Prijedor - vesti

Bez rada nema života: Mustafa u 101. godini sam cijepa drva, hrani stoku, obrađuje baštu…

Sandžak press pre 2 dana
U 101. godini, a rođen je daleke 1918., Mustafa Džafić iz Donje Ljubije kod Prijedora vredniji je od mnogih koji imaju dvostruko manje godina. Vrijedno pazi na svoja dva bika, cijepa drva kao kakav momak, a prostora ostane i za baštu koju starina vrijedno sije i obrađuje. Kaže da ga glava dobro... »

Intervju Milenko Đaković: Urušava se koalicija sa SNSD

Večernje novosti pre 2 dana
Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora govori za "Novosti" o novim dešavanjima u njegovom gradu
U PRIJEDORU, koji je bastion DNS, zbog poslednjih poteza SNSD sada imamo nestabilnu skupštinsku većinu. Naime, SNSD, sa kojim je DNS u Prijedoru u koaliciji već 15 godina, nedavno je započeo saradnju sa drugim strankama u... »

Građani razočarani: Zatvoreni kafići zbog neizdavanja računa

Blic pre 4 dana
U Prijedoru su inspektori Poreske uprave RS zatvorili nekoliko ugostiteljskih objekata jer nisu izadavani računi gostima. Zbog nepoštovanja Zakon o fiskalnim kasama kafići su kažnjeni tako što su zatvoreni na 15 dana. Pored narandžaste trake, na ulazima u ove objekte istaknuta su i obaveštenja... »

Uhapšen zbog klevete: Lažno prijavio policajce da su primili novac da ne rasvetle krivična dela

Blic pre 5 dana
Osoba S. K. (35) iz Prijedora lažno je prijavilo da su pripadnici Policijske uprave Prijedor primili novac da zauzvrat ne preduzmu službene mere u rasvetljavanju dva krivična dela, saopšteno je danas iz ove Policijsku uprave. Ova osoba osumnjičena je da je lažni iskaz dalo 3. januara u vezi sa... »

Burno na sednici Skupštine grada Prijedor, doveden u pitanje opstanak koalicije DNS i SNSD

Blic pre 7 dana
Na današnjoj sednici Skupštine grada Prijedora, ponovo je doveden u pitanje opstanak koalicije DNS i SNSD u gradu na Sani. Naime, nakon dva i po sata je tek usvojen Dnevni red 22. sednice, kojem su dopunjeni predlozi koje je uoči sednice dostavio SNSD. Predlozi SNSD su uvršeni na Dnevni red uz... »

Rođeno: 1.131 beba, a umrlo 1.585 osoba Zadržan dugogodišnji negativni prirodni priraštaj u Prijedoru

Blic pre 7 dana
U Prijedoru je u prošloj godini broj umrlih veći za 454 u odnosu na broj rođenih, čime je nastavljen dugogodišnji negativan priraštaj stanovništva. Rođena je ukupno 1.131 beba, dok je umrlo 1.585 ljudi iz grada na Sani. Ovu informaciju o broju upisa u matične knjige rođenih, venčanih i umrlih koju... »

Stabilno stanje povređenih u udesu u Omarskoj

Blic pre 8 dana
Zdravstveno stanje pacijenata I.Š. (61) i D.R. (54), koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći u Omarskoj kod Prijedora, za sada je stabilno i oni ostaju na daljem lečenju i praćenju, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci. U saopštenju se navodi da su... »

Prijedorčanin iz firme u kojoj je radio prisvojio 82.500 KM

Blic pre 8 dana
Prijedorčanin A.T. (37) osumnjičen je da je za oko 82.500 KM oštetio privatno preduzeće iz istog grada u kojem je bio zaposlen, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave. A.T. terete da je za devet meseci prošle godine, raspolažući novcem preduzeća koji mu je bilo poveren u radu, veću... »

Kod Omarske sudar tri automobila, dve osobe odvezla Hitna pomoć (foto)

Blic pre 8 dana
Na putu Banjaluka – Prijedor u mestu Omarska jutros se dogodila saobraćajna nesreća. Prema nezvaničnim infromacijama, reč je o sudaru tri automobila. Udes se dogodio kod objekta “Peti Neplan”. Saobraćaj na tom delu puta se odvija usporeno, a prema nezvaničnim informacijama dve osobe su odvezena... »

Prijedor: Polisa spasava voćnjake

Večernje novosti pre 8 dana
U Udruženju voćara grada Prijedora smatraju da treba postići dogovor sa osiguravajućim kućama. Osiguranje voća bila bi najbezbednija opcija za svakog ozbiljanog voćara
NIJE lako živeti od plodova voćnjaka i strahovati da će svaki jači vetar prerasti u oluju praćenu gradom, pogubnim za rod - kaže predsednik Udruženja voćara grada Prijedora Mladen Marijanović. S njim se slažu i ostali voćari,... »

©2019 Netmark d.o.o.