Pančevo

Korona ne posustaje: U južnom Banatu još 643 nova slučaja

Večernje novosti pre 1 sat
Opština Kovin Najviše ih je u Pančevu – 324, a sledeći je Vršac sa 81 novozaraženim. U Alibunaru ih je 65, Kovinu 56, Kovačici 36, Beloj Crkvi 31, Opovu 30 i Plandištu 20.… »

Servis za dostavu "Mr. D" stigao i u Kragujevac

Srbija danas pre 24 sata
Novi servis za dostavu od danas aktivan u Kragujevcu. , nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica od danas je dostupna u Kragujevcu. Mister D, potpuno domaći servis za naručivanje, ove nedelje počeo je sa radom u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a u… »

Slobodan Marin, Pančevac koji je osvetlio Nijagarine vodopade u bojama srpske trobojke

RTS pre 6 sati
Slobodan Marin iz Pančeva, koji tri decenije živi i radi u Torontu, postao je poznat prošle godine kada je za Dan državnosti Srbije osvetlio Nijagarine vodopade bojama srpske trobojke. Namerava da ove godine još lepše obeleži 15. februar. Slobodan… »

Priveden osumnjičeni da je autom udario pešaka pa pobegao

RTV pre 9 sati
PANČEVO - Pančevačka policija identifikovala je I.B. (28) kao osumnjičenog da je u Starčevu automobilom udario devetnaestogodišnjeg pešaka i teško ga povredio, nakon čega je pobegao sa lica mesta. Povređeni pešak zadržan je na lečenju u… »

APR u 2021. godini primio preko 145.000 zahteva za građevinske dozvole

Biznis.rs pre 9 sati
Najviše odobrenja za izvođenje radova dobili Novi Sad, Kragujevac i Pančevo. Najviše odobrenja za izvođenje radova dobili Novi Sad, Kragujevac i Pančevo APR u 2021. godini primio preko 145.000 zahteva za građevinske dozvole Poslovanje Preduzetnik… »

Teška saobraćajka kod Pančeva Pokosio pešaka (19) autom, momak hitno prebačen u bolnicu

Alo pre 9 sati
Pripadnici MUP u Pančevu identifikovali su I. B.(28), koji se sumnjiči da je sinoć u Starčevu automobilom udario pešaka (19) i naneo mu teške povrede, a potom pobegao sa mesta nesreće. Povređeni mladić je zadržan na lečenju u bolnici u… »

Udario pešaka (19) i pobegao: Policija uhapsila vozača (28) u Pančevu

Blic pre 9 sati
PripadniciI Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu efikasnom i brzom akcijom identifikovali su I. B.(28), osumnjičenog da je sinoć u Starčevu automobilom udario devetnaestogodišnjeg pešaka i teško ga povredio, a potom pobegao. Povređen… »

Mister D od danas i u Kragujevcu

Glas Šumadije pre 10 sati
Domaća aplikacija za naručivanje hrane i namirnica Mister D od danas je dostupna u Kragujevcu, a prethodnih dana je počela da radi u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, dok je planirano širenje i na Pančevo, Suboticu, Kraljevo, Čačak, Kruševac i… »

Servis za dostavu "Mr. D" stigao i u Kragujevac

B92 pre 14 sati
Mr. D, nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica od danas je dostupna u Kragujevcu. Mister D, potpuno domaći servis za naručivanje, ove nedelje počeo je sa radom u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a u sledećoj fazi planirano je širenje i na Pančevo… »

Servis za dostavu „Mr. D“ stigao i u Kragujevac

Blic pre 14 sati
Mr. D, nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica od danas je dostupna u Kragujevcu. Mister D, potpuno domaći servis za naručivanje, ove nedelje počeo je sa radom u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a u sledećoj fazi planirano je širenje i na Pančevo… »

Vesti dana »