Sajam automobila

Otkazan sajam u Ženevi

Vrele gume pre 2 sata
Međunarodni sajam automobila u Ženevi 2023. seli se u Katar Ženevski međunarodni sajam automobila (GIMS) će se održati isključivo u Dohi, u Kataru, 2023. Događaj planiran za Ženevu u februaru 2023. neće se održati, sa žaljenjem je danas… »

Ponovo otkazan sajam automobila u Ženevi

Telegraf pre 4 sati
Međunarodni sajam automobila u Ženevi 2023. je otkazan "zbog neizvesnosti u globalnoj ekonomiji i geopolitici", navodi se u zvaničnom saopštenju organizatora. Prvobitno je planirano da se održi u dva dela – Ženeva u februaru i Doha, Katar u… »

Međunarodni sajam automobila se iz Ženeve seli u Dohu

Dnevnik pre 9 sati
ŽENEVA: Međunarodni sajam automobila u Ženevi, koji je planiran za februar, otkazan je i održaće se u Dohi, glavnom gradu Katara, saopštili su organizatori te manifestacije. Zbog globalnih ekonomskih i geopolitičkih neizvesnosti, kao i rizika… »

Otkazan salon automobila u Ženevi 2023. godine

Biznis.rs pre 10 sati
Izložba najboljih vozila biće održana u Kataru. Sajam automobila u Ženevi (Geneva International Motor Show) planiran za februar 2023. godine otkazan je, saopštili su organizatori. Prestižni sajam automobila otkazan je četvrti put zaredom „zbog… »

Otkazan Međunarodni sajam automobila u Ženevi

RTV pre 10 sati
ŽENEVA - Međunarodni sajam automobila u Ženevi, koji je planiran za februar, otkazan je i održaće se u Dohi, glavnom gradu Katara, saopštili su organizatori te manifestacije. "Zbog globalnih ekonomskih i geopolitičkih neizvesnosti, kao i rizika… »

Bez sajma automobila u Ženevi i sledeće godine

B92 pre 10 sati
Održaće se na drugoj lokaciji krajem 2023. Ženeva Motor Show otkazan je četvrtu godinu zaredom a umesto ove manifestacije, održaće se sajam u Dohi, u Kataru, 2023. godine. Organizatori su prvobitno planirali da održe sajam u Švajcarskoj od 14. do… »

Otkazan najvažniji salon automobila na svetu

Nova pre 10 sati
Salon automobila u Ženevi otkazan je četvrtu godinu za redom, a organizatori su kao razlog naveli nesigurnosti u globalnoj ekonomiji i geopolitici. Ipak,i dalje je u planu manifestacija u Kataru koja bi trebala da zameni najvažniji sajam automobila na… »

Ponovo otkazan sajam automobila u Ženevi

Auto blog pre 21 sat
Međunarodni sajam automobila u Ženevi 2023. je otkazan „zbog neizvesnosti u globalnoj ekonomiji i geopolitici“, navodi se u zvaničnom saopštenju organizatora. Prvobitno je planirano da se održi u dva dela – Ženeva u februaru i Doha, Katar u… »

Sajam električnih automobila u septembru u Novom Sadu

Danas pre 2 dana
„Electric vehicles days“, sajam posvećen električnim vozilima, održaće se 8. i 9. septembra na Novosadskom sajmu. Manifestacija će i ove godine okupiti veliki broj kompanija iz automobilske industrije kao i proizvođače delova za električna i… »

Electric Vehicle Days - Sajam i konferencija posvećeni elektromobilnosti početkom septembra u Novom Sadu

Ekapija pre 3 dana
Electric Vehicle Days (EV Days) - sajam i konferencija posvećeni elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe je priredba koja će biti održana u Kongresnom centru Master i u Auli Novosadskog sajma, 8. i… »

Vesti dana »