Pančevo

Preuredio hladnjaču za transport mesa i sada prodaje “u pokretu”: U Pančevu mesara na točkovima

Večernje novosti pre 15 sati
Otkako zelene pijace ne rade, trgovci u gradu na Tamišu se na razne načine snalaze da prodaju robu. OTKAKO su pijace zatvorene zbog vanrednog stanja, trgovci u Pančevu se na sve načine trude da se prilagode novonastaloj situaciji i prodaju robu… »

Paketi podrške najugroženijima u Pančevu polovinom sledeće nedelje

RTV pre 17 sati
PANČEVO - Gradonačelnik i komandant kriznog štaba Pančeva Saša Pavlov najavio je da će struktura paketa pomoći penzionerima biti dogovorena do kraja ove nedelje, a da će podela početi najranije sredinom sledeće nedelje. Za portal epancevo.rs on… »

Pančevo: Obustavljeno izvršenje rashoda i izdataka

RTV pre 17 sati
PANČEVO - Gradsko veće Pančeva na 45 dana obustavilo je izvršenje rashoda i izdataka i donelo odluku da sednici može održavati i telefonskim putem, objavljeno je u Službenom listu. Sednice će biti telefonske za vreme vanrednog stanja, zakazivaće… »

Opljačkali pekaru u Pančevu tokom policijskog časa: Prvo prošli, snimali, a onda se vratili po kasu

Telegraf pre 18 sati
Nezvanično, u kasi je bilo tridesetak hiljada dinara. Pekara u Ulici Dimitrija Tucovića u Pančevu opljačkana je juče za vreme zabrane kretanja, nešto posle 18 sati, preneo je portal 013 info. Kako je rekao jedan od očevidaca za lokalni portal… »

Dvojica muškaraca osumnjičena da su za vreme policijskog časa opljačkali pekaru

Srbija danas pre 18 sati
Nezvanično, u kasi je bilo tridesetak hiljada dinara. Pekara u Ulici Dimitrija Tucovića u Pančevu opljačkana je juče za vreme zabrane kretanja, nešto posle 18 sati. Kako je rekao jedan od očevidaca, dvojica kradljivaca su odnela kasu. - Bila su to… »

Marko (31) je uboden u stomak i ostavljen na ulici kao pas, a sve iz bolesnog razloga

Alo pre 20 sati
Roštiljali, pa se poubijali! Dejan T. (20) iz Jabuke kod Pančeva sumnjiči se za ubistvo Marka Veličkovskog (31), dok se Marjan P. (45), otac troje dece, tereti za pomaganje! Oni su svi zajedno roštiljali i pijančili u vreme policijskog časa na… »

U Pančevu mesara "na točkovima"

RTV pre 1 dan
PANČEVO - Na osnovu mere države odlukom gradskih vlasti Pančeva sve pijace su zatvorene, a pojedini trgovci su se prilagodili uslovima i nastavili prodaju uz samu glavnu "zelenu" pijacu. Mesara "Đera", čiji je objekat ostao zatvoren u pijaci… »

Učitelji iz Pančeva zagrlili učenike i svu decu preko Jutjuba

Dnevnik pre 2 dana
PANČEVO: Kolektiv osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” napravio je i okačio na Jutjub interesantan pozdrav spot svojim učenicima od kojih su zbog vanrednog stanja i učenja onlajn već dugo udaljeni. Kroz zajedničke fotografije setili su se… »

Najpopularniji burek u Pančevu sada se kupuje preko šaltera: "Nije bilo šanse da otpustimo radnike"

Telegraf pre 2 dana
"Buregdžijsku radnju Stankoski osnovala sam pre sedam godina, u trenutku kada sam ostala bez posla, u želji da nastavim pekarsku tradiciju moje porodice, prekinutu pre više od 30 godina" Pre nekoliko dana, u jeku pandemije i ekonomskih potresa, pažnju… »

Inspekcije rada primile više prijava zbog otkaza i neobezbedjivanja zaštitne opreme

Jug press pre 1 dan
BEOGRAD U periodu od 16. marta do 31. marta 2020. godine, 32 pisana zahteva zaposlenih zbog otkaza ugovora o radu, dostavljena su odeljenjima i odsecima inspekcije rada u Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Vranju, Pirotu, Kikindi, Novom Sadu… »

Vesti dana »