Rumunija

Više od 1,2 miliona građana Srbije primilo vakcinu

Pressek pre 6 dana
U Srbiji su, prema najnovijim podacima Vlade, primenjene 1.226.553 doze vakcina protiv korona virusa, a drugu dozu je od toga broja primilo 427.859 građana. Prema broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je druga u Evropi i prva u regionu, dok je u… »

Dr Adžić: Mladić (21) u veoma teškom stanju. Sve teže slike obolelih od korona virusa

Telegraf pre 6 dana
Kada ćemo se tačno vratiti normalnom životu, još niko precizno ne može da potvrdi. Imamo veoma teške bolesnike, neki od njih odmah se primaju u jedinice intenzivnog lečenja. Za poslednjih sedam dana više od 40 bolesnika smeštenih u Batajnici… »

"Sve kategorije su podjednako ugrožene" Dr Adžić upozorava: Imamo mladića (21) u veoma teškom stanju

Srbija danas pre 6 dana
Kada ćemo se tačno vratiti normalnom životu, još niko precizno ne može da potvrdi, ali će nam vakcinacija pomoći da se sa koronom izborimo u neko dogledno vreme. Imamo veoma teške bolesnike, neki od njih odmah se primaju u jedinice intenzivnog… »

Srbija šesta u svetu i druga u Evropi po broju vakcinisanih

Nova pre 6 dana
Prema broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je druga u Evropi, posle Velike Britanije. U svetu je Srbija na 6. mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika, posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije i SAD. Srbija… »

Ćirković i Aličić šampioni “Zlatne rukavice”

Nova pre 7 dana
Srpski reprezentativci Sara Ćirković i Semiz Aličić osvajači su priznanja "Zlatne rukavice" održanog tokom vikenda u Beogradu. Omladinska “Zlatna rukavica” je održana od 18. do 21. februara u Sportskom centru Rakovica, a organizator je… »

"Ovo je važan dan za Rumuniju" Imunizovanih ima više od inficiranih kovidom

Srbija danas pre 7 dana
Predsednik rumunskog Nacionalnog odbora za koordinaciju vakcinacije protiv kovid (CNCAV) Valeriu Georgita saopštio je da je Rumunija dostigla prekretnicu, jer je broj vakcinisanih premašio broj zaraženih osoba. - Ovo je važan dan za Rumuniju. Danas u… »

Prekretnica u Rumuniji: Broj vakcinisanih premašio broj zaraženih od korone

Blic pre 7 dana
Predsednik rumunskog Nacionalnog odbora za koordinaciju vakcinacije protiv kovid (CNCAV) Valeriu Georgita saopštio je da je Rumunija dostigla prekretnicu, jer je broj vakcinisanih premašio broj zaraženih osoba. "Ovo je važan dan za Rumuniju. Danas u… »

Hrabrost i odlučnost: Srpski reprezentativci Sara i Semiz šampioni omladinske „Zlatne rukavice“

Blic sport pre 7 dana
Nepresušna energija, hrabrost i odlučnost, to su odlike koje su demonstrirale mlade snage plemenite veštine, učesnici omladinske “Zlatne rukavice” koja je održana od 18. do 21. februara u sportskom centru Rakovica. U organizaciji , pod… »

Omladinska zlatna rukavica: Sara Ćirković i Semiz Aličić šampioni,srpskim bokserima i ostale nagrade

Večernje novosti pre 7 dana
NEPRESUŠNA energija, hrabrost i odlučnost, to su odlike koje su demonstitrale mlade snage plemenite veštine, učesnici omladinske "Zlatne rukavice" koja je održana od 18. do 21. februara u sportskom centru Rakovica. U organizaciji Bokserskog saveza… »

Završena omladinska „zlatna rukavica“: Srpski reprezentativci šampioni za 2021. godinu! (foto)

Hot sport pre 7 dana
Srpski reprezentativci Sara i Semiz šampioni omladinske „Zlatne rukavice“ 2021! Nepresušna energija, hrabrost i odlučnost, to su odlike koje su demonstitrale mlade snage plemenite veštine, učesnici omladinske “Zlatne rukavice” koja je… »

Vesti dana »