Rumunija

NATO tera Ruse sa Crnog mora

Vesti online pre 1 dan
Međunarodne vojne vežbe NATO-a „Posejdon 21“ počele su u crnomorskoj luci Konstanca, saopštila je pres-služba Generalštaba Ratne mornarice Rumunije. „Komanda flote Konstance realizuje planirane vojne vežbe na moru, kopnu i u vazduhu koje… »

Stiglo veliko naoružanje: NATO demonstrira silu u Crnom moru, brodovi i avijacija spremni

Srbija danas pre 1 dan
Cilj poboljšati brz odgovor Alijanse. Međunarodne vojne vežbe NATO-a "Posejdon 21" počele su u crnomorskoj luci Konstanca, saopštila je pres-služba Generalštaba Ratne mornarice Rumunije. - Komanda flote Konstance realizuje planirane vojne vežbe na… »

Amerika izdala naredbu, armada uplovila u ruske vode!

Alo pre 1 dan
Međunarodne vojne vežbe NATO-a „Posejdon 21“ počele su u crnomorskoj luci Konstanca, saopštila je pres-služba Generalštaba Ratne mornarice Rumunije. "Komanda flote Konstance realizuje planirane vojne vežbe na moru, kopnu i u vazduhu koje… »

Manevri NATO u Crnom moru, učestvuju - brodovi, avijacija, podvodni roboti...

Sputnik pre 1 dan
Međunarodne vojne vežbe NATO-a „Posejdon 21“ počele su u crnomorskoj luci Konstanca, saopštila je pres-služba Generalštaba Ratne mornarice Rumunije. „Komanda flote Konstance realizuje planirane vojne vežbe na moru, kopnu i u vazduhu koje… »

Hrvati blokiraju Kineze

Vesti online pre 3 dana
Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše “Vol Strit Žurnal”, tumačeći to kao njihovo približavanje pozicijama SAD-a i jačanjem straha u Evropi… »

Američki borbeni dronovi sele se u istočnu Evropu

Politika pre 3 dana
Veći deo bespilotnih letelica sa ratom zahvaćenih delova Bliskog istoka Pentagon će premestiti ka Rumuniji i Poljskoj pripremajući se za sukob velikih sila. Kako bi zaštitile evropski kontinent od napada koje tretiraju kao gotovo izvesne, američke… »

Srbija revakcinisala više nego susedne zemlje zajedno

Politika pre 2 dana
Srbija ima ukupan broj revakcinisanih građana veći nego što zajedno imaju Rumunija, Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Bugarska i Albanija, ukazala je danas ministarka za rad i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević. Ona je na konferenciji za… »

Bolji smo od svih u regionu: Kisić o imunizaciji - Srbija revakcinisala više nego susedne zemlje zajedno

Večernje novosti pre 2 dana
SRBIJA ima ukupan broj revakcinisanih građana veći nego što zajedno imaju Rumunija, Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Bugarska i Albanija, ukazala je danas ministarka za rad i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević. Ona je na konferenciji za… »

Srbija na trećem mestu u Evropi po broju naučnica

Biznis i finansije pre 2 dana
U Srbiji od ukupnog broja naučnika 51,4 odsto čine žene, što nas svrstava na treće mesto u Evropi po kriterijumu rodne ravnopravnosti na ovom polju. Iako mnogi od vas verovatno očekuju da na ovoj listi prednjače razvijene i liberalnije zemlje poput… »

Beba umrla zbog pravoslavnog obreda: Crkva nema dilemu, nastaviće da poštuje tradiciju

Srbija danas pre 2 dana
Beba je preminula usled srčanog udara. Rumunska pravoslavna crkva nastaviće da potapa novorođenčad u vodu tokom ceremonije krštenja, saopšteno je danas, čime su odbačeni pozivi da se izmeni obred nakon što je beba stara šest nedelja preminula… »

Vesti dana »