Sajam automobila

Otkazan sajam automobila u Njujorku

Auto blog pre 13 sati
Međunarodni sajam automobila u Njujorku je opet otkazan, po četvrti put za 18 meseci. Sajam je trebalo da se održi ovog meseca, ali su organizatori bili primorani da otkažu događaj zbog širenja Covid-19 Delta varijante, piše Carscoops. U… »

Ponovo se naplaćuje parkiranje na platou u Mičurinovoj ulici

B92 pre 1 dan
Parkiranje na delu platoa u Mičurinovoj ulici, nakon pola godine, ponovo se naplaćuje. Kako navode u JKP "Parking servis", naplata je ponovo uvedena u skladu sa saobraćajnom signalizacijom, s obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, ali i zbog… »

Ponovo se naplaćuje parkiranje na platou u Mičurinovoj ulici

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Parkiranje na delu platoa u Mičurinovoj ulici, nakon pola godine, ponovo se naplaćuje. Foto: JKP "Parking servis Kako navode u JKP “Parking servis”, naplata je ponovo uvedena u skladu sa saobraćajnom signalizacijom, s obzirom na… »

"Povoljna epidemiološka situacija" donela naplatu parkinga kod Sajma, posle pola godine

Radio 021 pre 1 dan
"Parking servis" vratio je naplatu parkiranja na delu platoa u Mičurinovoj ulici, a nakon što pola godine nije bilo naplate. Naplata je bila privremeno obustavljena kako bi se ubrzao i pojednostavio proces vakcinacije onima koji do punkta na Novosadskom… »

"PARKING SERVIS": Zbog "povoljne epidemiološke situacije" parkiralište u Mičurinovoj ulici ponovo pod naplatom

Moj Novi Sad pre 2 dana
Na snazi od danas. U želji da se ubrza i pojednostavi proces vakcinacije građanima koji su proteklih šest meseci do punkta za vakcinaciju u Hali 1 Novosadskog sajma dolazili automobilom, Javno komunalno preduzeće "Parking servis" nije naplaćivalo… »

Niš bez Sajma automobila

Naissus info pre 2 dana
Da Sajam automobila ove godine neće biti održan saopštava direktor Sajma Oliver Paunović a kao razlog navodi to da je cena zakupa SC “Čair” u odnosu na prethodne godine znatno veća. “Kada je auto industrija u velikoj krizi, a i sami ne znamo… »

Čair “poskupeo” 115 odsto, otkazan Niški sajam automobila

BizLife pre 3 dana
Ističe da su do sada imali podršku Grada, ali je ove godine izostala, pa bi morali da plate punu cenu zakupa – umesto dosadašnjih 480.000 dinara, više od milion za tri dana. Nakon 12 godina održavanja Sajma automobila u Nišu organizatori su ove… »

SC "Čair" im tražio 1.080.000 dinara za tri dana zakupa, organizatori otkazali Sajam automobila

Južne vesti pre 3 dana
Da je cena zakupa hale "Čair" drastično povećana i to u vreme kada je auto-industrija u velikoj krizi, kaže direktor Sajma automobila Oliver Paunović i objavljuje da je ovogodišnja manifestacija otkazana. Ističe da su do sada imali podršku Grada… »

Otkazan Sajam automobila u Nišu

Auto blog pre 2 dana
Nakon 12 godina tradicije, velikog rada, požrtvovanja, discipline i organizacije, odlučio sam teška srca da sajam automobila u Nišu ove godine ne održimo, napisao je na svojoj facebook strani idejni tvorac i direktor Sajma automobila u Nišu Oliver… »

Posle 11 godina Sajam automobila u Nišu neće biti održan

Danas pre 2 dana
Dvanaesti Sajam automobila u Nišu neće biti održan jer je cena zakupa sportske hale „Čair“ duplurana u odnosu na prethodne godine, potvrdio je danas Oliver Paunović, direktor niškog Sajma automobila i njegov idejni tvorac. – Kada je auto… »

Vesti dana »