SBB

SBB obogaćuje programsku ponudu Pickbox TV kanalom

N1 Info pre 16 dana
Kompanija SBB je saopštila da je obogatila svoju programsku ponudu novim Pickbox TV kanalom. Kako se navodi u saopštenju, holivudske premijere, vanvremenske evropske hit-serije, filmove i dokumentarne emisije za celu porodicu do sada su SBB korisnici… »

Pickbox TV sada deo SBB ponude

Nova pre 16 dana
Holivudske premijere, vanvremenske evropske hit-serije, filmove i dokumentarne emisije za celu porodicu do sada su SBB korisnici mogli da gledaju u Pickbox Now katalogu u Video klubu, a od danas su premium serijski i filmski sadržaji dostupni i na TV… »

SBB fondacija donirala dečije igralište u Nišu

N1 Info pre 16 dana
SBB fondacija donirala je dečije igralište stanarima i svim posetiocima stambenog kompleksa Magdon u Nišu, saopštila je fondacija. Otvaranju igrališta prisustvovala je direktorka SBB fondacije i CSR direktorka United Grupe Jovana Lukić, zajedno sa… »

SBB fondacija donirala dečije igralište u Nišu

Nova pre 16 dana
SBB fondacija donirala je dečije igralište stanarima i svim posetiocima stambenog kompleksa Magdon u Nišu. Otvaranju igrališta prisustvovala je direktorka SBB fondacije i CSR direktorka United Grupe Jovana Lukić, zajedno sa inicijatorkom ovog… »

Osnovana nova kompanija za veleprodaju telekomunikacionih usluga UGI Wholesale

N1 Info pre 17 dana
United Grupa, vodeći telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi, objavila je danas da je osnovala novu kompaniju za koordinaciju veleprodaje telekomunikacionih usluga sa namerom da postane lider u regionu i na ovom tržištu. Kako je… »

Novi dečiji TV kanal – IDJKids samo za SBB korisnike

Nova pre 17 dana
SBB kompanija danas je predstavila IDJKids, novi dečiji TV kanal. Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila i mnogi drugi omiljeni junaci sa YouTuba, od sada su dostupni svim SBB korisnicima na novom dečijem kanalu i u Video klubu. U okviru SBB… »

Novi dečiji TV kanal – IDJKids samo za SBB korisnike

N1 Info pre 17 dana
SBB kompanija danas je predstavila IDJKids, novi dečiji TV kanal. Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila i mnogi drugi omiljeni junaci sa YouTuba, od sada su dostupni svim SBB korisnicima na novom dečijem kanalu i u Video klubu. „U okviru SBB… »

Kako sporazum Telekoma i Telenora krši prava građana Srbije

Nova pre 17 dana
Dana 25. januara 2021. u javnosti je osvanuo niz internih dokumenata državnog preduzeća Telekom Srbija koja su upućivala na nameru i plan za zaključivanje sporazuma sa kompanijom Telenor koji bi za cilj ili posledicu evidentno trebalo imati značajno… »

SK Liga: Vukovi nemilosrdni, prve pobede Zmajeva i Bikova

Sport klub pre 18 dana
U okviru 2. kola Sport Klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu odigrane su tri utakmice, a SBB Vukovi su ubedljivo slavili. U subotu su igrane dve utakmice u Beogradu. SBB Vukovi su savladali Požarevac Pastuve rezultatom 49:0, a Plavi zmajevi bili su… »

Odbojkaši Radničkog u trenažnom procesu do kraja juna

iKragujevac pre 19 dana
Nakon dvonedeljnog predaha, koji je usledio odmah po okončanju izuzetno naporne takmičarske sezone, odbojkaši Radničkog su se „napunjenih baterija“ vratili u „SBB halu Jezero“, gde će do kraja juna raditi na unapređenju određenih elemenata… »

Vesti dana »

U Srbiji dato više od 4.000.000 vakcina

B92 pre 7 minutajoš 32 povezane

UŽIVO Novak stigao do brejka

Nova pre 25 minutajoš 71 povezana

Izrael bombardovao kuću zamenika vođe Hamasa u Gazi

N1 Info pre 55 minutajoš 44 povezane

Preminuo Đorđe Marjanović

Politika pre 1 minutjoš 25 povezanih

Jagodić Kuridža ne igra protiv Budućnosti, Voldenu male šanse

Mozzart sport pre 5 satijoš 20 povezanih