Omikron

Odobrena buster doza Fajzerove vakcine za decu do 11 godina

Danas pre 8 dana
Američka administracija za hranu i lekove (FDA) dala je dozvolu za hitnu upotrebu antikovid vakcine Fajzer – Biontek kao dopunske, odnosno buster doze za decu uzrasta od pet do 11 godina, objavio je danas CNN. Buster dozu te vakcine deca mogu da prime… »

Fajzer može biti buster doza deci

RTV pre 8 dana
VAŠINGTON - Američka administracija za hranu i lekove (FDA) dala je dozvolu za hitnu upotrebu antikovid vakcine Fajzer - Biontek kao dopunske, odnosno buster doze za decu uzrasta od pet do 11 godina, objavio je danas CNN. Buster dozu te vakcine deca… »

FDA uskoro odobrava buster dozu Fajzera za decu od pet do 11 godina

Nedeljnik pre 9 dana
EPA-EFE/NEIL HALL Američki zdravstveni regulatori mogli bi već ove nedelje da odobre buster dozu Fajzer/Bajontekove vakcine protiv kovida-19 za decu uzrasta od pet do 11 godina, piše Njujork tajms. Kompanija je prošlog meseca podnele zahtev za… »

Uskoro buster doza Fajzerove vakcine za decu od pet do 11 godina?

B92 pre 9 dana
Američki zdravstveni regulatori mogli bi već ove nedelje da odobre buster dozu Fajzerove i Biontekove vakcine protiv kovida 19 za decu uzrasta od pet do 11 godina, piše Njujork tajms. Kompanija je prošlog meseca podnela zahtev za autorizaciju… »

FDA će uskoro odobriti buster dozu Fajzera za decu od pet do 11 godina

Nedeljnik pre 9 dana
EPA-EFE/NARONG SANGNAK Američki zdravstveni regulatori mogli bi već ove nedelje da odobre buster dozu Fajzer/Bajontekove vakcine protiv kovida-19 za decu uzrasta od pet do 11 godina, piše Njujork tajms. Kompanija je prošlog meseca podnele zahtev za… »

FDA će uskoro odobriti buster dozu Fajzera za decu od pet do 11 godina

N1 Info pre 9 dana
Američki zdravstveni regulatori mogli bi već ove nedelje da odobre buster dozu Fajzer/Bajontekove vakcine protiv kovida-19 za decu uzrasta od pet do 11 godina, piše "New York Times". Kompanija je prošlog meseca podnele zahtev za autorizaciju… »

Šta se dešva kada se radnicima dozvoli da odlučuju odakle će i kako raditi?

Biznis i finansije pre 11 dana
Ko ide u kancelariju i kada u velikoj meri zavisi od toga gde se zaposleni nalaze na organizacionoj lestvici Dizajnirati idealan raspored rada i pregovarati sa šefovima nikada nije bilo lakše. Kovid 19 pandemija prepravila je korporativnu politiku tako… »

U Severnoj Koreji umrla još 21 osoba sa visokom temperaturom, Kim: Velika katastrofa

RTS pre 12 dana
Nakon pojave prvih slučajeva koronavirusa, u Severnoj Koreji preminula je 21 osoba. Svi su imali visoku temperaturu, javio je Rojters. Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi izazvani kovidom, ali je državna novinska… »

Svet: U Severnoj Koreji preminula još 21 osoba

RTV pre 12 dana
PJONGJANG, ŠANGAJ - U Severnoj Koreji je preminula 21 osoba u petak pošto su imali visoku temperaturu, a sve nakon pojave prvih slučajeva korona virusa, javio je danas Rojters. Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi… »

"Epidemija" odnosi živote u Severnoj Koreji, skoro 300.000 ljudi na lečenju: Kim situaciju nazvao "velikom katastrofom", ali…

Blic pre 12 dana
U Severnoj Koreji je preminula 21 osoba u petak pošto su imali visoku temperaturu, a sve nakon pojave prvih slučajeva korona virusa, javio je danas Rojters. Severnokorejski mediji nisu potvrdili da li su novi smrtni slučajevi izazvani kovidom, ali je… »

Vesti dana »