SBB

Da sam ja neko: Branko Belić – 18. epizoda

Nova pre 28 dana
Kako je naličje postalo lice, a lice grimasa iza koje se krijemo? „Oni sa jednim licem, najbliži su istini”, kaže Branko Belić, fotograf koji je upoznao i upamtio na hiljade pravih lica. Autorska emisija Rade Đurić, “Da sam ja neko”, emituje… »

": Priča o izdaji je politikanstvo" Koalicija Dodika i Izetbegovića posvađala Srbe

Blic pre 30 dana
U trenutku kada lider SNSD Milorad Dodik najavljuje mirno razdruživanje u BiH, a predsednik SDA Bakir Izetbegović u tom slučaju upozorava na rat u BiH, regionu i lančano u celoj Evropi, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su te dve stranke… »

Kragujevčani na teškom ispitu u Šapcu

Veliki park pre 30 dana
Rukometaši Radničkog se posle odigranog završnog turnira Kupa vraćaju redovnim obavezama, nastavku takmičenja u plej-ofu Arkus lige, gde ih u 8. kolu očekuje put u Šabac, na noge bivšem dvostrukom prvaku Evrope, ekipi Metaloplastike u subotu 17… »

SBB Video klub u korak sa Netflixom: Preko 18.000 naslova

Nova pre 30 dana
Prema poslednjim istraživanjima SBB kompanije, korisnici SBB usluga sve više menjaju navike gledanja televizije. Samo 68% njih gleda televiziju u realnom vremenu, dok ostatak preferira nelinearni TV sadržaj i Video klub. U SBB Video klubu korisnicima… »

Kragujevčani na teškom ispitu u Šapcu

RTK pre 30 dana
Rukometaši Radničkog se posle odigranog završnog turnira Kupa vraćaju redovnim obavezama, nastavku takmičenja u plej-ofu Arkus lige, gde ih u 8. kolu očekuje gostovanje bivšem dvostrukom prvaku Evrope, ekipi Metaloplastike u subotu 17. aprila u… »

SBB Video klub u korak s Netflixom – više od 18.000 naslova bilo kada i bilo gde

N1 Info pre 31 dana
Prema poslednjim istraživanjima SBB kompanije, korisnici SBB usluga sve više menjaju navike gledanja televizije. Samo 68% njih gleda televiziju u realnom vremenu, dok ostatak preferira nelinearni TV sadržaj i Video klub Kako se navodi u saopštenju, u… »

Kragujevčani na teškom ispitu u Šapcu

Glas Šumadije pre 31 dana
Rukometaši Radničkog se posle odigranog završnog turnira Kupa vraćaju redovnim obavezama, nastavku takmičenja u plej-ofu Arkus lige, gde ih u 8. kolu očekuje put u Šabac, na noge bivšem dvostrukom prvaku Evrope, ekipi Metaloplastike u subotu 17… »

Milija Zeković, izvršni direktor kompanije SBB: Spremni smo da investiramo u mobilnu telefoniju i pružimo najbolju ponudu

Nedeljnik 15.04.2021
Foto: Promo Izvršni direktor kompanije SBB Milija Zeković u ekskluzivnom intervjuu za Nedeljnik otkriva da SBB želi da proširi svoje poslovanje na mobilnu telefoniju u skladu sa zakonom, jer kako ističe, samo fer tržišni uslovi i zdrava… »

Zašto je mobilni internet u Srbiji skuplji nego u regionu

Nova pre 31 dana
Građani u Srbiji mobilni prenos podataka plaćaju čak 5,5 puta skuplje nego u Sloveniji, odnosno 1,3 puta više nego u Hrvatskoj, rekao je u intervjuu za Nedeljnik izvršni direktor SBB kompanije Milija Zeković. Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag… »

SBB: Spremni smo da investiramo u mobilnu telefoniju i pružimo najbolju ponudu

Danas 15.04.2021
Građani u Srbiji mobilni prenos podataka plaćaju čak 5,5 puta skuplje nego u Sloveniji, odnosno 1,3 puta više nego u Hrvatskoj, dok za uslugu televizije, interneta i fiksne telefonije građani u regionu plaćaju i do 50 odsto više u odnosu na… »

Vesti dana »