SBB

Treće kolo SAAF Prve lige Srbije: Večiti derbi otvara vikend

Sport klub pre 7 dana
Ovog vikenda igra se treće kolo SAAF Sport Klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu. Posle jednog vikenda pauze zbog Uskrsa i uskršnjih praznika na teren se vraća šest timova, dok će mladi tim Jagodina Blek Hornets odmarati i ove nedelje. Prvi će… »

Odbojkaški savez Srbije želi da pomogne poboljšanju uslova za treniranje

iKragujevac pre 7 dana
Odbojkaški savez Srbije spreman je da donira podlogu i pripadajuće elemente za halu u kojoj bi odbojka mogla da se trenira 24 časa, izjavio je, posle sastanka sa gradonačelnikom Kragujevca Nikolom Dašićem, direktorom SPD Radnički Bojanom Ilićem i… »

Sve o večitom derbiju srpskog američkog fudbala

Nova pre 8 dana
Ovog vikenda igra se treće kolo Sport Klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu. Posle pauze zbog uskršnjih praznika na teren se vraća šest timova, dok će mladi tim Jagodina Black Hornets odmarati i ove nedelje. Prvi će na teren izaći ovogodišnji… »

Predsednik OSS Zoran Gajić posetio Kragujevac

RTK pre 9 dana
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije uspešno je počela kvalifikacioni turnir za prvenstvo Evrope, koji se održava u hali „SBB Jezero“, pošto je večeras pobedila selekciju Finske sa 3:0. Tim povodom, u Kragujevcu je boravio i predsednik… »

SBB: Najpametniji šoping u maju

Nova pre 10 dana
Svi SBB korisnici od 5. do 9. maja tokom Connect Shopping Days mogu da kupuju uz dodatne popuste i besplatnu dostavu na shoppster.com Za gledanje omiljenih TV kanala i filmova na popustu su Hisense televizori sniženi 15%, kao i HP računarska oprema po… »

Najpametniji šoping u maju – popusti uz Connect Shopping Days za SBB korisnike

N1 Info pre 10 dana
SBB kompanija je saopštila da svi SBB korisnici od 5. do 9. maja tokom Connect Shopping Days mogu da kupuju uz dodatne popuste i besplatnu dostavu na shoppster.com Za gledanje omiljenih TV kanala i filmova na popustu su Hisense televizori sniženi 15%… »

Sombor je novi GIGA grad

N1 Info pre 10 dana
SBB kompanija je saopštila da je Sombor deveti GIGA grad i da je postao deo najveće mreže nove generacije u regionu. Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša i Paraćina, od sada svi SBB korisnici u Somboru… »

Da sam ja neko: Marka Žvaka – 25. epizoda

Nova pre 11 dana
Živimo li u vremenu kada je novac najbitniji, ili ono najvrednije, ipak jesu – duša i znanje? Sećate li se kad je žvaka bila marka? Sećate se, znači pamtite i vremena kad je plata bila dve marke? Polutki, i praška za pranje, i ulja, i sećera… »

Rukometašice preokretom do važnih bodova

Veliki park pre 15 dana
Rukometašice Radničkog su u neizvesnoj i dinamičnoj utakmici 20. kola Super lige Srbije za žene uspele da savladaju ekipu novosadske Vojvodine sa 35:29 (16:18). Kragujevčanke su ovom pobedom napravile važan iskorak ka svom konačnom cilju, a to je… »

U Nišu otvoreno još jedno dečije igralište koje je donirala SBB fondacija

Danas pre 16 dana
U stambenom kompleksu Magdon u Nišu danas je otvoreno dečije igralište koje je SBB fondacija donirala stanarima i posetiocima ovog kompleksa. SBB fondacija do sada je u okviru projekta „Ne prljaj. Nemaš izgovor!” donirala 23 dečija igrališta u… »

Vesti dana »