Novi Pazar

Tuča migranata u Novom Pazaru: Jedan od njih izboden nožem, ima povrede opasne po život

Večernje novosti pre 1 dan
PRIPADNICI Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su danas tri migranta zbog učešća u tuči, u kojoj je jedan od njih, sa teškim povredama opasnim po život, primljen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru. Kako saznaju mediji, dva migranta su napala… »

Potvrđeno 6 slučajeva korone među školskom decom u Novom Pazaru i Tutinu

Sandžak haber pre 2 dana
Share Facebook Twitter Email Print Tumblr Linkedin Telegram Reklama Iako je PCR testiranjem do sada potvrđeno šest slučajeva inficiranih korona virusom među decom školskog uzrasta u Novom Pazaru i Tutinu, epidemiološka situacija kod školaraca za… »

Potukli se migranti u centru Novog Pazara, jedan teško ranjen

Sandžak haber pre 2 dana
Kako nezvanično saznaje Radio televizija Novi Pazar jedan migrant je teško povređen u tuči koja se dogodila u centru Novog Pazara. Pored povređenog u tuči su učestvovala još dva migranta. Oni su od oštećenog uz primenu fizičke sile oteli novac… »

U tuči migranata u Novom Pazaru jedan teško povređen nožem

Politika pre 2 dana
NOVI PAZAR - Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su tri migranta zbog učešća u tuči, u kojoj je jedan od njih, sa teškim povredama opasnim po život, primljen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru. Kako saznaje „Indeksonlajn”, dva… »

Bačevac izabran za predsednika Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

Sandžak haber pre 2 dana
NOVI PAZAR/BEOGRAD – Dr Muamer Bačevac izabran je za predsednika skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova. Poslanika SPD-a je za predsednika Odbora predložio poslanik Srpske napredne stranke Dragoljub Acković, inače… »

Biševac ugostio jednog od najuspešnijih teniskih juniora u svetu

Sandžak haber pre 2 dana
NOVI PAZAR – Hamad Međedović, jedan od najuspešnijih teniskih juniora u svetu, učesnik nedavno završenog Roland Garosa, Novopazarac kome Novak Đoković predviđa izvanrednu karijeru i koga svi pratimo sa mnogo pažnje, bio je gost gradonačelnika… »

Dečak pao sa krova škole u Novom Pazaru: Nađen povređen u školskom dvorištu

Mondo pre 2 dana
U Novom Pazaru, u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” dogodio se incident u kom je povređen učenik škole. U Novom Pazaru, u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” dogodio se incident u kom je povređen učenik škole. Dečak M.B. (14) pronađen je sa… »

Formirana mreža “Zeleni forum”

Radio sto plus pre 2 dana
Predstavnici više organizacija civilnog društva, medija i građana organizovali su u Novom Pazaru neformalnu mrežu “Zeleni forum”, sa ciljem da poveže OCD, građane i lokalnu samoupravu u kreiranju politike životne sredine. "Forum ima za cilj… »

Osam medalja za pazarske bickliste

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Biciklisti Novog Pazara i Trnave osvojili su osam medalja, od čega tri zlatne, srebrnu i četiri bronzane, na Kupu Srbije u planinskom biciklizmu u Pirotu. Poletarac Novog Pazara Kaim Murtezić pobedio je u svojoj starosnoj kategoriji, što je doprinelo… »

Potukli se migranti u centru Novog Pazara, jedan teško ranjen

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Kako nezvanično saznaje Radio – televizija Novi Pazar jedan migrant je teško povređen u tuči koja se dogodila u centru Novog Pazara. Pored povređenog u tuči su učestvovala još dva migranta. Oni su od oštećenog uz primenu fizičke sile oteli… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 18˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 12˚

Vesti dana »