RHMZ

Kiša u svim delovima Srbije, RHMZ upozorava na moguća izlivanja manjih reka

RTS pre 11 dana
U popodnevnim i večeranjim satima kiša, koja pada u pojedinim delovima Srbije i u Beogradu, proširiće se i na ostale krajeve. Meteorolog RHMZ-a Nedeljko Todorović upozorava da bi na manjim vodotocima moglo doći do kratkotrajnog izlivanja - u gornjem… »

Da li nam ponovo prete poplave: Oglasio se meteorolog RHMZ, padavine će se proširiti na ostale krajeve Srbije

Srbija danas pre 11 dana
Pašće između 20 i 40 litara po kvadratnom metru. U popodnevnim i večeranjim satima kiša, koja pada u pojedinim delovima Srbije i u Beograda, proširiće se i na ostale krajeve, izjavio je danas meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda… »

Ovo stiže u Srbiju i ne izgleda dobro FOTO

B92 pre 11 dana
Beograd -- RHMZ je najavio da nas od danas, ali i sutra očekuje velika količina padavina i nagli pad temperature. Na sajtu RHMZ je objavljen i radarski snimak nevremena. Hladan talas već je napravio haos u susednoj Hrvatskoj, a kako se može videti na… »

OBAVEŠTENjE RHMZ SRBIJE: Prognozirane vremenske nepogode na teritoriji Zaječara

Glas Zaječara pre 11 dana
Na osnovu obaveštenja RHMZ Srbije i Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije upozoravamo, u ime Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, građane Zaječara da su večeras (od ponoći) i u toku sutrašnjeg dana moguće grvljavinske nepogode sa… »

Ogroman, zastrašujuć oblak se približava Srbiji

Nova pre 11 dana
Hladan talas, koji je već izazavao haos u regionu, stigao je i do Srbije i tokom poslepodneva proširiće se po celoj zemlji. Došlo je i do pada temperature, koja je u Beogradu u šest časova bila 15 stepeni Celzijusa, da bi kasnije pala na 11. U… »

Upozorenje RHMZ: Kiša kao iz kabla i sunovrat temperature

Nova pre 11 dana
Jedva da smo se oprostili od leta, a već smo zagazili duboko u jesen. Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje na obilne padavine za danas i sutra, a do kraja nedelje se možemo nadati samo jednom sunčanom i suvom danu. U Srbiji… »

RHMZ izdao upozorenje: Uskoro počinje nevreme i obilne padavine, a u ovim krajevima je najavljen sneg!

Srbija danas pre 11 dana
Pripremite kišobrane, očekuju se velika količina padavina. Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje zbog obilnih padavina, koje se očekuju najpre na zapadu i jugozapadu Srbije. Od sredine dana obilna kiša se očekuje i u Beogradu. U… »

Čeka nas potop, ali i sneg!

Prva pre 11 dana
U Srbiji se danas očekuju obilne padavine, uz pad temperature, sopštio je RHMZ. Obilna kiša najpre se očekuje na zapadu i jugozapadu Srbije i to od 20 do 50 mm za 24 cas, lokalno i više. Posle podne, uveče i u toku noći ka utorku padavine će se… »

Prava jesen je stigla: Danas se spremite za obilne kiše i hladno vreme, meteorolozi upozoravaju i na izlivanje reka

Blic pre 11 dana
U Srbiji se danas očekuje obilne padavine, uz pad temperature, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Obilna kiša najpre se očekuje na zapadu i jugozapadu Srbije, i to od 20 do 50 milimetara za 24 sata, lokalno i više. Kako je i… »

Upozorenje RHMZ: Obilna kiša, pad temperature, na planinama moguć sneg

Morava info pre 11 dana
U Srbiji se danas očekuju obilna kiša, najpre na zapadu i jugozapadu Srbije i to od 20 do 50 mm za 24 čas, lokalno i više. Posle podne, uveče i u toku noći ka utorku padavinska zona širiće se preko centralnih krajeva ka istoku. Prestanak kiše… »

Vesti dana »