Sajam automobila

Unikatni Bugatti La Voiture Noire spreman za isporuku

Nacionalna klasa 14.06.2021
Bugatti La Voiture Noire je bio jedna od zvezda Sajma automobila u Ženevi 2019. godine, ali je tada bio prikazan samo dizajn, a vozilo je imalo električni motor male snage. Dve godine kasnije, ovaj unikatni automobil je završen i spreman za isporuku… »

Počela proizvodnja limuzine koju je promovisao Putin lično

N1 Info 09.06.2021
Kompanija Aurus je objavila da je počela sa proizvodnjom svoje luksuzne limuzine koja bi trebala da predstavlja konkurenciju automobilima koji proizvode kompanije Rols Rojs i Bentli. Ova limuzina je razvijena u projektu saradnje ruskog instituta NAMI i… »

Ko nema PlayStation 5 Cyberpunk 2077 može da "potera" i na svom Tesla automobilu

Telegraf 08.06.2021
Iako je Ilon Mask poznat po tome da ume da daje "preuveličana" predviđanja, ovoga puta je potvrda njegovog tvita stigla iz samog vrha tehnološkog giganta AMD-a... Kompjuterska grafika zasnovana na AMD-ovoj RDNA2 arhitekturi našla je novu primenu u… »

Tesla automobili imaju dovoljno grafičke snage da pokrenu Cyberpunk 2077

Auto blog 07.06.2021
Na godišnjem Computex sajmu, AMD CEO Lisa Su je održala prezentaciju šta je novo u pomenutoj kompaniji i u kom pravcu se ona kreće. U toj prezentaciji saznali smo jedan interesantan novitet. Naime, ona je navela da RDNA2 grafika ima novu primenu – u… »

Tesla automobili imaju dovoljno grafičke snage da pokrenu Cyberpunk 2077

PC Press 07.06.2021
Na godišnjem Computex sajmu, AMD CEO Lisa Su je održala prezentaciju šta je novo u pomenutoj kompaniji i u kom pravcu se ona kreće. U toj prezentaciji saznali smo jedan interesantan novitet. Naime, ona je navela da RDNA2 grafika ima novu primenu – u… »

Sajam u Ženevi vraća se 2022.

Nacionalna klasa 07.06.2021
Posle dvogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, Međunarodni sajam automobila u Ženevi ponovo je zakazan za februar 2022. godine, potvrdili su organizatori ove manifestacije. Dani za medije tokom 91. Sajma u Ženevi zakazani su za 17. i 18… »

I danas utiče na dizajn Lamborghinija: Countach slavi 50. rođendan FOTO/VIDEO

B92 06.06.2021
Čuveni klinasti oblik po kome je prepoznatljiv Countach danas je uobičajen kod supersportskih automobila, ali teško je i zamisliti koliko je revolucionaran bio u svoje vreme. Lamborghini Countach, sa svojim inivativnim izgledom, predstavljen je pre 50… »

Električni automobil Airo pročišćava zagađeni vazduh tokom vožnje

Auto blog 04.06.2021
Na putevima se može videti sve više električnih automobila, pad troškova proizvodnje baterija dodatno utiče na pad cena, tako da električni automobili postaju pristupačniji. Međutim, jedan električni automobil je poseban zbog toga što tokom… »

Zgodni foto-modeli su prošlost: Ova slatka maca sve češće zamenjuje hostese na sajmovima automobila

Telegraf 03.06.2021
Njen vlasnik je na tu ideju došao, pošto je i sam radio u automobilskoj industriji... Mao Mao je mačka koja je prva među svojom vrstom započela karijeru modela na sajmu automobila. Njene pripreme izgledaju identično kao i pripreme manekenki koje… »

Bolonja: Haos na vakcinaciji bez poziva

RTV 02.06.2021
RIM - Prvi takozvani "Otvoreni dan vakcinacije" bez poziva, u Bolonji je danas zbog loše organizacije i hiljada ljudi koji su došli, održan u potpunom haosu, pa je morala i policija da interveniše, izveštava agencija AGI. Vlasti regije Emilija… »

Vesti dana »