Pančevo

Prijava za nis Calling studentsku praksu u nis-u do 26. februara

Kurir pre 1 sat
Ovogodišnji konkurs za „NIS Calling“ studentsku praksu otvoren je do 26. februara 2020. godine. Detaljnim procesom selekcije biće odabrano ukupno 80 studenata, a praksa će se odvijati u tri ciklusa. U toku su prijave za prvu grupu učesnika, njih… »

Porotnika nedostaje i u Leskovcu, Vranju, Prokuplju

Jugmedia pre 4 sata
Višim sudovima u Vranju, Jagodini, Leskovcu, Negotinu, Novom Pazaru, Pančevu, Prokuplju, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Čačku i Šapcu nedostaje ukupno 62 porotnika, a u četiri privredna suda devet. U 25 osnovnih sudova ostalo je nepopunjeno… »

Radovi na pančevcu: Od sutra će se saobraćaj na ovom mostu odvijati samo levom trakom

Blic pre 20 sati
Od sutra pa sve do 4. marta saobraćaj na Pančevačkom mostu će se odvijati otežano zbog radova na putu, saopšteno je u JP "Putevi Srbije". Kako su istakli, izmene u saobraćaju će trajati samo u određenom vremenskom intervalu. U pitanju su radovi… »

Pančevo: Ukoro gotova nova zgrada Zavoda za javno zdravlje

RTV pre 10 minuta
PANČEVO - Nova zgrada Zavoda za javno zdravlje Pančeva bi uskoro trebalo da bude završena. Novac je obezbeđen iz republičkog budžeta i u toku su pripreme za raspisivanjne tendera za izvođača radova. Zavod za javno zdravlje Pančevo je jedna od tri… »

Počinju radovi na Pančevačkom mostu

Alo pre 4 minuta
Od 4. marta kreće sanacija mostarske ograde. Počev od danas, pa sve do 4. marta, saobraćaj na Pančevačkom mostu će se odvijati otežano zbog izvođenja radova na putu, saopšteno je u JP “Putevi Srbije”. Kako su istakli, izmene u saobraćaju će… »

Prijava za NIS Calling studentsku praksu u NIS-u do 26. februara

Alo pre 58 minuta
U prvoj, prošlogodišnjoj, sezoni programa „NIS Calling”, praksu u NIS-u je prošlo 60 odabranih studenta, od preko 2000 prijavljenih, a desetoro je zasnovalo radni odnos u NIS-u. Prijava za NIS Calling studentsku praksu u NIS-u do 26. februara… »

Prijava za NIS Calling studentsku praksu u NIS-u do 26. februara

Nedeljnik pre 1 sat
Ovogodišnji konkurs za „NIS Calling” studentsku praksu otvoren je do 26. februara 2020. godine. Detaljnim procesom selekcije biće odabrano ukupno 80 studenata, a praksa će se odvijati u tri ciklusa. U toku su prijave za prvu grupu učesnika, njih… »

Neprijatni mirisi i dim guše Vrbašane, a kvalitet vazduha niko ne proverava

Večernje novosti pre 2 sata
Po emisiji sumpornih oksida, Vrbas odmah iza Pančeva i Kovačice. U VRBASU je vrlo loš kvalitet vazduha, ali o tome ne postoje noviji zvanični izveštaji, nego samo svedočenja građana. U Udruženju građana "Lokalna alternativa" smatraju da bi u… »

Nadenuo sinu prvencu staro srpsko ime iz ljubavi prema crno-belima i korenima, a žena mu Zvezdašica

Alo pre 2 sata
Bivši rukometaš Partizana, sada Dinama iz Pančeva, Ivan Dimitrijević je 3. februara postao otac po prvi put, nadenuvši sinu ime Jug. "Da, naravno da Jug ima simbolike sa Partizanom, iako moja supruga Milica navija za Zvezdu", potvrđuje za… »

Studenti savetuju kako obrezivati voće

RTS pre 4 sata
Voćari i vinogradari ovih dana orezuju biljke. U Institutu "Tamiš" u Pančevu poljoprivrednici mogu dobiti savet kako da to pravilno urade. Na njihovom oglednom polju trenutno rade studenti, koji tu stiču neophodnu praksu. Posao zimskog orezivanja… »

Vesti dana »