Rio Tinto

Demostat: Skoro trećina građana neće Rio Tinto

Radio 021 pre 2 sata
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović. On je ukazao da 29 odsto ispitanika smatra kako Rio Tintu ne treba dati dozvolu za otvaranje rudnika… »

„Da“ Rio Tintu reklo je 59 odsto Srba, ali…

Nova pre 13 sati
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na eventualni referendum... To je zaključak sa predstavljanja rezultata istraživanja Demostata - "Srbija, Rio Tinto i ekologija“. Istraživanje je sprovedeno u drugoj… »

Istraživanje Demostata o Rio Tintu – politički značaj ekoloških pitanja

N1 Info pre 14 sati
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na eventualni referendum... To je zaključak sa predstavljanja rezultata istraživanja Demostata - "Srbija, Rio Tinto i ekologija“ istraživanje je sprovedeno u drugoj polovini… »

Demostat: Protiv Rio Tinta bezuslovno 29 odsto ispitanika

Danas pre 16 sati
Istraživanje javnog mnjenja Demostata pokazalo je da je na pitanje da li kompaniji Rio Tinto treba dati dozvolu za otvaranje rudnika u Srbiji, 49 odsto ispitanika odgovorilo potvrdno, ali samo ako stručnjaci potvrde da su ispunjeni svi ekološki… »

Demostat: Skoro trećina građana Srbije neće Rio Tinto, 59 odsto uslovljava ekologijom

Slobodna Evropa pre 16 sati
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović, ukazujući da 29 odsto ispitanika smatra kako Rio Tintu ne treba dati dozvolu za otvaranje rudnika ni… »

Istraživanje o Rio Tintu: Trećina građana neće rudnik, 59 odsto ga uslovljava ekologijom

Glas Amerike pre 18 sati
BEOGRAD — Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović na predstavljanju rezultata istraživanja "Srbija, Rio Tinto i ekologija". Građani… »

Demostat: Skoro trećina građana neće Rio Tinto, 59 odsto uslovljava ekologijom

N1 Info pre 19 sati
Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odratiti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović ukazujući da 29 odsto ispitanika smatra kako Rio Tintu ne treba dati dozvolu za otvaranje rudnika ni… »

Održana konferencija za novinare Demostata ``Srbija, Rio Tinto i ekologija``

Beta video pre 21 sat
BEOGRAD - U Medija centru održana je konferencija za novinare Demostata na kojoj će biti predstavljeno istraživanje javnog mnjenja na temu ``Srbija, Rio Tinto i ekologija``. Govorili su: glavni istraživač Srećko Mihajlović, programski direktor… »

Miroslav Aleksić: Sledi borba za Srbiju, narod će pobediti Vučićev kriminalni klan

Glas Šumadije pre 1 dan
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da u narednih godinu dana sledi „borba za Srbiju u kojoj će narod pobediti kriminalni klan“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji „razara i pljačka državu“ gotovo deset… »

Pismo vladi: Ne eksperimentisanju Rio Tinta

Pravda pre 1 dan
KORS, Zaštitimo Jadar i Rađevinu zahtevaju da se onemogući uvoz probnog postrojenja za obradu i proizvodnju litijum karbonata i borne kiseline a čiji nam je uvoz preko medija najavio Rio Tinto, odnosno Rio Sava eksplorejšn. U saopštenju, čiju… »

Vesti dana »