Sajam automobila

Subaru Levorg Prototype

Auto blog pre 1 dan
Subaru je potvrdio da će ovogodišnji sajam automobila u Tokiju iskoristiti da najavi potpuno novu generaciju modela Levorg (LEgacy, reVOlution, touRinG). Kompanija će naime 24. oktobra u Tokiju prikazati Levorg Prototype, pretprodukcijski primerak… »

Na današnji dan pre 64 godine počela proizvodnja Fiće

RT Kragujevac pre 1 dan
Na današnji dan pre 64 godine počela je proizvodnja prvog nacionalnog vozila – popularnog Fiće, odnosno modela Zastave 750. Mali putnički automobil rađen je prema licenci Fijata, a u periodu od 18. oktobra 1955. do 1985. sa proizvodnih traka sišlo… »

Nova Honda Fit / Jazz

Auto blog pre 2 dana
Potpuno nova generacija Honde Fit (u Evropi kao Jazz) će biti jedna od brojnih svetskih premijera na ovogodišnjem sajmu automobila u Tokiju koji počinje sledeće nedelje. Dok čekamo na promociju, japanski mediji su objavili navodno zvaničnu sliku… »

Nissan Ariya Concept

Auto blog pre 1 dan
Nissan je za ovogodišnji sajam automobila u Tokiju još ranije potvrdio premijeru električnog IMk Concepta (najavljen kao ultimativno gradsko prevozno sredstvo), ali to neće biti njihov jedini novitet. Pripremljen je naime i Ariya Concept o kome za… »

Električna Mazda MX-30

Auto blog pre 1 dan
Mazda je još početkom septembra prikazala prototip nazvan e-TPV (Electric Technology Prove-Out Vehicle), napravljen sa karoserijom Mazde CX-30, ali njihov budući električni model će imati drugačiji oblik. Japanci će sledeće nedelje na sajmu u… »

Mitsubishi MI-Tech Concept

Auto blog pre 1 dan
I Mitsubishi Motors će imati više premijera na predstojećem 46. sajmu automobila u Tokiju koji će se održati od 24. oktobra do 4. novembra 2019. Jedna od premijera je MI-Tech Concept, manji plug-in hibridni SUV. Kako se kaže u saopštenju… »

Honda Jazz / Fit – nova tizer fotografija pre premijere!

Vrele gume pre 1 dan
Trenutna, treća generacija modela Honda Jazz / Fit, uskoro će ustupiti mesto novoj generaciji, koja će premijerno biti predstavljena 23. oktobra na Sajmu automobila u Tokiju. Naime, kompanija Toyota je danas obavila prvu zvaničnu, tizer fotografiju za… »

Zašto je Sajam automobila bitan gradu?

Niške vesti pre 1 dan
U dane održavanja Sajma u naš grad dođe i preko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona, koji svake godine imaju priliku da vide evropske i srpske premijere najprodavanijih brendova automobila. Takva slika bila je i ove godine. Deseti jubilarni… »

Mazda objavila prvi tizer za svoj prvi, serijski električni automobil!

Vrele gume pre 1 dan
Mazda je potajno radila na svom prvom, potpuno električnom automobilu već neko vreme. Taj model će premijerno biti predstavljen 23. oktobra, na Sajmu automobila u Tokiju. Nažalost, taj automobil neće biti u konačnoj varijanti. Malo toga se zna o… »

Toyota Ultra-Compact BEV

Auto blog pre 2 dana
Na Toyotinom štandu na predstojećem 46. sajmu automobila u Tokiju će biti izloženo i malo električno vozilo Ultra-Compact BEV. Takođe, iz Toyote su već sada najavili da će ovaj gradski dvosed do kraja sledeće godine biti ponuđen kupcima u… »

Vesti dana »