Pančevo

Čačak među gradovima u kojima je tokom tri poslednje nedelje najviše firmi otišlo u blokadu

Morava info pre 5 dana
ČAČAK – Od početka pandemije (9. marta) do petka, 27. marta, u Srbiji su blokirani računi 940 kompanija, pri čemu njih 279 prvi put od osnivanja. U blokadu je tokom ovog meseca išlo i po 150 firmi dnevno. Među kompanijama koje su 27. marta ušle… »

Bezbedno do omiljenog doručka – U Pančevu napravljen BUREKOMAT

Luftika pre 5 dana
Vlasnici jedne pekare u Pnačevu su smislili najbezbedniji način na koji Pančevci mogu kupiti svoj omiljeni doručak. Napravili su Burekomat, piše Mondo.rs – Ideja o burekomatu, odnosno šalteru preko kojeg se vrši prodaja, potekla je od mog… »

U pančevačkoj Mašinskoj školi spojili praksu i humanost: Profesori i đaci prave vizire za zdravstvene radnike video

Kurir pre 5 dana
U vreme vanrednog stanja nastava u školama obavlja se putem interneta, dok je malo teže organizovati praktičnu nastavu za srednjoškolce. U Mašinskoj školi Pančevo su se dosetili i spojili korisno i humano. Profesori sa đacima putem interneta rade… »

Suđenje preko skajpa zbog kršenja samoizolacije: Muškarac (71) osuđen na 15 meseci zatvora

Kurir pre 5 dana
Osnovni sud u Pančevu izrekao je danas kaznu od 15 meseci zatvora za Š.R. (71) zbog kršenje mere obavezne samoizolacije nakon povratka iz Crne Gore. Presuda je izrečena nakon što je suđenje održano putem skajpa između Osnovnog suda u Pančevu i… »

Rode ispunile veštačko gnezdo u Barandi

Dnevnik pre 5 dana
BARANDA: Prošle nedelje sve Baranđane obradovala je vest da su, još jednom, rode potvrdile kako vole njihovo selo. Više nema sumnje, rode su prihvatile veštačku metalnu platformu koja je početkom februara postavljena umesto prirodnog gnezda, koje… »

Vlasnik preduzeća „Koka maks” i „Pile žuto” pomaže ugroženima

Dnevnik pre 6 dana
Preduzetnik i vlasnik radnji „Koka maks” i „Pile žuto” iz Petrovaradina Željko Jelić krajem prošle nedelje pokrenuo je akciju podele paketa s proizvodima od pilećeg mesa, a prvi će biti uručen danas. Kako kaže, u narednom periodu želi da… »

Genijalno: U Pančevu možete bezbedno po burek - postoji burekomat! (video)

Mondo pre 6 dana
Vlasnici pančevačke pekare se dosetili kako da bezbedno građane snabdevaju omiljenim doručkom - napravili su "burekomat"! Vlasnici pančevačke pekare se dosetili kako da bezbedno građane snabdevaju omiljenim doručkom - napravili su "burekomat"! Ako… »

Bolji posao - više novca: Šta danas ima da se radi?

Kamatica pre 6 dana
Kompanija: NIS Pozicija: Vodeći inženjer za elektro poslove Uslovi: Višegodišnje radno iskustvo na poslovima održavanja elektro opreme, znanje rada u MS Office-u, vozačka dozvola B kategorije, više/visoko obrazovanje u oblasti elektrotehnike… »

Otvoren burekomat! Originalan pristup pančevačkog pekara u doba korone (foto)

BizLife pre 6 dana
Foto: BIZLife Čuvena pančevačka buregdžinica našla je način da zaobiđe koronu i dođe do svojih mušterija – napravili su burekomat, putem kojeg ljudi sada mogu da naruče svoj omiljeni burek potpuno bezbedno. Burekomat funkcioniše po principu… »

Burekomat u Pančevu: Ima 2 otvora, za ubacivanje novca, i za izbacivanje omiljenog doručka u Srbiji

Telegraf pre 6 dana
- Mi smo pozvali majstora i napravili šalter, na jednom mestu se daje novac i vraća kusur, a ispod njega postoji deo gde se dostavlja hrana - rekla je vlasnica pekare. Objekti koji proizvode hranu, pekare i restorani traže u danima vandredne situacije… »

Vesti dana »