Novi Pazar

Popović pred Dinamik: Pobeda nas približava trećem mestu

Radio sto plus pre 4 dana
Trener košarkaša Novog Pazara Oliver Popović rekao je danas da su povrede desetkovale njegovu ekipu uoči gostovanja Dinamiku, koje bi moglo da odluči borbu za treće mesto u regularnom delu sezone u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS). "Sledi bitna i… »

Novi Pazar bez Strategije razvoja Grada

Sandžak press pre 4 dana
Grad Novi Pazar od 2008. Godine nema planski dokument Strategije razvoja Grada. Također ni u drugim oblastima poput Zaštite životne sredine nema planskog dokumenta. U takvim uslovima veoma je teško mjeriti efikasnost budžeta. – Možete nešto da… »

Dr. Zukorlić: Pristupiti projektu osnivanja tehnološkog parka u Novom Pazaru

Sandžak press pre 4 dana
Narodni poslanici u Skupštini Srbije danas raspravljaju o Prijedlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za projekat akceleracije inovacija i podsticanja rasta preduzetništva. Narodni… »

Vranju nedostaju porotnici

OK radio pre 4 dana
Višim sudovima u Vranju, Jagodini, Leskovcu, Negotinu, Novom Pazaru, Pančevu, Prokuplju, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Čačku i Šapcu nedostaje ukupno 62 porotnika, a u četiri privredna suda devet. U 25 osnovnih sudova ostalo je nepopunjeno… »

Kamera snimila pljačku lokala u centru Novog Pazara (Video)

Sandžak press pre 4 dana
https://sandzakpress.net/wp-content/uploads/2020/02/86976030_2349794388656218_4780048255394250752_n.mp4… »

Dok joj se muž s ljubavnicom ruga Zilha objavila fotku u kupaćem i prava je bomba! Biće edi žao!

Kurir pre 4 dana
Za razliku od svog supruga Eda koji, po svemu sudeći, ima preča posla, Zilha se u potpunosti posvetila odgoju i vaspitanju njihove troje dece, na račun čega svakodnevno dobija mnoštvo pohvala sa svih strana. Lepe trenutke sa svojim naslednicima Zilha… »

Novopazarski tekstilci pozvani na Sajam tekstila u Travniku!

Sandžak haber pre 4 dana
Sajam tekstila, obuće, kože i opreme koji će se održati u Travniku od 28 do 30. maja predstavljen je privrednicima Novog Pazara. Ova manifestacija biće prilika da ovdašnji tekstilci razmene iskustva sa svojim kolegama širom zemlje, ali i steknu… »

Program obuke “Škole za 21.vek” i u Novom Pazaru

RTV Novi Pazar pre 4 dana
U okviru programa „Škole za 21.vek“ održana je obuka za direktore osnovnih škola Novog Pazara i Tutina. Njima su danas predstavljene ključne kompetencije, koje su bitne za ravoj veština rukovođenja. Cilj je da se kod učenika steknu veštine… »

Rukometni Kup: Inđijke i Novosađanke ispale

Dnevnik pre 4 dana
U utakmicama pretkola Kupa Srbije za rukometašice postignuti su sledeći rezultati: Bor RTB - Vojvodina (Novi Sad) 22:21 (9:8), Hazena (Beograd) - Voždovac 1955 (Beograd) 28:14 (13:8), Železničar (Inđija) - Medicinar (Šabac) 34:35 (33:33, 18:18). U… »

Gorelo rastinje: Ugašen požar na brdu kod Novog Pazara

Blic pre 4 dana
Na Šestovskom brdu u blizini novog groblja u Novom Pazaru, danas oko 18.30 sati izbio je požar, koji su vatrogasno-spasilačke jedinice ubrzo ugasile. Gorelo je nisko rastinje, a plamen, koji je dolazio sa ovog brda, bio je vidljiv iz celog Novog… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0˚ / 7˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 10˚

Vesti dana »