Pančevo

Vladimir Đukanović doživeo pravi užas na parkingu! Njegova deca briznula u plač kad su ugledala stravičnu scenu!

Alo pre 4 sata
Narodni poslanik Vladimir Đukanović se pre nekoliko dana našao na meti lopova. * Supruzi narodnog poslanika Vladimira Đukanovića ukraden automobil * Unutra su bila tri dečija auto sedišta, dečija kolica, i harmonike Đukanovićevih sinova * Deca… »

Leš muškarca pronađen kod Luke Dunav

B92 pre 1 dan
Pančevo -- Rečna policija pronašla je u Dunavu kod Luke Dunav u Pančevu leš nepoznatog muškarca u petak, oko 11 sati, javlja pančevački portal 013info. Kako navodi, pošto je utvrđeno je da je leš star više dana, Više javno tužilaštvo u… »

U Pančevu se dete otrovalo benzinom, hitno prebačeno u Beograd

Blic pre 1 dan
Jedno dete iz Pančeva, sinoć oko 18.20 sati primljeno je u Gradsku bolnicu u gradu na Tamišu, gde mu je konstantovana dijagnoza "trovanje benzinom". - Dete je sinoć primljeno i transportovano u dežurnu beogradsku kliniku - rekli su iz Hitne pomoći… »

Pronađen leš muškarca na luci Dunav u Pančevu

Telegraf pre 1 dan
Telo je poslato na odbukciju. Rečna policija je u Dunavu kod Luke Dunav pronašla je u petak leš nepoznatog muškarca. Kako je utvrđeno, da je leš star više dana Više javno tužilaštvo u Pančevu je naredilo sudsko-medicinsku obdukciju kako bi se… »

Posle pasa i mačaka, na ulici sada pronađene i otrovane ptice

Blic pre 1 dan
Nakon masovnog trovanja pasa i mačaka u Pančevu, na jednoj Fejsbuk stranici osvanule su fotografije na kojima se nalaze mrtve ptice. Naime one su pronađene na bivšoj pijaci na Tesli (kod betonskih stubića). Fejsbuk stranica "Ekolibrijum" je takođe… »

Nebo iznad Pančeva uplašilo građane: Gusti crveni dim i jaka svetlost pojavili su se posle ponoći! Izgledalo je kao u horor…

Kurir pre 1 dan
Stanovnici Pančeva noćas su bili zabrinuti zbog pojave gustog crvenog dima i jake svetlosti koja se na nebu iznad njihovog grada, prema svedočenju sugrađana, pojavila nešto posle ponoći. Mnogi su na prvi pogled pomislili da je u pitanju neki požar… »

Dete u Pančevu se otrovalo, lekari nisu mogli da dođu sebi kad su videli čime!

Alo pre 1 dan
Jedno dete iz Pančeva, sinoć oko 18.20 sati primljeno je u Gradsku bolnicu u gradu na Tamišu, gde mu je konstantovana dijagnoza "trovanje benzinom". * Dete iz Pančeva primljeno je u Gradsku bolnicu * Konstantovana dijagnoza "trovanje benzinom" *… »

BEOGRAD: U Dunavu pronađeno telo muškarca

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – U petak oko 11 sati Rečna policija je u Dunavu, kod Luke Dunav u Pančevu, pronašla telo nepoznatog muškarca. Kako je utvrđeno da je ono staro više dana, Više javno tužilaštvo u Pančevu je naredilo sudsko-medicinsku obdukciju kako bi… »

Salon umetničke fotografije u Ivanovu

RTS pre 1 dan
"Ivanovo u fokusu" je Salon umetničke fotografije koji se 12. put održava u Ivanovu kod Pančeva. Izloženo je preko 200 radova najboljih fotografa iz Srbije, a mnogi od njih nastali su na Foto safariju, koji se svakog proleća organizuje u ovom malom… »

Bečejcima se predstavili strani folklori

Dnevnik pre 1 dan
BEČEJ: U minula četiri dana Bečejcima su se predstavili brojni strani i domaći ansambli iz sveta na manifestaciji „Bečej Folk Fest“, koja je ovde održana četvrti put. Pokazani su folklori sa četiri kontinenta, plenili su sa scene… »

Vesti dana »