RHMZ

Pao prvi sneg na Tari, RHMZ upozorava na manja lokalna izlivanja bujičnih vodotokova

RTV pre 12 dana
BEOGRAD - Zahlađenje koje je zahvatilo Srbiju donelo je prvi sneg ove sezone na Tari, javlja RTS. U noći između ponedeljka i utorka sneg je pao na planinama jugozapadne Srbije - Zlataru, Zlatiboru, Tari, Jadovniku, Jabuci. Uz manje teškoće na… »

Obilne padavine, RHMZ upozorava na lokalna izlivanja bujičnih vodotoka

RTS pre 12 dana
Tokom jutra i prepodneva očekuje se kiša, a više padavina se očekuje u Banatu, Pomoravlju i na istoku zemlje. U većini krajeva više od 30 litara po kvadratnom metru. Na visokim planinama moguć i sneg. Posle podne i uveče prestanak padavina. Zbog… »

Hitno upozorenje RHMZ: Preti izlivanje šest reka u Srbiji, evo kada će najjače pljuštati!

Mondo pre 12 dana
Na snazi je i dalje upozorenje na izlivanje pojedinih reka, a kod većeg broja, vodostoji reka će biti u porastu. Na snazi je i dalje upozorenje na izlivanje pojedinih reka, a kod većeg broja, vodostoji reka će biti u porastu. Kiša koja od juče… »

Upozorenje RHMZ: Kiša neprestano pada, vodostaji u porastu, ove reke prete da se izliju

Večernje novosti pre 12 dana
REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod najavio je jutros da se u Srbiji i tokom dana očekuju obilne padavine do 30 milimetara. Prema najavi na sajtu RHMZ, i danas očekuje oblačno, hladno, i vetrovito vreme, mestimično sa kišom. Više padavina očekuje… »

RHMZ za danas najavio obilne padavine i sneg! Da li će se i Beograd zabeleti?

Alo pre 12 dana
Zahlađenje koje je zahvatilo Srbiju donelo je prvi sneg ove sezone na Tari. Zabeleženi su prvi kadrovi na Jabuci, na 1250 metara nadmorske visine. Snega ima nekoliko centimetara, temperatura je -1 pa snega ima i na kolovozu. Zahlađenje koje je… »

Srbijavode: Nema prijava izlivanja vodotokova, situacija pod kontrolom

RTV pre 12 dana
BEOGRAD - Nakon obilnijih padavina tokom noći na teritoriji Srbije, lokalne samouprave nisu prijavile izlivanja, niti bujice lokalnog karaktera, saopšteno je iz preduzeća "Srbijevode". Kako navode, na svim slivovima uvedena su 24-časovna dežurstva… »

RHMZ: Obilne padavine, na snazi upozorenje na izlivanje

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Republički hidrometeorološki zavod najavio je jutros da se u Srbiji i tokom dana očekuju obilne padavine do 30 milimetara. Prema najavi na sajtu RHMZ, i danas očekuje oblačno, hladno, i vetrovito vreme, mestimično s kišom. Više padavina… »

Upozorenje RHMZ: Opasnost od poplava zbog padavina

Nova pre 12 dana
Republički hidrometeorološki zavod najavio je jutros da se u Srbiji i tokom dana očekuju obilne padavine do 30 milimetara. Obilnije padavine se očekuju ujutru na istoku i jugoistoku, kao i u Banatu. Na visokim planinama sneg. Vetar će biti umeren i… »

RHMZ izdao novo upozorenje, moguće izlivanje reka: Pljuskovi sve jači, ako ne morate ne izlazite iz kuće!

Kurir pre 12 dana
Jutros rano Republički hidrometeorološki zavod stavio je najavu na svom sajtu da nas i danas očekuje oblačno, hladno, i vetrovito vreme, mestimično sa kišom. Kiša koja od juče neprestano pada, i danas se očekuje, na istoku i jugoistoku Srbije… »

"Srbijavode": Nema prijava izlivanja vodotokova, uvedena 24-časovna dežurstva

Radio 021 pre 12 dana
Nakon obilnijih padavina tokom noći na teritoriji Srbije, lokalne samouprave nisu prijavile izlivanja, niti bujice lokalnog karaktera, saopšteno je iz preduzeća "Srbijavode". Kako navode, na svim slivovima uvedena su 24-časovna dežurstva svih… »

Vesti dana »