Sajam automobila

Novi BMW Serije 7 u koncept izdanju na sajmu u Minhenu

Auto blog 16.06.2021
Ovogodišnji sajam automobila u Minhenu će se održati od 7. do 12. septembra, a po pisanju nekih medija BMW bi tamo trebalo da prikaže više novih serijskih i koncept vozila. Jedan od tih koncept vozila će navodno biti i najava za novu generaciju… »

Tvrđava na točkovima, košta kao tri stana: Ovo je zver od auta koja vozi Putina tokom samita u Briselu (foto/video)

Mondo 16.06.2021
I tokom boravka u Ženevi, gde se danas sastao sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom, Putin se vozio "aurusom". I tokom boravka u Ženevi, gde se danas sastao sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom, Putin se vozio "aurusom". "Aurus Senat" je… »

Opel preskače važan sajam automobila, predstavlja Astru mesec dana ranije

B92 15.06.2021
Poznati nemački auto-brend saopštio je da neće učestvovati na ovogodišnjem salonu automobila u Minhenu, manifestaciji koja je nasledila međunarodni frankfurtski auto-sajam. Iako deluje kao iznenađenje da jedan važan nemački proizvođač… »

Opel i druge marke iz Stellantis grupe neće izlagati na sajmu automobila u Minhenu

Auto blog 15.06.2021
Kako je danas saopšteno, Opel neće učestvovati na septembarskom sajmu automobila u Minhenu. „Brendovi grupe Stellantis neće učestvovati na ovogodišnjem IAA sajmu u Minhenu“, potvrdio je portparol nedavno osnovane automobilske grupe za… »

Saobraćaj U Beogradu: Evo kakvo je trenutno stanje na ulicama prestonice (foto)

Večernje novosti 15.06.2021
Foto: Printskrin/Naksi kamere U Centru grada ovog jutra bez gužvi. Na Autokomandi ovog jutra nema većih zadržavanja, iako je primetan veći broj vozila. Foto: Printskrin/Naksi kamere Na auto-putu bez čekanja, uprkos većem broju vozila. Foto… »

Unikatni Bugatti La Voiture Noire spreman za isporuku

Nacionalna klasa 14.06.2021
Bugatti La Voiture Noire je bio jedna od zvezda Sajma automobila u Ženevi 2019. godine, ali je tada bio prikazan samo dizajn, a vozilo je imalo električni motor male snage. Dve godine kasnije, ovaj unikatni automobil je završen i spreman za isporuku… »

Počela proizvodnja limuzine koju je promovisao Putin lično

N1 Info 09.06.2021
Kompanija Aurus je objavila da je počela sa proizvodnjom svoje luksuzne limuzine koja bi trebala da predstavlja konkurenciju automobilima koji proizvode kompanije Rols Rojs i Bentli. Ova limuzina je razvijena u projektu saradnje ruskog instituta NAMI i… »

Ko nema PlayStation 5 Cyberpunk 2077 može da "potera" i na svom Tesla automobilu

Telegraf 08.06.2021
Iako je Ilon Mask poznat po tome da ume da daje "preuveličana" predviđanja, ovoga puta je potvrda njegovog tvita stigla iz samog vrha tehnološkog giganta AMD-a... Kompjuterska grafika zasnovana na AMD-ovoj RDNA2 arhitekturi našla je novu primenu u… »

Tesla automobili imaju dovoljno grafičke snage da pokrenu Cyberpunk 2077

Auto blog 07.06.2021
Na godišnjem Computex sajmu, AMD CEO Lisa Su je održala prezentaciju šta je novo u pomenutoj kompaniji i u kom pravcu se ona kreće. U toj prezentaciji saznali smo jedan interesantan novitet. Naime, ona je navela da RDNA2 grafika ima novu primenu – u… »

Tesla automobili imaju dovoljno grafičke snage da pokrenu Cyberpunk 2077

PC Press 07.06.2021
Na godišnjem Computex sajmu, AMD CEO Lisa Su je održala prezentaciju šta je novo u pomenutoj kompaniji i u kom pravcu se ona kreće. U toj prezentaciji saznali smo jedan interesantan novitet. Naime, ona je navela da RDNA2 grafika ima novu primenu – u… »

Vesti dana »