Severna Koreja

Skoro svi stranci napustili Severnu Koreju, stroge mere izazvale nestašice

RTV 03.04.2021
PJONGJANG - Strane diplomate i humanitarni radnici poslednjih meseci masovno su pobegli iz Severne Koreje zbog nestašice robe i velikih ograničenja u svakodnevnom životu koja su nametnuta kako bi se zaustavilo širenje korona virusa, navodi ruska… »

Dogovor pao: SAD i saveznici odlučili šta će sa Severnom Korejom, Kimu se ovo neće dopasti

Srbija danas 03.04.2021
Pregovori su održani u američkoj mornaričkoj akademiji u Anapolisu, u saveznoj državi Merilend. SAD, Južna Koreja i Japan dogovorili su se u pregovorima svojih visokih bezbednosnih zvaničnika da će sarađivati na jačanju pritiska na Severnu Koreju… »

Amerikanci opkoljavaju Severnu Koreju: Pao dogovor sa ove dve zemlje, pojačava se pritisak na Kim DŽong Una

Večernje novosti 03.04.2021
SAD, Južna Koreja i Japan dogovorili su se u pregovorima svojih visokih bezbednosnih zvaničnika da će sarađivati na jačanju pritiska na Severnu Koreju da odustane od nuklearnih i balističkih raketnih programa. Rojters prenosi da su u zajedničkoj… »

Severna Koreja glavna tema sastanka SAD-Japan-Južna Koreja

Glas Amerike 02.04.2021
ANAPOLIS — "O svakom aspektu politike Severne Koreje" razgovara se u petak na sastanku savetnika za nacionalnu bezbednost iz Sjedinjenih Država, Južne Koreje i Japana. To je prvi takav tripatitni sastanak zemalja otkako je Džo Bajden postao… »

Amerika pokreće reviziju politike prema Severnoj Koreji: Bajden hitno zakazao sastanak tri saveznika!

Pravda 02.04.2021
SAD će danas održati sastanak sa Južnom Korejom i Japanom na visokom nivou, a glavna tema biće dugo očekivana revizija američke politike prema Severnoj Koreji. Rojters prenosi da će savetnik predsednika Džoa Bajdena za nacionalnu bezbednost Džejk… »

Severna Koreja tema sastanka SAD, Japana i Južne Koreje

Nova 02.04.2021
"O svakom aspektu politike Severne Koreje razgovaraće se kada se u petak sastanu savetnici za nacionalnu bezbednost iz Sjedinjenih Država, Južne Koreje i Japana", izjavio je visoki zvaničnik administracije u Vašingtonu. Biće to prvi tripatitni… »

Sastaju se zvaničnici Amerike, Južne Koreje i Japana, tema -Pjongjang

Blic 02.04.2021
SAD će danas održati sastanak sa Južnom Korejom i Japanom na visokom nivou, a glavna tema biće dugo očekivana revizija američke politike prema Severnoj Koreji. Rojters prenosi da će savetnik predsednika Džoa Bajdena za nacionalnu bezbednost Džejk… »

Amerika pokreće reviziju politike prema Severnoj Koreji: Bajden hitno zakazao sastanak tri saveznika

Srbija danas 02.04.2021
Da li će Amerika promeniti stav prema Pjongjangu? SAD će danas održati sastanak sa Južnom Korejom i Japanom na visokom nivou, a glavna tema biće dugo očekivana revizija američke politike prema Severnoj Koreji. Rojters prenosi da će savetnik… »

Sastanak zvaničnika SAD, Južne Koreje i Japana, tema Pjongjang

RTV 02.04.2021
VAŠINGTON - SAD će danas održati sastanak sa Južnom Korejom i Japanom na visokom nivou, a glavna tema biće dugo očekivana revizija američke politike prema Severnoj Koreji. Rojters prenosi da će savetnik predsednika Džoa Bajdena za nacionalnu… »

Sastanak japanskog premijera i predsednika SAD u Vašingtonu 16. aprila

Danas 02.04.2021
Japanski premijer Jošihide Suga sastaće se sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom u Vašingtonu 16. aprila, saopštila je danas japanska vlada. Suga će biti prvi strani lider koga će primiti Bajden u SAD. Poseta japanskog premijera Vašingtonu… »

Vesti dana »