Sajam automobila

Bezbednost u prvom planu: U Novom Sadu počeo dvodnevni Sajam saobraćaja

Večernje novosti pre 13 sati
BEZBEDNOST saobraćaja, značaj prevencije, kao i faktori i uzroci koji dovode do saobraćajnih nezgoda, glavne su teme „Sajma saobraćaja“ koji je danas, na „Svetski dan bez automobila“, svečano otvoren u Kongresnom centru Novosadskog sajma… »

Lexus najavljuje novi električni koncept

Auto blog pre 2 dana
Lexus priprema novi koncept automobil za sajam mobilnosti koji će se sledećeg meseca održati u Japanu. Novi koncept će najaviti sledeću generaciju električnih vozila ovog brenda koja će usvojiti modularnu strukturu kao i modifikovanu bateriju koja… »

Tribina "Biciklisti pitaju grad" u petak u Novom Sadu

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Cеntar za unaprеđеnjе bеzbеdnosti u saobraćaju, uz finansijsku podršku Gradskе upravе za saobraćaj i putеvе Grada Novog Sada organizuje еdukativnu tribinu pod nazivom "Biciklisti pitaju grad“ u pеtak 22.9.2023. u 18 sati na… »

Kinezi bi da osvoje evropsko tržište, a kakvi su na "testu severnog jelena"? VIDEO

B92 pre 2 dana
Kineski proizvođači su dominirali na sajmu automobila u Minhenu, a sada počinju da osvajaju evropsko tržište. Lider kineskog automobilskog talasa je BYD, a jedan od njegovih ponosa je model Han. Reč je o električnom automobilu koji bi da se… »

Srpska premijera! Restilizovana A klasa Mercedesa na Sajmu automobila – Kemoimpex Auto

Niške vesti pre 2 dana
Ove godine njihova ponuda biće raznovrsna i to, od putničkih vozila na sajmu će biti prikazani modeli A klase, koja je facelift model , C klasu, električno vozilo Mercedes-EQA i Citan, od komercijalnih vozila biće tu Sprinter. Premijerno će biti… »

Samo tri Volkswagena će preživeti elektrifikaciju

B92 pre 2 dana
Imena kao što su Golf, Tiguan i GTI su bezbedna. Šef brenda Volkswagen, Tomas Šefer, kazao je da ce se osveženi Golf pojaviti 2024. i da kompanija planira da uvede električni Golf nakon 2028. godine. Pored Golfa, bezbedni su još Tiguan i GTI… »

Chery Fengyun A9

Auto blog pre 3 dana
Kineski Chery priprema novu Fengyun seriju, kreiranu za elektrifikovane modele. Prvi model biće limuzina A9 koja je najavljen sa jednom zvaničnom slikom. Chery Fengyun A9 se dizajnerski oslanja na koncept Chery Arrizo Star, koji je prikazan u aprilu ove… »

MALI IZLAGAČI i ove godine na Sajmu automobila

Niške vesti pre 3 dana
Na XIV Auto Moto Fest-u predstaviće se auto kuće, a biće tu i auto oprema, servisi, osiguravajućih društava i restorani. VOZZi – aplikacija i kompanija – potpuno digitalizovana pomoć na putu! Više o ovoj aplikaciji možete saznati na njihovom… »

Kritična masa: "Dan bez automobila 2023." i tribina "Biciklisti pitaju grad"

Moj Novi Sad pre 4 dana
U okviru Evropske nedelje mobilnosti EU info Point Novi Sad i Novosadska biciklistička inicijativa obeležiće Dan bez automobila u petak, 22. septembra, vožnjom bicikala koja počinje u 17 časova. Pod sloganom "uštedi energiju" dobrodošli su svi –… »

Promjene u automobilskoj industriji | Al Jazeera Business

Al Jazeera pre 6 dana
U američkoj automobilskoj prijestolnici Detroitu održava se godišnji sajam automobila. I dok sve veće prisustvo električnih vozila jasno ukazuje na globalne trendove te industrije, hiljade radnika u fabrikama širom Sjedinjenih Američkih Država… »

Vesti dana »