Pančevo - vesti

Koncert gitariste Aleksandra Stojića na Letnjoj sceni kragujevačkog Univerziteta

InfoKG pre 15 sati
Koncert gitariste Aleksandra Stojića biće održan sutra od 20 časova na Letnjoj sceni Univerziteta u Kragujevcu, a ulaz je besplatan. Publika će biti u prilici da uživa u delima Fernanda Sora, Franciska Tarege, Agustina Bariosa Mangore, Džona Duartea, Lea Brouvera. Magistar Aleksandar Stojić počeo... »

Švarm: Ako pale automobile policajcima, šta drugi da očekuju

N1 Info pre 14 sati
Urednik Vremena Filip Švarm, komentarišući sve češće paljenje automobila policijskih službenika po Srbiji, rekao je da je moć prešla u neformalne kanale i da postoje ljudi koji smatraju da mogu sve i zapitao šta građani mogu da očekuju ako se pale automobili policajaca i inspektora.
Podsetimo, pored Novog Sada, Niša i Kragujevca, u isto vreme i po istom scenariju automobili policajaca goreli su i u Somboru i Pančevu. Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da je otkrivena osoba koja je zapalila dva... »

Đubre ide u Pančevo: Na ovoj deponiji skladištiće se smeće iz Smedereva, Kovina, Alibunara...

Blic pre 14 sati
Vlada Srbije donela je Odluku o zajedničkom obezbeđivanju i sprovođenju upravljanja otpadom na teritoriji Republike Srbije. Pozivajući se na pravo iz Zakona o upravljanju otpadom da ako opštine i gradovi ne mogu da se sporazumeju na koju će regionalnu deponiju prevoziti i odlagati otpad – Vlada... »

Mirjana Blagojev: Transparentnost i refleksija

Arte pre 21 sat
Galerija savremene umetnosti Kulturnog centra Pančeva Vojvode Živojina Mišića 1, Pančevo, izložba skulptura i objekata autorke Mirjane Blagojev pod nazivom, " Transparentnost i refleksija - priča o svetlu". Otvaranje izložbe 27. avgusta u 19h
Na izložbi će biti predstavljene skulpture i objekti u kojima se bavim istraživanjem fenomena transparentnosti i refleksije, koristeći staklo i ogledalo kao osnovni materijal, a svetlo kao jedan od ključnih elemenata koji gradi... »

OPASNOST NA REKAMA I JEZERIMA Divlje plaže gutaju kupače

Dnevnik pre 21 sat
Na početku kupališne sezone zamenik komandanta Ronilačke jedinice Žandarmerije Igor Grcić je apelovao na građane da ne koriste divlje plaže i da se na kupalištima ponašaju odgovorno: da se ne kupaju na neuređenim kupalištima, da u vodu ne ulaze nepripremljeni i pod dejstvom alkohola, a poseban apel je uputio roditeljima – da maloletnu decu ne puštaju u vodu bez nadzora.
Da se građani ne obaziru na svakodnevna upozorenja pokazuje crni bilans u poslednjih desetak dana. Za samo tri dana na Kovinskoj šljunkari udavila su se dva mladića. Pod mutnom vodom jezera Šljunkara u Kovinu, u utorak po podne... »

Konkurs za izlaganje u galerijama Kulturnog centra

Dnevnik pre 23 sata
Kulturni centar Pančeva objavio je konkurs za izlaganje u svojim galerijskim prostorima za narednu godinu za autorske, samostalne i grupne izložbe, multimedijalne projekte i programe.
Konkurs je otvoren do 30. septembra, a prednost imaju inovativni projekti koji već nisu realizovani u galerijskim prostorima Kulturnog centra, Galeriji savremene umetnosti, Galeriji „Milorad Bata Mihailović” i foajeu Kulturnog... »

Kad investitor ode iz svog dvorišta

Politika pre 1 dan
Na nekoliko ari infrastrukturno opremljenog zemljišta živi na desetine porodica u pravoj maloj džungli korova i ambrozije, iz koje im dolaze glodari, insekti, mogu se videti zmije, a posebnu opasnost predstavlja nepokriveni, a zarasli bunar
​Pančevo – Uspeo je Pančevac Milan Konjević da izdeklamuje za šezdeset sekundi u automat kol-centra gradskog Sekretarijata za inspekcijske poslove šta je problem stanovnika naselja Kotež, pa i da u tako malo vremena ostavi adresu... »

Drama na plaži: Muškarac se davio na Beloj steni, hitno prebačen u Urgentni

Srbija danas pre 1 dan
Jeziva scena
Nešto pre 15 časova došlo je do velike drame na poznatoj pančevačkoj plaži, Beloj steni, kada je jedna muška osoba za sada još nepoznate starosti počela da se davi. - Mi smo dobili poziv u 14.52, odmah smo otišli na lice mesta, na kupalište, muškarca su prebacili na... »

Drama na plaži: Muškarac se davio na Beloj steni, prebačen na reanimaciju Urgentnog centra

Blic pre 1 dan
Nešto pre 15 časova došlo je do velike drame na poznatoj pančevačkoj plaži na Beloj steni kada je jedna muška osoba, za sada još nepoznate starosti, počela da se davi. - Mi smo dobili poziv u 14.52, odmah smo otišli na lice mesta, na kupalište, muškarca su prebacili na obalu i prevezli na... »

Startovala Tamiška eko regata

RTS pre 3 dana
RTS: Startovala Tamiška eko regata
Oko 40 čamaca, učesnika Tamiške eko regate, krenulo je od Pančeva do Opova na trodnevno putovanje. Osim druženja i uživanja na vodi, zadatak im je da čiste smeće na reci i provere kakav je plovni status na tom delu Tamiša.
Zaljubljenici u reku najviše vole leto kada mogu da plove i druže se na regatama. Tamiška eko regata, koja se ove godine održava deveti put, ima svoje stalne učesnike, najčešće iz okoline Pančeva i Beograda, ali i one koji su... »

©2018 Netmark d.o.o.