SBB

Komisija odobrila plan za slamanje SBB-a i slobodnih medija

Nova pre 25 dana
United Grupa zaprepašćena je saopštenjem Komisije za zaštitu konkurencije koja je danas potvrdila da je uslovno odobrila ugovore Telekoma a.d. i kompanije Telenor u vlasništvu češke PPF Grupe, uprkos jasnim anti-konkurencijskim ciljevima tih… »

Junajted Grupa: Komisija za zaštitu konkurencije odobrila slamanje SBB-a i slobodnih medija

Danas pre 25 dana
Junajted Grupa (United Grupa) saopštila je danas da će upotrebiti sva dostupna pravna sredstva „da ospori skandaloznu odluku“ Komisije za zaštitu konkurencije o uslovnom odobrenju ugovora kompanija Telekom i Telenor. U saopštenju se navodi da će… »

Veprovi i Vukovi sigurni, mladi Jagodinci namučili favorizovane Novosađane

Mozzart sport pre 26 dana
Počeo šampionat Srbije u američkom fudbalu. Favoriti sigurni na startu. U utakmici prvog kola šampionata Srbije u američkom fudbalu između Banat Bulsa i SBB Vukovi, gostujući tim iz Beograda savladao je domaćina rezultatom 28:13. Glavni akter… »

„Veprovi“ i „Vukovi“ slavili na startu sezone

Nova pre 26 dana
U utakmici 1. kola Sport Klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu, između ekipa Banat Buls i SBB Vukovi, gostujući tim iz Beograda savladao je domaćina rezultatom 28:13. Glavni akter utakmice bio je hvatač Beograđana Nikola Simović koji je uhvatio… »

Radončić: Priča o timovima za mirno razdruživanje nedopustiva provokacija

RTV pre 26 dana
SARAJEVO - Bošnjaci nikada neće pristati na priče o ratu i mirnom razlazu o kojima pričaju predsednici SDA i SNSD, Bakir Izetbegović i Milorad Dodik, izjavio je lider SBB Fahrudin Radončić, koji smatra da je ponuda o formiranju timovima za mirno… »

Top 5 gostovanja poznatih ličnosti u seriji „Prijatelji“

Nova pre 28 dana
Poznate ličnosti su redovno gostovale u jednoj od najpopularnijih humorističkih serija svih vremena, a u nastavku izdvajamo neka od gostovanja koja prate najzabavnije anegdote. Možete da se podsetite svih zvezda koje su se pojavile u ovom hit sitkomu… »

Kompanija SBB potpisala Memorandum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu

Danas pre 28 dana
Kompanija SBB saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Kompanija i Fakultet su dogovorili zajedničku organizaciju predavanja i prezentacija koje će studentima održavati… »

Potpisan Memorandum o saradnji SBB kompanije i Ekonomskog fakulteta u Beogradu

N1 Info pre 28 dana
SBB kompanija saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Kako se navodi u saopštenju, kompanija i fakultet su se dogovorili da će zajednički organizovati predavanja i… »

SBB potpisao Memorandum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom

Nova pre 28 dana
SBB kompanija saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Kompanija i Fakultet su se dogovorili da će zajednički organizovati predavanja i prezentacije koje će studentima… »

Pogledajte 24 minuta sa Zoranom Kesićem – 231. epizoda

Nova pre 28 dana
Pred vama je 231. epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koju sada možete pogledati na portalu Nova.rs. Voditelj Zoran Kesić je u dobro poznatom maniru obradio aktuelne teme na političkoj sceni. Osim standardnih rubrika na koje smo već… »

Vesti dana »