Novi Pazar

Uhapšen novopazarac: U kući krio 260 grama marihuane

Blic pre 6 dana
Novopazarska policija uhapsila je F. M. (29) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP Srbije. - Policija je sinoć u Novom Pazaru, prilikom… »

Novi Pazar: Pojačana kontrola saobraćaja, 82 prekršaja

IndeksOnline pre 5 dana
NOVI PAZAR – Novopazarska saobraćajna policija tokom jučerašnje pojačane kontrole saobraćaja zabeležila je 82 prekršaja, od kojih su 33 bila za prekoračenje dozvoljene brzine kretanja, saznaje danas radio Sto plus u Policijskoj upravi. Šest… »

Arheološko otkriće u Novom Pazaru: Na Bedemu otkriveni ostaci kule Džephane (foto)

Kurir pre 5 dana
Direktor muzeja "Ras" u Novom Pazaru, Fuad Baćićanin izjavio je danas da su tokom zaštitnih arheoloških iskopavanja na Novopazarskoj tvrđavi otkriveni zidovi šestougaone kule "Džephane", kao i plafon i ulaz prostorije za koju će se naknadno… »

BNV i Grad Novi Pazar traže zaustavljanje diskriminacije nad Bošnjacima

Sandžak press pre 5 dana
Bošnjačko nacionalno vijeće i Grad Novi Pazar danas su uputili zahtjev direktorima škola u Novom Pazaru kojim je traženo da se zaustavi postojeća agresivna diskriminacija nad Bošnjacima, prilikom upisa djece u škole. Od direktora škola na… »

Prekidi u napajanju električnom energijom u petak u Novom Pazaru

IndeksOnline pre 5 dana
Novi Pazar – Stanovnici Hadžeta u blizini Filterskog postrojenja, i meštani sela Badovo ni sutra, u petak 13. septembra, neće imati struju u vremenu od 9 do 17 časova zbog radova na niskonaponskoj mreži, a zbog planskih radova na zameni brojila… »

Novi Pazar: Upotrebnu dozvolu ima samo osam novoizgrađenih zgrada

Sandžak press pre 6 dana
Od 2010. godine do danas Odeljenje za urbanizam i izgradnju u lokalnoj samoupravi Novog Pazara izdalo je 53 građevinske, a samo osam upotrebnih dozvola za stambene zgrade koje imaju četiri ili više spratova, saznaje radio Sto plus. Prema podacima ovog… »

Osnovni sud dobija četvoro novih sudija

Radio sto plus pre 6 dana
Visoki savet sudstva (VSS) predložio je na poslednjoj sednici četvoro kandidata koji se prvi put biraju za sudije Osnovnog suda u Novom Pazaru, saznaje radio Sto plus. Za nove sudije ovog suda predloženi su polaznici Pravosudne akademije Fuad Zukorlić… »

Muamer Zukorlić želi na čelo Islamske zajednice u BiH

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Bivši muftija i narodni poslanik biće kandidat za mesto reisa-ul-uleme IZ u BiH. Kandidovao ga Mešihat Islamske zajednice u Srbiji. Narodni poslanik u Skupštini Srbije Muamer Zukorlić, bivši sandžački muftija Islamske zajednice u Srbiji (IZuS)… »

CRTA i NVO Reper: Festival demokratije pod sloganom “Nema povlačenja” u Novom Pazaru

RTV Novi Pazar pre 5 dana
Festival demokratije i u Novom Pazaru. Povodom Međunarodnog dana demokratije Udruženje građana CRTA i NVO REPER organizuju tribinu Local DemTalks – razgovori o demokratiji na lokalu koja će biti održana u Svečanoj sali Kulturnog centra… »

Novi trener Novopazaraca Tešović cilja Super ligu: Klub veruje, grad veruje, navijači...

Sportski žurnal pre 5 dana
Niko nema pravo da kaže da ne možemo, ali ni da bude toliko prepotentan da tvrdi da ćemo biti prvi - rekao je Tešović. Novi trener fudbalera Novog Pazara Darko Tešović rekao je danas da veruje da će se taj prvoligaš boriti za mesto u vrhu tabele… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
15 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 17˚
četvrtak
Pljuskovi
Pljuskovi
4˚ / 14˚

Vesti dana »