RHMZ

Prognostičar iz RHMZ otkriva kakva nas jesen čeka: U oktobru letnje temperature, a evo kada će biti padavina

Kurir pre 5 dana
Branko Bijelić, prognostičar iz Republičkog hidrometerološkog zavoda kaže da bi i jesen trebalo da bude toplija, kao i septembar, oktobar i novembar. Prema njegovim rečima, srednje jesenje temperature trebalo bi da da budu od 9 do 14 stepeni… »

RHMZ: Jesen toplija i suvlja

Radio 021 pre 5 dana
Prognostičar iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Branko Bijelić izjavio je danas da bi i jesen trebalo da bude toplija i suvlja, kao i da će biti Miholjskog leta, jer se očekuje da od 5. do 18. oktobra bude toplije od proseka, sa temperaturom… »

Biće miholjskog leta: Prognostičar RHMZ-a otkrio kakvo vreme će biti u oktobru i novembru

Mondo pre 5 dana
Branko Bijelić, prognostičar iz Republičkog hidrometerološkog zavoda kaže da bi i jesen trebalo da bude toplija, kao i septembar, oktobar i novembar. Branko Bijelić, prognostičar iz Republičkog hidrometerološkog zavoda kaže da bi i jesen trebalo… »

Prognostičar iz RHMZ otkriva da li će biti miholjskog leta: Evo kakva nas jesen čeka

Večernje novosti pre 5 dana
BRANKO Bijelić, prognostičar iz Republičkog hidrometerološkog zavoda kaže da bi i jesen trebalo da bude toplija, kao i septembar, oktobar i novembar. Prema njegovim rečima, srednje jesenje temperature trebalo bi da da budu od 9 do 14 stepeni… »

RHMZ: Danas ponegde pljuskovi i grmljavina, a početkom sledeće sedmice...

Prva pre 5 dana
U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti pretežno sunčano ili malo oblačno, posle podne promenljivo i toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima. Moguća je i grmljavima. Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata pre podne, a u planinskim… »

Pred nama je topao i sunčan dan: Temperatura i do 30 stepeni

iKragujevac pre 5 dana
U Srbiji će ovog jutra i prepodne biti pretežno sunčano ili malo oblačno vreme, popodne promenjivo i toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima uz mogućnost grmljavine. Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata prepodne, a u planinskim… »

Danas pre podne sunčano: Po podne pljuskovi, a evo kakvo će vreme biti do kraja meseca! Ovo niste očekivali

Kurir pre 5 dana
U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti pretežno sunčano ili malo oblačno, posle podne promenljivo i toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima uz mogućnost grmljavine. Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata pre podne, a u planinskim… »

Danas pre podne sunčano, ali popodne će vam biti potreban kišobran

Blic pre 5 dana
U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti pretežno sunčano ili malo oblačno, posle podne promenljivo i toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima uz mogućnost grmljavine. Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata pre podne, a u planinskim… »

Jutros sunčano, popodne ponegde pljuskovi i grmljavina

Nova pre 5 dana
U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti pretezno suncano ili malo oblacno, posle podne promenljivo i toplo, ponegde s kratkotrajnom kisom i pljuskovima uz mogucnost grmljavine. U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti pretezno suncano ili malo… »

Meteorolozi objavili prognozu za 7 dana: Ujutru sunčano i toplo, a onda nas očekuje iznenađujuća promena koja će trajati…

Alo pre 5 dana
Do petka promenljivo oblačno i toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 27 do 30 stepeni. U Srbiji će sutra ujutro i pre podne biti pretežno sunčano ili malo oblačno, posle podne promenljivo i toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i… »

Vesti dana »