Rumunija

Vakcinisan milioniti građanin u Srbiji

B92 pre 2 dana
Danas je vakcinisan milioniti građanin, a Srbija je sada na oko 95% vakcinisanih građana iz prioritetnih grupa koji su se prijavili. Završena je prva faza vakcinacija. Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a… »

Razbijena mreža prostitucije u Francuskoj i Španiji

N1 Info pre 2 dana
Velika rumunsko-kolumbijska mreža za prostituciju u Francuskoj i Španiji razbijena je nakon osam meseci istrage, saopštila je francuska policija. Kako se precizira, tri muškarca su uhapšena u Monpeljeu i Perpinjanu, osam osoba u Španiji, jedna u… »

UEFA pravi nove promene u organizaciji Evropskog prvenstva

Alo pre 2 dana
Evropska kuća fudbala mesecima traži najbolje moguće rešenje. Pandemija koronavirusa i dalje pravi probleme UEFA. Evrospka kuća fudbala sad navodno razmišlja da Bilbao, Glazgov i Dablin skine sa liste domaćina Evropskog prvenstva zbog nedostatka… »

Euro sa gledaocima stiže u Rumuniju, ali možda će zaobići Španiju, Škotsku i Irsku

Mozzart sport pre 2 dana
UEFA navodno razmišlja da Bilbao, Glazgov i Dablin skine sa liste domaćina Evropskog prvenstva zbog nedostatka garancija vlasti da će dozvoliti ulazak navijača na tribine. Ostalo je stotinak dana do početka Evropskog prvenstva u fudbalu, a još se ne… »

Saša ilić pozvao u reprezentaciju 5 igrača partizana: Crno-beli "rudnik" talenata, čekaju ih mečevi za Srbiju!

Mondo pre 2 dana
U Humskoj su imali čime da se pohvale. U Humskoj su imali čime da se pohvale. Uskoro slede utakmice reprezentacije Srbije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine, ali slede i mečevi mlađih nacionalnih selekcija. FK Partizan imao je… »

Srbija 1. u regionu, 2. u Evropi, 7. u svetu po stopi vakcinacije

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv koronavirusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu vakcine. Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede… »

Emisija "Nema identiteta bez jezika" (RTV1, 00.00)

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Nestajanje srpskog jezika i kod srpskog stanovništva koje živi u Rumuniji, u Pomorišju, jeste tema emisije NEMA IDENTITETA BEZ JEZIKA. Prepliću se kadrovi snimljeni 2006, u okviru serijala SRBI U RUMUNIJI, sa onima snimljenim 2019. godine… »

Vakcinacija: Srbija u svjetskom vrhu

Al Jazeera pre 2 dana
Do sada su u Srbiji date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu. U Srbiji su, prema najnovijim podacima Vlade ova balkanske države, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je… »

Prva u regionu, druga u Evropi, sedma u svetu po stopi vakcinacije

Alo pre 3 dana
Srbija je na prvom mestu u regionu i prema broju građana koji su primili drugu dozu vakcine na milion stanovnika. U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu… »

U Srbiji dato više od 1,5 milion doza vakcina, revakcinisano više od 500.000 ljudi

Blic pre 3 dana
U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu. Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede je Mađarska, Slovenija… »

Vesti dana »