Pančevo - vesti

Otvoren Međunarodni festival harmonike u Ivanovu

Dnevnik pre 15 minuta
Međunarodni festival harmonike „Zlatna dirka - prva harmonika Vojvodine" otvoren je u nedelju uveče u Ivanovu nadomak Pančeva.
Pokrajinska sekretarka za kulturu, javno infomisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević pozdravila je učesnike dvodnevnog festivala. Pozdravljajući brojne učesnike festivala, goste i ljubitelje zvuka harmonike,... »

Promoviše vodene sportove: Nikola Rađen posetio Banjaluku i Pančevo

Kurir pre 1 sat
Na bazenima u Banjaluci i Pančevu održana je promocija, povodom početka kampa vodenih sportova „Number ONE“.
Promociji je prisustvovao koordinator kampa i naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen. Pored Number ONE tima, promociji su prisustvovali čelnici vaterpolo kluba Banjaluka i Dinamo, kao i lokalni mediji. Na gradskom olimpijskom... »

Domu zdravlja nedostaju ginekolozi

RTV pre 5 sati
RTV: Domu zdravlja nedostaju ginekolozi
PANČEVO - Dom zdravlja u Pančevu bi, prema broju stanovnika, trebalo da ima osam ginekologa, ali ih je trenutno upola manje.
Sa tako malim brojem ginekologa, Dom zdravlja uspeva da organizuje rad važne zdravstvene službe. Pančevo, praktično, ima sve manje ginekologa, a ima sve više posla, jer lekari odlaze i posećuju sve ambulante u selima i tamo... »

Donacija NIS-a "Higijeni"

RTV pre 5 sati
RTV: Donacija NIS-a "Higijeni"
PANČEVO - Pančevačka "Higijena" dobila je donaciju od NIS-a 24 velika metalna kontejnera za odlaganje šuta i drugog kabastog otpada.
Oni će poslužiti za opremanje takozvanih zelenih ostrva u Pančevu. Kako je rekla Jovana Dakić iz "Higijene" kontejneri su nedostajali za opremanje "zelenih ostrva", a suština je da građani već kod kuće razvrstavaju komunalni... »

Mimu i Dodu delili su sever i jug: Iz sveg glasa pevali su himne, ali nikada zajedničku. Sada počivaju jedan pored drugog (foto)

Telegraf pre 21 sat
Čudnim spletom dva navijača suparničkih klubova sahranjeni su veoma blizu
Južna i severna tribina, boje šalova, dužina stadiona delili su Mimu i Dodu za života. Moglo bi se sa sigurnošću reći, za ova dva strastvena navijača ljutih sportskih rivala, "Partizana" i "Crvene zvezde", supraničkih momenata... »

Leto moskovsko

Danas pre 1 dan
Feljton ekstra Godine 1964. bio sam pet nedelja u Moskvi, u okviru progama kulturne razmene između Sovjetskog Saveza i Jugoslavije. Neko iz Moskve bi došao na Zagrebački univerzitet na isto vreme.
O ovom predlogu koji je sačinio Filozofski fakultet u Zadru, rešavalo se u Ministarnstvu kulture u Beogradu odluku da se upravo ja pošaljem da mi se daju pare da idem u Moskvu donela je Filimna Mihajlova. To je verovatno bila... »

Preti li Srbiji naftna kriza?

Danas pre 1 dan
Rafinerija Pančevo radi na „tihom hodu“ i ne proizvodi benzin, zatvorene su benzinske pumpe NIS-a, stvaraju se kilometarski redovi na malobrojnim pumpama MOL-a i OMW-a, vraća se šverc i prodaja goriva u flašama na ulici, avioni Er Srbije ne lete zbog nestašice kerozina…
Ko može da pretpostavi mogućnost ovakve naftne krize u Srbiji, slične onoj iz 90-ih godina prošlog veka kad je Srbija (odnosno SR Jugoslavija) bila pod međunarodnim sankcijama? Malo ko danas spreman je da poveruje u takav... »

U Srbiju stiglo zahlađenje: Na nekoliko dana zaboravite na letnje teperature, ali od meteorologa stiže i jedna dobra vest

Blic pre 1 dan
Nakon jučerašnje provale oblaka koja je doslovno potopila Beograd, Pančevo i Vršac, očekuje nas suvo, ali prohladno vreme. U narednom periodu, kako najavljuju meteorolzi neće biti većih padavina. - Padavine koje su zabeležene u toku jučerašnjeg dana, ako se pogleda period i najkišovitiji mesec u... »

Pacijente nosili na rukama: Voda prodrla u pančevačku bolnicu, na terenu vatrogasci sa pumpama

Blic pre 3 dana
U Opštoj bolnici Pančevo liftovi nisu u funkciji usled obilnih padavina koje su izazvale poplavu u podrumu ove institucije, pa su tehničari u jednom trenutku bili čak primorani da teško bolesne i nepokretne ljude prenose rukama. Ovakva situacija otežavala je zaposlenima i pacijentima kretanje, a u... »

Srbija ni blizu najmanje zaduženih zemalja

Danas pre 2 dana
Tvrdnje predsednika Srbije netačne uprkos smanjenju javnog duga Postavljanje kamena temeljca za nemačku fabriku ZF Friedrichshafen AG nedaleko od Pančeva bila je juče prilika da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sve podseti da se javni dug naše države smanjuje i da Srbija trenutno ulazi u red najmanje zaduženih zemalja.
Jeste činjenica da se dug smanjuje, pre samo tri godine bio je 74,7 odsto od BDP-a, krajem prošle godine 61,5 odsto, a prema poslednjem dostupnom podatku aprila ove godine pao na je 58,6 odsto. Ono što nije činjenica, međutim,... »

DW: Erdogan pobedio, demokratija izgubila

Danas  pre 1 sat  još 24 povezane

Mihajlović: Došlo vreme da se pitanje Kosova reši

Danas  pre 2 sata  još 21 povezana

Prosečna plata u aprilu 416 evra

Gde investirati  pre 2 sata  još 15 povezanih

Crna Gora otvara poglavlje kojim odlučuje o sudbini eura

Danas  pre 4 sata  još 15 povezanih

Kuburović: Srbija nema informacije o hapšenju Miše Banane

Večernje novosti  pre 1 sat  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.