Sajam automobila

Na sajam u Minhenu stižu Dacia sa sedam sedišta i Renault Megane E-Tech Electric

Auto blog pre 21 dana
Rumunska Dacia je za sajam automobila u Minhenu najavila model sa sedam sedišta. Renaultov pristupačni brend će se pojaviti na sajmu u Minhenu, koji će se održati u septembru. Dacia priprema svetsku premijeru modela čije ime još nije otkriveno, ali… »

Lada uskoro dobija turbomotor jačine 150 konjskih snaga

Auto blog pre 21 dana
Kompanija „AvtoVAZ“ planira da u narednih pet godina plasira automobil „Lada“ sa turbomotorom 1.3 TCe 150, zapremine 1,3 litra i 150 konjskih snaga, saopštio je predsednik kompanije Nikola Mor na Međunarodnom industrijskom sajmu… »

Aston Martin Valkyrie AMR Pro

Nacionalna klasa pre 22 dana
Isporuke Aston Marinovog hipermodela Valkyrie tek počinju do kraja godine, ali je kompanija već predstavila ekstremnu AMR pro verziju, koja je napravljena za vožnju samo na stazama. Automobil je najavljen konceptom na Sajmu automobila u Ženevi, a sada… »

Lada dobija turbo-benzinac od 150 "konja"

B92 pre 22 dana
Kompanija AvtoVAZ planira da u narednih pet godina ponudi Ladu sa Renault 1.3 TCe motorom sa 150 konjskih snaga, saopštio je predsednik kompanije Nikola Mor na Međunarodnom industrijskom sajmu Inoprom-2021. Trenutno se ovi motori ugrađuju u automobile… »

„Lada” uskoro dobija turbomotor jačine 150 konjskih snaga

Politika pre 22 dana
Kompanija „AvtoVAZ” planira da u narednih pet godina plasira automobil „Lada” sa turbomotorom 1.3 TCe 150, zapremine 1,3 litra i 150 konjskih snaga, saopštio je predsednik kompanije Nikola Mor na Međunarodnom industrijskom sajmu… »

„Lada“ uskoro dobija turbomotor jačine 150 konjskih snaga

Sputnik pre 22 dana
Kompanija „AvtoVAZ“ planira da u narednih pet godina plasira automobil „Lada“ sa turbomotorom 1.3 TCe 150, zapremine 1,3 litra i 150 konjskih snaga, saopštio je predsednik kompanije Nikola Mor na Međunarodnom industrijskom sajmu… »

Električni GAC Aion S Plus

Auto blog pre 30 dana
Kineski GAC Motors je u novembru 2018. godine na Guangzhou sajmu automobila predstavio električni sedan Aion S, koji je na tržištu zvanično u aprilu 2019. Sada je stigao i obnovljeni model, pod nazivom GAC Aion S Plus, sa doteranim branicima, nižom… »

FOTO: Održan Sajam automobilčića u Novom Sadu

Moj Novi Sad 27.06.2021
Na platou ispred SPENS-a, u subotu je održan četvrti Sajam automobilčića u organizaciji Saveza vozača Vojvodine Dvadeset kolekcionara iz zemlje i regiona ponudilo je svoje male četvorotočkaše posetiocima ovog nesvakidašnjeg događaja. Bilo je… »

Na sajmu automobilčića više od 15.000 eksponata

RTV 26.06.2021
NOVI SAD - Održan je 4. sajam automobilčića u Novom Sadu. Posetioci su imali priliku da vide više od 15.000 eksponata i više od 20 kolekcionara, a ovogodišnja manifestacija osim izložbenog, bila je i edukativnog karaktera. Od kupovine i razgledanja… »

Sajam automobilčića na platou SPENS-a

NoviSad.com 26.06.2021
Novi Sad - Četvrti Sajam automobilčića biće održan danas na platou Spensa, u periodu od 16 do 20 sati. Na platou će se posetiocima predstaviti kolekcionari s preko 15.000 eksponata, a za najmlađe posetioce će biti organizovane likovne radionice… »

Vesti dana »