Pančevo

Otkrivena laboratorija marihuane kod Nove Crnje, uhapšena dvojica

RTV pre 10 dana
NOVA CRNJA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu i Zrenjaninu otkrili su na teritoriji opštine Nova Crnja ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili S. P. (1988) iz Vršca i B. M. (1997) iz Bele… »

Uhapšeni zbog gajenja marihuane u Novoj Crnji

Danas pre 10 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu i Zrenjaninu otkrili su na teritoriji opštine Nova Crnja ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima. Policija je uhapsila S. P. (32) iz Vršca i B. M. (23) iz Bele Crkve… »

Tri nove mere u Pančevu za lakše funkcionisanje građana

RTV pre 10 dana
PANČEVO - U Pančevu su stupile na snagu nove mere za lakše funkcionisanje građana za vreme trajanja vanrednog stanja, koje se odnose na besplatan parking, ugovor Javno-komunalnog preduzeća "ATP" sa ustanovama socijalne i zdravstvene zaštite u… »

Bolnica u Pančevu prima hitne slučajeve: Apel građanima da za druge intervencije čekaju prestanak vanrednog stanja

Kurir pre 10 dana
U Opštoj bolnici u Pančevu leče se građani s cele teritorije Južnog Banata. U vreme vanrednog stanja lekari u Bolnici pružaju građanima samo hitnu i neodložnu medicinsku pomoć. Iz ove zdravstvene ustanove apeluju na građane da sa svim ostalim… »

Petrohemija radi u dve smene - preduzete mere protiv korone

RTV pre 10 dana
PANČEVO - HIP Petrohemija je zbog ograničenja kretanja prešla na rad u dve smena od po 12 sati, zaposlenima je obezbeđen prevoz a svakodnevno se preduzima i niz drugih mera kako bi se sprečilo širenje koronavirusa i umanjio rizik po zdravlje, navodi… »

Čačak na šestom mestu u Srbiji po broju obolelih od virusa korona

Morava info pre 10 dana
ČAČAK – Čačak se sa trenutno 10 obolelih nalazi na šestom mestu u Srbiji po broju zaraženih koronavirusom. Najveći broj inficiranih nalazi se u Beogradu – za sada ih ima 127. Na drugom mestu je Valjevo sa 41 zaraženom osobom, a potom slede… »

U Vršcu pritvorene 43 osobe zbog nepoštovanja mere samoizolacije

RTV pre 10 dana
VRŠAC - U tri pritvorske jedinice, u Vršcu, Požarevcu i Pirotu, trenutno ima 90 ljudi koji su prekršili meru samoizolacije. Najviše ih je u Vršcu – njih 43. Vršačko odeljenje Kazneno-popravnog zavoda Pančevo – ponovo je u funkciji, ovoga puta… »

Direktor opšte bolnice u Pančevu apeluje da građani sačekaju prestanak vanrednog stanja

Alo pre 10 dana
Samo hitni slučajevi. Na sajtu Opšte bolnice Pančevo objavljen je spisak telefona pojedinih službi putem kojih građani mogu dobiti adekvatne savete. U Opštoj bolnici u Pančevu leče se građani s cele teritorije Južnog Banata. U vreme vanrednog… »

Zabelela se Srbija: Sneg širom naše zemlje, do srede i do 40 centimetara

Blic pre 12 dana
Pusta i bela. Tako večeras izgleda Srbija. Zbog policijskog časa koji je počeo u 17 sati na ulicama nema nikoga, a nakon današnjeg provejavanja u nekim delovima zemlje, sneg je prekrio gotovo sve krajeve naše države. Proleće je zvanično stiglo… »

Nesreća na autoputu Beograd-Niš, ima poginulih

Alo pre 11 dana
Nesreća se dogodila oko tri časa posle ponoći. Jedna osoba poginula je jutros u sudaru na autoputu Beograd-Niš, na deonici Boboviše-Aleksinački rudnici. Kako navodi portal , u pitanju je žena stara 48 godina iz Pančeva. Nesreća se dogodila oko… »

Vesti dana »