Rumunija

U Srbiji dato više od 1,5 milion doza vakcina, revakcinisano više od 500.000 ljudi

Blic pre 3 dana
U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu. Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede je Mađarska, Slovenija… »

Srbija prva u regionu, druga u Evropi, 7. u svetu po stopi vakcinacije

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu vakcine. Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede… »

Srbija još uvek drži visoku poziciju: U regionu prvi, a u Evropi na drugom mestu po broju vakcinacija

Srbija danas pre 3 dana
Srbija je na prvom mestu u regionu i prema broju građana koji su primili drugu dozu vakcine na milion stanovnika. U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu… »

Fantastični rezultati imunizacije: Srbija prva u regionu, druga u Evropi, a sedma u svetu po stopi vakcinacije

Kurir pre 3 dana
U Srbiji su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu vakcine. Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Mađarska… »

Srbija prva u regionu, druga u Evropi: Po stopi vakcinacije sedmi smo u svetu

Večernje novosti pre 3 dana
U SRBIJI su, prema najnovijim podacima vlade, do sada date 1.535.274 doze vakcine protiv korona virusa, a 534.751 osoba je dobila i drugu dozu vakcine. Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Mađarska… »

Žene u Luksemburgu čine malo više od trećine radne snage

EurActiv pre 4 dana
U Luksemburgu žene čine 38% radne snage i zarađuju malo manje od svojih muških kolega, prema podacima državne agencije za statistiuku Statek (STATEC). Žene u Luksemburgu su i dalje uglavnom zaposlene u određenim sektorima, dok ih u drugim gotovo da… »

Netflix pao, pa se oporavlja: Striming platfoma neko vreme nije bila dostupna ni u Srbiji

Telegraf pre 4 dana
Većina korisnika dobila je informaciju o grešci pod oznakom: "Error Code NSES-500" Korisnici najpopularnije video striming platforma na svetu - Netflix, nešto posle podneva počeli su sa prijavlju probleme u njenom radu. Prema sajtu Down Detector, koji… »

Evropa: Rekordan broj hospitalizovanih od kovida u Češkoj - 8.162; U Rumuniji milionita osoba primila vakcinu

RTV pre 3 dana
Beč, Kopenhagen - Skeptičnost prema vakcini AstraZeneka u Austriji je velika i zbog toga su sve glasniji zahtevi građana za izborom vakcinom kojom će se imunizovati. U Ukrajini je u poslednja 24 sata hospitalizovan rekordan broj pacijenata obolelih od… »

"Razmatramo izgradnju gasnih konekcija sa Hrvatskom i Rumunijom"

B92 pre 3 dana
Beograd -- Ministarka Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predsednikom kompanije MET Bendžaminom Lakatošem o saradnji u oblasti energetike. Sagovornici su se posebno osvrnuli na gasne elektrane i interkonekcije, kao i obnovljive izvore energije… »

Amerika povećava carine za uvoz iz Srbije: Novi namet nakon izbora nove ministarke finansija

Pravda pre 3 dana
Američko Ministarstvo trgovine objavilo je danas odluku o primeni antidamping carina na uvoz legiranog aluminijumskog lima iz 18 zemalja, među kojima se nalazi i Srbija. Carina na uvoz aluminijumskog lima iz Srbije iznosiće 25,84 procenta umesto 11,67… »

Vesti dana »