Novi Pazar

Uhapšene tri osobe zbog teških krađa u Novom Pazaru

Sandžak haber pre 7 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. J. (22), S. H. (33) i F. B. (19) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili četiri krivična dela teška krađa u saizvršilaštvu, saopštila je danas PU Novi Pazar. Sumnja se… »

Novi Pazar: Uhapšeni zbog krađe

Danas pre 8 dana
A.J. (22),S.H.(33) i F.B. (19), svi iz Novog Pazara, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili četiri teške krađe. Novopazarska policija je saopštila da su, njih trojica, krajem aprila i početkom maja, obili četiri kuće u Novom Pasazari U iz kojih… »

Još nije kraj: Pet novozaraženih virusom korona

OK radio pre 8 dana
U Pčinjskom okrugu je u petak, 15. maja, registrovano pet novozaraženih lica virusom korona. Prema zvaničnim podacima sa sajta covid.rs Ministarstva zdravlja, svih petoro novoobolelih su iz Vranja. Na jučerašnji dan, više potvrđenih obolevanja od… »

Novi Pazar danas bez novoobolelih od korone, u Tutinu dva pozitivna

IndeksOnline pre 8 dana
NOVI PAZAR – Prethodnog dana Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) registrovao je dva nova slučaja infekcije koronavirusom u Tutinu, čime je ukupan broj u toj opštini dostigao 26. Na područjima Novog Pazara i Raške nije bilo novozaraženih, pa je ukupan… »

Uhapšena grupa pljačkaša iz Novog Pazara

IndeksOnline pre 8 dana
NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. J. (1998), S. H. (1987) i F. B. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili četiri krivična dela teška krađa u saizvršilaštvu. Sumnja se da su oni… »

Da li ćemo na čelu Novog Pazara nakon izbora vidjeti nove, perspektivne, časne i sposobne ljude?

Sandžak press pre 8 dana
DA LI ĆEMO NA ČELU NOVOG PAZARA NAKON IZBORA VIDJETI NOVE, PERSPEKTIVNE, ČASNE I SPOSOBNE LJUDE? 30 godina koalicija SDP-SDA sjedi na grbači Novog Pazara. Asfaltiraju 10 ulica svakih 4 godine, iako budžet Novog Pazara za 4 godine iznosi 90 miliona… »

Uređen Rekreacioni centar do Bajrama

RTV Novi Pazar pre 8 dana
Iako je ramazanski vikend, radovi na uređenju Rekreacionog centra izvode se punom parom. Ova gradska zelena oaza je iz dana u dan sve zelenija, a kako najavljuju nadležni, radovi bi trebalo da budu završeni do Bajrama. Na uređenju Rekreacionog centra… »

Tri mladića obijala redom kuće i krali šta im padnje pod ruku

Alo pre 8 dana
Policija brzo reagovala, a ukradene stvari vraćene vlasnicima. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. J. (22), S. H. (33) i F. B. (19) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili četiri krivična dela teška krađa… »

Sanel Hasanović – mladi sandžački bokser svjetske klase

Sandžak press pre 8 dana
Sandžak je oduvijek bio prepoznatljiv kao rasadnik sportskih talenata. Zbog specifičnosti sredine, obiljem prirode i nevjerovatnih klimatskih uslova u Sandžaku su oduvijek odrastali sportisti nevjerovatne fizičke spremnosti. Neko će reći geni… »

Tutinski sud nenadležan

Danas pre 9 dana
Za pogibiju predsednika opštine Tutin sudiće se u Višem sudu u Novom Pazaru Šta je stvarni uzrok saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević, pitanje je koje dve i po godine čeka odgovor. Predmet o… »

Vremenska prognoza »

Novi Pazar »
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
1 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 10˚
utorak
Slaba kiša
Slaba kiša
1˚ / 4˚

Vesti dana »