Pančevo - vesti

U jednom gradu broj obolelih raste!

Alo pre 6 sati
Alo: U jednom gradu broj obolelih raste!
Preminuli u bolnici
Od posledica virusa gripa u Opštoj bolnici Pančevo preminule su još dve osobe u prethodna dva dana. Reč je o ženskoj osobi koja je rođena 1958. godine i o muškarcu rođenom 1977. godine. Trenutno se u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi, na intenzivnoj nezi, nalazi troje... »

U poslednjih 48 časova dve osobe preminule od gripa u Pančevu, u teškom stanju još troje

Blic pre 8 sati
Od posledica virusa gripa, u Opštoj bolnici Pančevo preminule su još dve osobe u prethodna dva dana. Reč je o ženskoj osobi koja je rođena 1958. i o muškarcu rođenom 1977. godine. Trenutno se u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi, na intenzivnoj nezi, nalazi troje pacijenata zbog pogoršanja... »

Modernizacija Rafinerije u Pančevu u fokusu NIS-a

Večernje novosti pre 8 sati
„Duboka prerada“, odnosno izgradnja postrojenja za duboku preradu sa tehnologijom odloženog koksovanja, vredna je 300 miliona evra i omogućiće da se u Rafineriji proizvodi više motornog goriva, rekao je generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev
KIRIL Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a, rekao je da je pred kompanijom realizacija značajnog broja strateških projekata, a da je jedan od prioriteta završetak projekta „Duboka prerada“ u Rafineriji nafte Pančevo. Pročitajte... »

Modernizacija Rafinerije u Pančevu u fokusu NIS-a

BizLife pre 8 sati
Foto: Promo Generalni direktor NIS-a, Kiril Tjurdenjev izjavio je da je pred tom kompanijom realizacija značajnog broja strateških projekata, a da je jedan od prioriteta završetak projekta „Duboka prerada“ u Rafineriji nafte Pančevo. On je u intervjuu za agenciju Sputnjik naveo da su dolaskom... »

Uručena Sajamska priznanja i nagrade za najbolju kratku priču na Salonu knjige i grafike. Najbolja priča Maše Pripotko iz Pančeva

Plus online pre 8 sati
Dan pre završetka 20. Salona knjige i grafike upriličena je dodela Sajamskih priznanja i nagrada za najbolju kratku priču. Na samom početku direktor Doma kulture, Miško Ćirić, zahvalio je svima koji su pomogli da se održi Salon knjige i grafike i istakao da su se kao organizatori potrudili da... »

Nove žrtve: Grip odneo još dva života u Pančevu, a još troje u kritičnom stanju!

Srbija danas pre 8 sati
Od posledica virusa gripa, u Opštoj bolnici Pančevo preminule su još dve osobe u prethodna dva dana
Reč je o ženskoj osobi koja je rođena 1958. i o muškarcu rođenom 1977. godine. HAPŠENJE U ZRENJANINU: Policija pronašla ARSENAL ORUŽJA, ručnu bombu, lovačku pušku, municiju... HAPŠENJE U ZRENJANINU: Policija pronašla ARSENAL... »

Pirot: Uručene sajamske i nagrade za kratku priču

Danas pre 8 sati
Sa 20. Salona knjige i grafike u Pirotu Prvu nagradu u iznosu od 20.000 dinara na konkursu Doma kulture za kratku priču Pirota dobila je Maša Pripotko iz Pančeva za priču „Rekvijem za sporedne“.
Druga nagrada u iznosu od 15.000 dinara pripala je autoru Srđanu Stojiljkoviću iz Niša za priču „Brdo“. Treću nagradu u iznosu od 10. 000 dinara dobio je autor priče „Inadžija“ Stamen Milovanlović iz Niša. “Drugi put učestvujem... »

Metro i zoniranje grada (3)

Danas pre 9 sati
Metro-logija 40 Zdrav i celovit urbanizam grada sa metroom mora sistemom rešenja obuhvatiti i predgrađa, pa i „satelitske gradove“.
U razvijenom svetu ne postoje tako ogromne razlike u cenama nekretnina u gradu, predgrađima i satelitskim gradovima, kako je to između Beograda i okoline. Recimo, za cenu jedne kuće na Zvezdari je moguće kupiti 3 kuće u... »

Taksista rešava misteriju tuče u kolima: Dve sestre nasrnule na devojku iz Pančeva, jedva sam ih razdvojio, bile su izgrebane i izujedane

Blic pre 10 sati
"Zvali su me da mi jave da se tri žene tuku u mom taksi vozilu. Dotrčao sam i pokušao da ih razdvojim, a ljudi oko mene su se smejali", ovako za "Blic" priča vozač iz "Aurora" taksija o incidentu koji se dogodio u Nemanjinoj ulici pre desetak dana, a video-snimak tuče je postao hit na društvenim... »

NIS planira vetropark, ako se isplati, kupuje Petrohemiju

RTV pre 13 sati
RTV: NIS planira vetropark, ako se isplati, kupuje Petrohemiju
NOVI SAD - Kompanija NIS planira izgradnju vetroparka u Srbiji kao i gasnu elektranu koja će proizvoditi električnu energiju i paru, rekao je u intervjuu za Sputnjik generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev.
Tjurdenjev kaže i da ukoliko NIS-u bude isplativo da kupi "Petrohemiju", onda će ta kompanija to i učiniti. Takođe, plan je da Rafinerija nafte u Pančevu prestane sa proizvodnjom mazuta sa visokim sadržajem sumpora i da počne sa... »

©2019 Netmark d.o.o.