Omikron

Studija pokazala kako omikron utiče na zdravlje srca kod mlađih odraslih osoba

N1 Info pre 2 dana
Omikron varijanta koronavirusa ne utiče negativno na zdravlje srca i krvnih sudova kod mlađih odraslih osoba koje su vakcinisane, rezultati su manje američke studije. Pokazalo se da su ranije varijante koronavirusa štetno uticale na srce i… »

Iz SZO upozoravaju! "Pandemija sigurno nije završena"

Srbija danas pre 4 dana
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus poručio je da pandemija koronavirusa "sasvim sigurno nije gotova" i da "gard spuštamo na sopstveni rizik". Pandemija kovid 19 sigurno nije završena, rekao je Gebrejesus… »

Novi korona presek: Pozitivno skoro 300 osoba, preminula tri pacijenta

Euronews pre 3 dana
U Srbiji su tokom poslednja 24 sata na koronavirus testirane 8.194 osobe, od čega je pozitivno njih 296. Preminule su tri osobe. Hospitalizovano je 214 pacijenata, od koji je osam priključeno na respirator. Podsetimo, juče su u Srbiji bilo pozitivno… »

COVID-19 u Sjevernoj Koreji, bez vakcina uz stisak Kim Džong Una

Slobodna Evropa pre 4 dana
Nakon nešto više od nedelju dana od prvog prijavljenog slučaja COVID-19, Sjeverna Koreja ima skoro dva i po miliona slučajeva onoga što naziva "groznicom", dok njen vladar Kim Džong Un nastavlja odbijati pomoć u vakcinama i cijelu situaciju okreće… »

Gard spuštamo na sopstvenu odgovornost! Šef SZO upozorava: Pandemija korone još nije gotova

Kurir pre 4 dana
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus poručio je da pandemija koronavirusa "sasvim sigurno nije gotova" i da "gard spuštamo na sopstveni rizik". Pandemija kovid 19 sigurno nije završena, rekao je Gebrejesus… »

"Gard spuštamo na sopstveni rizik" Šef SZO: Pandemija korone još nije gotova

Blic pre 4 dana
Pandemija kovid 19 sigurno nije završena, rekao je danas šef Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adanom Gebrejesus, uprkos padu broja registrovanih slučajeva od vrhunca omikron talasa. On je poručio državama na otvaranju godišnjeg sastanka… »

Oglasio se direktor SZO: Pandemija korone sigurno nije gotova

Večernje novosti pre 4 dana
GENERALNI direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus, izjavio je danas da pandemija korona virusa "sasvim sigurno nije gotova - uprkos tome što je opao broj prijavljenih slučajeva od kada je omikron soj bio na vrhuncu. Foto AP… »

Direktor SZO upozorio: Pandemija korone sigurno nije gotova

Alo pre 4 dana
Ocenio je da "spuštamo gard na našu odgovornost". Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus, izjavio je danas da pandemija korona virusa "sasvim sigurno nije gotova - uprkos tome što je opao broj prijavljenih… »

Tedros: Pandemija koronavirusa sigurno nije gotova

Euronews pre 4 dana
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus, izjavio je danas da pandemija koronavirusa "sasvim sigurno nije gotova", uprkos tome što je opao broj prijavljenih slučajeva od kada je omikron soj bio na vrhuncu. On je… »

Preminule još 2 osobe, novih 186 slučajeva zaraze

RTS pre 4 dana
U Srbiji je za poslednja 24 sata registrovano 186 novih slučajeva koronavirusa, od testiranih 4.170 uzoraka. Od posledica koronavirusa preminule su još 2 osobe. Na bolničkom lečenju je 218 pacijenata, od kojih je desetoro na respiratoru. Tedros… »

Vesti dana »