SBB

Top 5 gostovanja poznatih ličnosti u seriji „Prijatelji“

Nova pre 35 minuta
Poznate ličnosti su redovno gostovale u jednoj od najpopularnijih humorističkih serija svih vremena, a u nastavku izdvajamo neka od gostovanja koja prate najzabavnije anegdote. Možete da se podsetite svih zvezda koje su se pojavile u ovom hit sitkomu… »

Kompanija SBB potpisala Memorandum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu

Danas pre 26 minuta
Kompanija SBB saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Kompanija i Fakultet su dogovorili zajedničku organizaciju predavanja i prezentacija koje će studentima održavati… »

Potpisan Memorandum o saradnji SBB kompanije i Ekonomskog fakulteta u Beogradu

N1 Info pre 2 sata
SBB kompanija saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Kako se navodi u saopštenju, kompanija i fakultet su se dogovorili da će zajednički organizovati predavanja i… »

SBB potpisao Memorandum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom

Nova pre 2 sata
SBB kompanija saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Kompanija i Fakultet su se dogovorili da će zajednički organizovati predavanja i prezentacije koje će studentima… »

Pogledajte 24 minuta sa Zoranom Kesićem – 231. epizoda

Nova pre 5 sati
Pred vama je 231. epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koju sada možete pogledati na portalu Nova.rs. Voditelj Zoran Kesić je u dobro poznatom maniru obradio aktuelne teme na političkoj sceni. Osim standardnih rubrika na koje smo već… »

Da sam ja neko: Branko Belić – 18. epizoda

Nova pre 16 sati
Kako je naličje postalo lice, a lice grimasa iza koje se krijemo? „Oni sa jednim licem, najbliži su istini”, kaže Branko Belić, fotograf koji je upoznao i upamtio na hiljade pravih lica. Autorska emisija Rade Đurić, “Da sam ja neko”, emituje… »

": Priča o izdaji je politikanstvo" Koalicija Dodika i Izetbegovića posvađala Srbe

Blic pre 2 dana
U trenutku kada lider SNSD Milorad Dodik najavljuje mirno razdruživanje u BiH, a predsednik SDA Bakir Izetbegović u tom slučaju upozorava na rat u BiH, regionu i lančano u celoj Evropi, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su te dve stranke… »

Kragujevčani na teškom ispitu u Šapcu

Veliki park pre 2 dana
Rukometaši Radničkog se posle odigranog završnog turnira Kupa vraćaju redovnim obavezama, nastavku takmičenja u plej-ofu Arkus lige, gde ih u 8. kolu očekuje put u Šabac, na noge bivšem dvostrukom prvaku Evrope, ekipi Metaloplastike u subotu 17… »

SBB Video klub u korak sa Netflixom: Preko 18.000 naslova

Nova pre 2 dana
Prema poslednjim istraživanjima SBB kompanije, korisnici SBB usluga sve više menjaju navike gledanja televizije. Samo 68% njih gleda televiziju u realnom vremenu, dok ostatak preferira nelinearni TV sadržaj i Video klub. U SBB Video klubu korisnicima… »

Kragujevčani na teškom ispitu u Šapcu

RTK pre 2 dana
Rukometaši Radničkog se posle odigranog završnog turnira Kupa vraćaju redovnim obavezama, nastavku takmičenja u plej-ofu Arkus lige, gde ih u 8. kolu očekuje gostovanje bivšem dvostrukom prvaku Evrope, ekipi Metaloplastike u subotu 17. aprila u… »

Vesti dana »