Rumunija

UEFA otkazala još dva takmičenja

Alo pre 1 dan
Situacija se ne smiruje. UEFA je otkazala planirano Evropsko prvenstvo za fudbalere i fudbalerke do 19 godina, zbog pandemije koronavirusa. Evropska kuća fudbala je navela da su ograničenja koje su donele vlade usled pandemije koronavirusa dovele do… »

Kurc traži brže odobravanje vakcina

Dnevnik pre 1 dan
BEČ: Austrijski kancelar Sebastijan Kurc založio se danas za to da Evropska agencija za lekove (EMA) ubrza izdavanje odobrenja za vakcine. Kurc je uoči Samita EU na videokonferenciji za predsednikom Saveta EU Šarl Mišelom,i njegovim kolegama sa… »

Kurc traži brže odobravanje vakcina

Vesti online pre 1 dan
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc založio se danas za to da Evropska agencija za lekove (EMA) ubrza izdavanje odobrenja za vakcine. Kurc je uoči Samita EU na videokonferenciji za predsednikom Saveta EU Ssarl Mišelom i njegovim kolegama sa Kipra… »

UEFA neće da rizikuje, otkazano još jedno takmičenje!

Sportske.net pre 1 dan
Evropska fudbalska unija (UEFA) otkazala je planirano Evropsko prvenstvo za fudbalere i fudbalerke do 19 godina zbog pandemije koronavirusa. UEFA je navela da su ograničenja koje su donele vlade usled pandemije koronavirusa dovele do ovakve odluke… »

Ne zavisi sve od kurca: Austrijski premijer zatražio hitno odobrenje za vakcine, "konci u rukama" jedne institucije

Srbija danas pre 1 dan
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc založio se danas za to da Evropska agencija za lekove (EMA) ubrza izdavanje odobrenja za vakcine. Austrijski kancelar Sebastijan Kurc založio se danas za to da Evropska agencija za lekove (EMA) ubrza izdavanje… »

Uefa otkazala U19 Evropsko prvenstvo za fudbalere i fudbalerke

Danas pre 1 dan
Evropska fudbalska unija (Uefa) otkazala je danas planirano Evropsko prvenstvo za fudbalere i fudbalerke do 19 godina zbog pandemije korona virusa. Uefa je navela da su ograničenja koje su donele vlade usled pandemije korona virusa dovele do ovakve… »

Automati za kafu iz komšiluka godišnje "progutaju" više miliona evra

Kamatica pre 1 dan
To su pokazali podaci jednog proizvođača elektronskih uređaja, prenosi agencija Ađerpres. "Trenutno u Rumuniji postoji 120.000 automata. U velikim gradovima se u 70 odsto slučajeva proizvodi iz automata plaćaju kešom, a u manjim gradovima, selima i… »

Automati za kafu i grickalice godišnje pojedu milione

B92 pre 1 dan
Bukurešt -- Rumuni godišnje troše 250 miliona evra na kafu, sokove, tople napitke ili grickalice iz automata. To su pokazali podaci jednog proizvođača elektronskih uređaja, prenosi agencija Ađerpres. "Trenutno u Rumuniji postoji 120.000 automata. U… »

OI (Q): Lavice čekaju rivala, Hong Kong ili Tajland

Sport klub pre 1 dan
Rukometašice Crne Gore boriće se za mesto na Olimpijskim igrama u periodu od 19. do 21. marta. Izvesno je da će rivali na putu ka Tokiju, biti Norveška i Rumunija, ali je i dalje dilema, da li će treći protivnik biti Hong Kong, ili Tajland? Naime… »

U Srbiju iz Evropske unije stiže dodatna zaštitna oprema protiv kovida

RTV pre 1 dan
BRISEL - EU je za potrebe borbe protiv Kovida-19 u Srbiji, izdvojila dodatnih 600.000 zaštitnih maski FFP2 i 650.000 pari zaštitnih rukavica, navode u Evropskoj komisiji. Ova zaštitna oprema u Srbiju dolazi iz Grčke, koja je jedno od sedišta… »

Vesti dana »