Pančevo - vesti

Srpski rukomet: Pobili se direktori naša dva najbolja kluba (VIDEO)

Vesti online pre 3 sata
To je srpski rukomet! Dno dna... Direktori dva naša najbolja kluba Vojvodine i Dinama iz Pančeva Dartko Jevtić i Stojan Radanović pobili su se tokom meča SEHA lige u Pančevu.
U 29. minutu utakmice na terenu su se prvo pokoškali iskusni Verkić i Žujović, koji su dobili crvene kartone. Umesto da smire situaciji direktori Pančevaca i Novosađana su se potukli. Strava i užas. Pogledajte od 44:10 minuta... »

Ratari traže otpis naknade za odvodnjavanje i jeftinije gorivo

RTV pre 4 sata
RTV: Ratari traže otpis naknade za odvodnjavanje i jeftinije gorivo
PANČEVO, VRŠAC - Predstavnici nekoliko udruženja poljoprivrednika iz Pančeva i Vršca poslali su zahtev Vladi i nadležnim ministarstvima da se otpiše deo naknade za odvodnjavanje, kao i da se dizel gorivo oslobodi akcize.
Ratari smatraju da naknada za odvodnjavanje, određena na osnovu uredbe, nije usklađena sa zakonom o vodama. Krajem 2016. godine počela su da im stižu rešenja za naplatu ove naknade retroaktivno po stopi od 700 odsto. "Pošto zakon... »

Pančevo: sve više očeva prisustvuje porođaju

RTS pre 5 sati
RTS: Pančevo: sve više očeva prisustvuje porođaju
U Pančevu je prošle godine zabeležen porast broja novorođenčadi, a sve je više i očeva koji žele da prisustvuju porođaju. U proseku u ovom gradu godišnje se rodi oko 1.600 beba, a trudnice u bolnici imaju i besplatnu školu za porodilje.
U Pančevu je sve više očeva koji žele da prisustvuju rođenju svog deteta. Lekari kažu da je to dobro, jer se na taj način brže i lakše uključuju u negu bebe, a svojim prisustvom pružaju i važnu podrškuporodilji. Ima, međutim,... »

Novi stanovi za izbegla i raseljena lica u 10 gradova Srbije

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru Beograd, raspisala je tender za izgradnju višeporodičnih stambenih objekata u 10 gradova u Srbiji, piše portal eKapija.
Tender se realizuje u okviru Regionalnog programa stanovanja za stambeno zbrinjavanje izbeglica i raseljenih lica u Srbiji, podseća portal. Kako navode, izgradnjom stambenih zgrada namenjenih socijalnom stanovanju, predviđeno je... »

(Video) Novi skandal u srpskom rukometu Finale Kupa nije moglo da prođe bez haosa: Prvo se potukli igrači na terenu, a onda se dohvatili i direktori

Kurir pre 8 sati
Nesvakidašnja scena viđena je na rukometnoj utakmici između Vojvodine i Dinama iz Pančeva kada su se usred utakmice potukli direktori ovih klubova.
U 29. minutu utakmice na terenu su se prvo pokoškali igrači, Verkić i Žujović, koji su zbog crvenih kartona morali da napuste teren. A, onda su na tribinama udarce razmenili sportski direktori Darko Jevtić (Vojvodina) i Stojan... »

Investicije NIS-a do 2025. godine 2,2 milijarde dolara

Dnevnik pre 10 sati
RTV: Đukov: Investicije NIS-a do 2025.godine 2,2 milijarde dolara
BEOGRAD: Generalni direktor Gaspromnjefta Aleksandar Đukov kaže da će NIS do 2025. godine imati 2,2 milijarde dolara novih investicija, a da je ključni projekat u ovoj i narednoj godini postrojenje za duboku preradu u Rafineriji nafte u Pančevu.
"Kompanija NIS se uspešno razvija. Finansijski pokazatelji su sve bolji - profit i poreska izdvajanja, želimo da tako i nastavimo. Nastavićemo razvoj istraživanja, proizvodnju i preradu nafte i maloprodajnu mrežu", rekao je Đukov... »

Izgradnja objekata za stambeno zbrinjavanje izbeglica

N1 Info pre 10 sati
Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru Beograd raspisala je tender za izgradnju višeporodičnih stambenih objekata, koja se realizuje u okviru Regionalnog programa stanovanja za stambeno zbrinjavanje izbeglica i raseljenih lica u Srbiji.
U okviru ovog projekta, izgradnja stambenih zgrada namenjenih socijalnom stanovanju predviđena je u Valjevu (20 apartmana), Užicu (10 apartmana), Čajetini (12 apartmana), Novom Pazaru (20 apartmana), Kikindi (16 apartmana),... »

U Pančevu jenjava virus gripe

RTV pre 1 dan
RTV: U Pančevu jenjava virus gripe
PANČEVO - Od početka februara čekaonice u ambulantama u Pančevu bile su prepune pacijenata koji su se javljali sa simptomima sličnim gripu, kao i akutnim respiratornim infekcijama. Broj pacijenata ovih dana se smanjuje.
Najveće gužve bile su do pre nedelju dana kada su, zbog velikog broja gripoznih pacijenata, tokom vikenda u dežurnim ambulantama radila po tri lekara. U to vreme je Pančevački Zavod za javno zdravlje potvrdio virus sezonskog... »

Mali srpski fudbaleri u Šangaju

RTS pre 1 dan
RTS: Mali srpski fudbaleri u Šangaju
Deca iz četiri škole u Srbiji učestvovala su na besplatnom zimskom fudbalskom kampu u Šangaju. Među njima su bili i đaci OŠ „Miroslav Antić" iz Pančeva, koji su se vratili sa medaljama i nezaboravnim iskustvom.
Učenici petog i šestog razreda iz Pančeva bili su deo srpskog tima, učesnika fudbalskog kampa u Kini. Boravili su tamo nedelju dana, trenirali i družili se sa decom iz Šri Lanke, Paname i Kenije. "Treniram fudbal već 7 godina,od... »

Finale Kupa Vojvodine: Pehari Vojvodini i Vrbasu

Dnevnik pre 1 dan
Ljubitelji rukometa u Odžacima imali su jedinstvenu priliku pogledaju finale Rukometnog Kupa Vojvodine u muškoj i ženskoj konkurenciji, odlične dve utakmice koje su bile zanimljive i neizvesne, do poslednjeg sudijskog zvižduka.
To posebno važi za finalni duel dama koji je rešen tek nakon produžetka. U muškom finalu sastali su se novosadska Vojvodina koja je u poslednje vreme ubedljivo najbolji tim u Srbiji i Dinamo iz Pančeva. Ovaj susret je obilovao... »

Otkrivena spomen ploča Oliver Ivanoviću u Kosovskoj Mitrovici

Vesti online  pre 7 sati  još 22 povezane

Terorizam ili izolovani čin?

Slobodna Evropa  pre 4 sata  još 18 povezanih

MSP Rusije se oglasilo o poseti Lavrova Srbiji

Vesti online  pre 3 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.