Pančevo

NIS pumpe za građane rade od 7 do 15, snabdevanje stabilno

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: U skladu sa novim merama, NIS Petrol i Gazprome benzinske stanice za potrošače su otvorene od 7 sati do 15 sati, a 47 stanica radiće 24 sata dnevno za snabdevanje državnih organa, zdravstvenih i drugih javnih institucija i lica sa posebnim… »

Bilo je kao u Beogradu '99, svi smo prestravljeni

Alo pre 6 dana
Zemlja se tresla 2 sata neprekidno. “Čuju se sirene, prolaze vatrogasna kola, nadam se da se negde nije nešto strašnije dogodilo”, rekla je Pančevka. Posle prvog potresa koji je zatresao Zagreb pa je i krst sa jednog od tornja katedrale pao… »

Dnevnik Pančevca koji je izlečen od korona virusa: "Strah i sivilo, bio sam na ivici nervnog sloma"

Telegraf pre 7 dana
Dnevnik momka koji je korona virus dobio kad je boravio u Nemačkoj, a potom se zaražen vratio u selo Glogonj pored Pančeva. Jedan mladić, žitelj sela Glogonj kod Pančeva i inženjer građevine testirao se po povratku iz Nemačke korona virus i tada… »

Bilo je kao u seriji černobilj u trenu sam shvatio da je ozbiljno: Dnevnik mladića iz Glogonja koji je preživeo koronu

Kurir pre 6 dana
Pred vama je dnevnik mladog Glogonjca, inženjera građevine, kome je posle povratka iz Nemaccke pronađen korona virus, a sada je posle bolničkog lečenja ponovo kod kuće , jer su nalazi na koronu negativni - a on izlečen. Dan I (10.3.2020) Dugo sam… »

Vozači, ovo morate znati: Pumpe uvele novi režim rada! Evo kada možete točiti gorivo

Srbija danas pre 6 dana
Ukupno 47 stanica radiće 24 sata dnevno za snabdevanje državnih organa. U skladu sa novim merama, benzinske stanice za potrošače su otvorene od 7 sati do 15 sati, a 47 stanica radiće 24 sata dnevno za snabdevanje državnih organa, zdravstvenih i… »

Preduzetnik Elvir Kučević donirao dezinfekciona sredstva Novom Pazaru i Tutinu

RTV Novi Pazar pre 6 dana
Preduzetnik Elvir Kučević, preklom sa ovih prostora, donirao je Gradskoj upravi Novi Pazar značajna sredstva za dezinfekciju. „U našoj firmi koja posluje u Pančevu osetili smo dužnost da pomognemo koliko možemo u ovom trenutku. Kupili smo… »

Bravo za profesore poljoprivredne: I u vreme vanrednog stanja održavaju plastenike kako bi spremno sačekali đake (video)

Kurir pre 7 dana
Sve škole na teritoriji Pančeva su, prema uputstvu Ministarstva prosvete, pristupile organizovanju nastave na daljinu. To rade i srednje škole, ali organizovanje praktične nastave u uslovima vanrednog stanja uglavnom nije moguće. Poljoprivredna… »

Preporuke za pranje, čišćenje i dezinfekciju za vreme trajanja pandemije korona virusa

Telegraf pre 7 dana
Nikada ne mešati sredstva za dezinfekciju različitog hemijskog sastava. Mogućnost preživljavanja virusa Covid-19 u spoljnjoj sredini varira i zavisi od stepena zagađenosti sekretima (kapljicama respiratornog sekreta), spoljne temperature i vlažnosti… »

Pančevački kol centri u proseku dobijaju 280 poziva dnevno

RTV pre 7 dana
PANČEVO - Kol centar u Pančevu za pomoć starijima od 65 godina, kojima je propisana zabrana napuštanja svojih kuća radi sprečavanja širenja virusa korona, dnevno u proseku ima 280 poziva. Kako je ispričao gradonačelnik Pančeva, Šaša Pavlov… »

Oko 280 poziva dnevno za pančevačke kol centre

Blic pre 7 dana
Kol centar u Pančevu za pomoć starijima od 65 godina, kojima je propisana zabrana napuštanja svojih kuća radi sprečavanja širenja virusa korona, dnevno u proseku ima 280 poziva. Kako je ispričao gradonačelnik Pančeva, Ssaša Pavlov, pančevački… »

Vesti dana »