispravi greške iz prethodnog meča u Požarevcu, kada je u revanšu četvrtfinala Kupa Srbije poražena od Mladog radnika sa 1:3. “Susret… »

“Novi Pazar brine – Lokalno partnerstvo za sigurnu zajednicu“

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Kulturni centar Damad organizovao je radionicu gde su predstavljene etičke smernice za izveštavanje o ljudskim pravima, ekstremizmu i radikalizmu . Ova aktivnost sporvedena je u okviru projekta “Novi Pazar brine – Lokalno partnerstvo za sigurnu… »

Bez struje u ponedeljak u pojedinim naseljima i ulicama

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Iz ED Novi Pazar obaveštavaju korisnike da u ponedeljak 9. decembra struje neće biti u naselju Ujniće od 9 do 16 sati zbog sanacije kvara na niskonaponskoj mreži. Takođe, u ponedeljak struju neće imati potrošači iz Ulice Sandžačke takođe u… »

Nekoliko novopazarskih naselja u ponedeljak bez struje

IndeksOnline pre 3 dana
NOVI PAZAR – Iz ED Novi Pazar obaveštavaju korisnike da u ponedeljak 9. decembra struje neće biti u naselju Ujniće od 9 do 16 sati zbog sanacije kvara na niskonaponskoj mreži. Takođe, u ponedeljak struju neće imati potrošači iz Ulice Sandžačke… »

Todorović: Teška utakmica u Užicu

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Košarkaš Novog Pazara Aleksandar Todorović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Slobode u Užicu, u okviru 10. kola Košarkaške lige Srbije. “To je ozbiljno gostovanje. Izgubili su malom razlikom od Borca i Slobode, a ostale rivale su… »

Bonić: Nadam se pobedi u Požarevcu

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da ispravi greške iz prethodnog meča u Požarevcu, kada je u revanšu četvrtfinala Kupa Srbije poražena od Mladog radnika sa 1:3. “Susret važan za oba tima… »

Bonić: Nadam se pobedi u Požarevcu

Radio sto plus pre 3 dana
Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da ispravi greške iz prethodnog meča u Požarevcu, kada je u revanšu četvrtfinala Kupa Srbije poražena od Mladog radnika sa 1:3. "Susret važan za oba tima… »

Memić: Da se revanširamo rukometašima Železničara 1949

Radio sto plus pre 3 dana
Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je danas, uoči derbija sa Železničarom 1949 u 13. kolu Arkus lige, da će njegov tim na domaćem terenu pokušati da se revanšira rivalu za nesrećan poraz u prvom ovosezonskom duelu u Nišu. "Posle… »

TO Novi Pazar na Sajmu u Izmiru

Sandžak press pre 3 dana
U Izmiru se od 5. do 7. decembra održava 13. Međunarodni sajam turizma pod nazivom Travel Turkey Izmir. Preko 1200 domaćih i stranih izlagača iz 48 zemalja sveta predstaviće ponudu na ovom prestižnom sajmu koji prvi put održava na novom sajamskom… »

Pošao iz Novog Pazara po tovar u Rumuniju, ali nije zano koji: Onda su srpski carinici odlučili da malo bolje pogledaju…

Sandžak press pre 3 dana
Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Đerdap sprečili pokušaj krijumčarenja 42.500 boksova cigareta bez akciznih markica čija je vrednost procenjena na iznos od 6,3 miliona dinara. Tovar krijumčarenih cigareta otkriven je u sredu, 4… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Sumaglica
Sumaglica
4 ˚C
utorak
Kiša
Kiša
3˚ / 7˚
sreda
Slab sneg
Slab sneg
2˚ / 4˚

Vesti dana »