Pančevo - vesti

Uhvaćeni osumnjičeni za skrnavljenje spomenika na Jevrejskom groblju

RTS pre 2 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba.
Sumnja se da su oni, tokom noći između 8. i 9. decembra ove godine, zajedno sa jednim detetom preskočili ogradu Jevrejskog groblja i porušili 47 nadgrobnih spomenika, saopštila je Policijska uprava Pančevo. Događaj koji je... »

Pančevo: Skrnavili spomenike na Jevrejskom groblju

RTV pre 24 minuta
PANČEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba.
Sumnja se da su oni, tokom noći između 8. i 9. decembra ove godine, zajedno sa jednim detetom preskočili ogradu Jevrejskog groblja i porušili 47 nadgrobnih spomenika, saopštila je Policijska uprava Pančevo. Događaj koji je... »

Uhvaćeni skrnavitelji spomenika na Jevrejskom groblju

Srbija danas pre 1 sat
Uhapšena dvojica maloletnika, slučaj rešen brzom akcijom policije
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su počinili krivično delo povreda groba. Sumnja se da su osumnjičeni, tokom noći između 8. i 9. decembra, zajedno sa jednim... »

Uhapšeni maloletnici osumnjičeni za skrnavljenje spomenika na Jevrejskom groblju

BK TV pre 1 sat
Pančevačka policija pronašla je dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba. Sumnja se da su oni, tokom noći između 8. i 9. decembra ove godine, zajedno s jednim detetom preskočili ogradu Jevrejskog groblja i porušili 47 nadgrobnih spomenika, saopštila je Policijska... »

Maloletnici oskrnavili spomenika na Jevrejskom groblju

Alo pre 1 sat
Alo: Maloletnici oskrnavili spomenika na Jevrejskom groblju
Policija u Pančevu je pronašla dvojicu maloletnika osumnjičenih da su oskrnavili grob.
Sumnja se da su oni, tokom noći između 8. i 9. decembra ove godine, zajedno sa jednim detetom preskočili ogradu Jevrejskog groblja i porušili 47 nadgrobnih spomenika, saopštila je policija u Pančevu. Događaj koji je policiji... »

Ubijenog druga ispratili u suzama na večni počinak!

Alo pre 2 sata
Alo: Ubijenog druga ispratili u suzama na večni počinak!
Ivan Adamov (16) kojeg je Nemanja S. (17) brutalno izbo nožem u Pančevu sahranjen je juče na Novom groblju u Pančevu.
Nekoliko stotina ljudi, koji su se okupili da isprate tinejdžera na večni počinak, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u raku nisu mogli da zadrže suze! U dugačkoj koloni koja je pratila preminulog bili su mahom njegovi... »

Sramota! Vandali porušili jevrejske nadgrobne spomenike iz 18. veka

Srbija danas pre 2 sata
Napad se dogodio nekoliko časova posle ponoći
Nepoznati vandali porušili su tokom vikenda 47 nadgrobnih spomenika na Jevrejskom groblju u Pančevu, prenosi lokalni portal "013 info". Napad na nadgrobne spomenike pripadnika jevrejske zajednice, od kojih su neki i iz 18. veka, dogodio se u noći između petka i subote,... »

Pančevo zanemelo: Stotine tinejdžera na večni počinak ispraća brutalno ubijenog druga

Blic pre 21 sat
Nekoliko stotina ljudi okupilo se na Novom groblju u Pančevu kako bi na večni počinak ispratili Ivana Adamova, tinejdžera koji je pre nekoliko dana brutalno ubijen u tuči u ovom gradu.
Najveći broj okupljenih su Ivanovi prijatelji i drugovi iz škole koji uplakani i u tišini ispraćaju Ivana na večni počinak. Telo brutalno ubijenog mladića prevezeno je na kolicima i belom kovčegu, a ispred parcele ispraćeno je... »

Pančevo: Jedinstven autobuski prevoz i cena karte i dalje tema razgovora

Radio 021 pre 21 sat
Već gotovo dve godine između gradskih vlasti Pančeva i Beograda, razgovara se o boljem i jeftinijem prevozu između dva grada.
Portal 013.info je od kabineta gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova zatražio informaciju o tome dokle se stiglo sa pregovorima. "Predstavnici grada Pančeva su održali sastanak sa predstavnicima grada Beograda, gde je dogovoreno da... »

Porodično nasilje i u Pančevu: Pijan pretukao majku koja je završila u bolnici

Blic pre 1 dan
Muškarac P. A. (50) iz Pančeva, pod dejstvom alkohola pretukao je svoju majku juče oko 18.30 sati, nakon čega je ona prevezena u bolnicu, a on u psihijatrijsku ustanovu.
- To je lice koje je nama poznato već 20 godina. On ima problem sa alkoholom, a i sa psihozom. To je nešto što traje duži period, a on se i lečio u Vršcu - kažu u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Pančevo. P. A. je majci u tom... »

Vučić: Susret s Makronom od izuzetnog značaja

RTV  pre 54 minuta  još 13 povezanih

Kamiondžija blokirao ulicu u Parizu zbog Vučića

Mondo  pre 48 minuta  još 11 povezanih

Milojević: Nema razloga da budemo rasterećeni

Beta  pre 48 minuta  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.